Philips LatteGo 2200 Review

Gepubliceerd op 27 februari 2023 om 15:50

Rating: 5 sterren
1 stem
Philips 2200 LateGo review

Ben je op zoek naar een superautomatische espressomachine die bijna elke smaak van koffiebonen aan kan? De Philips 2200 espressomachine is de beste keuze omdat het diverse automatische brouwfuncties biedt. Zo krijg je al deze voordelen in één pakket.

 

De Philips 2200 espressomachine is echter wel een stuk duurder dan andere modellen op de markt, en kost zo'n  350 voor alle premium functies.

 

Voordat we een overzicht geven, laten we eens kijken naar de opvallende kenmerken van de Philips 2200.

 

Philips 2200 overzicht

  • De Philips 2200 beschikt over 12-stapsmalsinstellingen.
  • Geniet van 20.000 koppen heerlijk koffie.
  • Het biedt automatische reiniging.
  • 5000 kopjes koffie voordat je moet ontkalken
  • Duurzame keramische molen.

 

Philips 2200 Review

Als je meer wilt weten over de Philips 2200-recensie, zoals wat zijn sleutelkenmerken en of het de moeite waard is om je geld erin te investeren, dan ben je hier op het juiste adres.

 

Voordelen Philips 2200 automatische espressomachine

Philips 2200 Espresso Machine
Met de Philips 2200 automatische espressomachine krijg je 2 smaakvolle dranken van verse bonen en de juiste temperatuur. Het biedt je nooit bittere of verbrande koffie.
Het intuïtieve aanraakscherm van deze espressomachine ondersteunt je bij het eenvoudig selecteren van koffiedranken tijdens het aanpassen van temperatuur, volume en sterkte.
Met het klassieke melkopschuimsysteem kun je zijdezachte en fluweelzachte melkschuim maken voor perfecte espresso, cappuccino, latte of latte macchiato met eenvoudig te reinigen functies.
Door espresso te maken met de Philips 2200-espressomachine kun je meerdere aroma's of geuren in je koffie of espresso krijgen, zoals bloemig, chocoladeachtig enz.
Deze espressomachine heeft een permanent aquaclean-filter waarmee je tot wel 5000 koppen espresso kunt zetten zonder jaren tot jaren te hoeven ontkalken.

Belangrijkste kenmerken van Philips 2200 automatische espressomachine

Melkopschuimer

Met een redelijk melkkannetje kun je perfect schuim maken: druk de stoom-knop in om te starten, druk vervolgens op de knop totdat je het gewenste schuim hebt. Schakel dan de knop uit, waarna de kan begint te verwarmen. Tenslotte wordt je melkschuim gemaakt zonder melk te verspillen.

 

Reinigingsvermogen

De Philips 2200 espressomachine biedt de beste en betrouwbare reinigingsfuncties. Door het verwijderen van de brouwgroep en een automatisch spoelsysteem, profiteer je van een probleemloze bediening. Dankzij andere accessoires zoals het waterreservoir, de bonenbak, de lekbak en het aquaclean filter, kun je gemakkelijk schoonmaken en tot 5000 kopjes koffie maken.

 

Prijs

Met een prijs van € 350 is de Philips 2200 de goedkoopste espressomachine die er bestaat. Vergeleken met andere espressomachines heeft het toch een superieure prestatie. Gebruikers ervaren dit als een betaalbare machine ten opzichte van wat ze krijgen voor hun geld. Er zijn geen andere machines waar je voor die prijs al zo veel functionaliteit en handigheid krijgt.

 

Mooi ontwerp

Met zijn elegante ontwerp en luxueuze uiterlijk lijkt het alsof deze espressomachine duizenden euro’s heeft gekost. De zwarte kunststof behuizing past perfect in elke hoek van je huis en de automatische uitschakelfunctie bespaart je geld op je stroomrekening. Je hoeft nooit lang te wachten voor een kopje koffie!

 


Wat zeggen gebruikers over de Philips 2200 automatische espressomachine

Philips 2200 is de beste espressomachine die Philips ooit heeft gelanceerd. Na de lancering werd het een groot succes en kreeg het veel aandacht. Om starters te helpen, hebben we een aantal ervaringsverhalen van gebruikers verzameld, waarbij ze hun ervaring met deze machine delen, inclusief voor- en nadelen. Veel gebruikers delen hun goede ervaringen.

 

Ze zeggen dat de stoompijp van Panarello micromelkschuim produceert, waardoor het smaakvolle espressokoffie maximaal tot zijn recht komt. Het kan alle soorten bonen vermalen. Bovendien is het een unieke espressomachine, daarom adviseren ze deze beste espressomachine aan liefhebbers van espresso.

 


FAQs over de Philips 2200 automatische espressomachine

Wat is de beste Philips-espressomachine?

Alle espresso-machines van Philips zijn high-end. Maar de Philips 2200 is de beste van allen. De kwaliteit overschrijdt die van alle andere modellen. Het 12-voudige moleninstel maalt alle soorten bonen, van fijn tot grof, zodat je een heerlijke smaak krijgt en ervoor zorgt dat je espresso niet verbrandt. Dankzij de 100% keramische molen blijft je espresso lekker warm.

 

Zijn automatische espressomachines het echt waard?

Met een automatische espressomachine kun je de heerlijke, authentieke espresso verkrijgen met minimale moeite. Koffie of espresso zetten is meestal een erg rommelige aangelegenheid. Met automatische aan- en uitknopfuncties bespaar je veel stroomverbruik. Daarnaast wordt de kans op een onverwacht grote bende zo goed als geëlimineerd. Geniet dus van een ontspannen espressobeleving zonder de nodige rompslomp eromheen!

Wat is qua duurzaamheid de betere espressomachine; DeLonghi of Philips?

DeLonghi en Philips zijn beide top espresso-apparaten. Ze bieden beiden een uitzonderlijk niveau van service. Maar als het gaat om duurzaamheid is Philips niet te vervangen. DeLonghi functioneert de eerste paar maanden goed, maar gaat na verloop van tijd problemen vertonen. Hoewel fabrikanten een 2-jarige garantie aanbieden, werkt het slechts 1 jaar. Maar de Philips espresso-apparaten blijven goed werken tot 5 jaar.


Conclusie

Als je op zoek bent naar een betaalbare kwaliteitsespressomachine, kijk dan niet verder dan Philips 2200. Deze machine heeft een zwart plastic frame dat de gemoederen beroert. Het beste aan deze machine is zijn schoonmaakvermogen; met 12 servingsafvalbakken helpt het je om snel en moeiteloos te reinigen. Je zult verrast zijn door het prijskaartje van deze espresso-machine.

 

Wees verrast door deze fijne espresso machine, die alleen verkrijgbaar is voor slechts € 350! Geen andere espresso apparaat biedt zo'n grote watertank en geperfectioneerde koffiebonenbak.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.