Piston machines

Bekijk hier onze gidsen om de beste Piston koffiemachine te vinden! Om het je gemakkelijk te maken hebben we al onderzoek gedaan naar de goedkoopste warenhuis, prijzen worden elke dag bijgewerkt.


SMEG pistonmachine review

Ben jij op zoek naar een pistonmachine die niet alleen heerlijke koffie zet, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging is aan jouw keuken? Dan moet je de SMEG pistonmachine ECF01 zeker overwegen! 

Lees meer »

Krups Calvi XP3440 review

Welkom bij onze Krups Calvi XP3440 review! Ben jij op zoek naar een koffiemachine die heerlijke espresso's kan zetten, maar ook nog eens gemakkelijk in gebruik is? Dan ben je bij de Calvi XP3440 aan het juiste adres.

Lees meer »

DeLonghi BCO 411 Review

Ben je op zoek naar een koffiemachine die alles kan? Zoek dan niet verder dan de DeLonghi BCO 411. Dit apparaat is een combinatie van een espressomachine en filterkoffieapparaat. Met toegevoegde functies zoals een melkopschuimer en kopjesverwarmer. Maar werkt het echt zo goed als het klinkt?

Lees meer »

Delonghi Dedica Style EC685 Review

Welkom bij onze DeLonghi Dedica Style EC685 review! Als je op zoek bent naar een koffiemachine dat niet alleen geweldige prestaties levert. Maar er ook nog eens stijlvol uitziet op je aanrecht, dan ben je hier aan het juiste adres.

Lees meer »

DeLonghi La Specialista Prestigio Review 2023

Welkom bij onze DeLonghi La Specialista Prestigio Review! Als fervente koffieliefhebbers weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een goede espressomachine in huis te hebben. En dat is precies waar de DeLonghi La Specialista Prestigio om de hoek komt kijken. In deze review nemen we je mee langs alle ins en outs van deze machine, zodat jij straks de perfecte espresso uit je eigen keuken tovert. Want laten we eerlijk zijn: wie wil er nu niet elke ochtend wakker worden met een heerlijk vers gezette kop koffie? Lees snel verder en ontdek alles over deze must-have voor iedere thuisbarista!

Lees meer »

Sage Barista Pro vs. Barista Express

Sage heeft uitstekende espressomachines in hun middenklasse "Barista"-modellen: de Sage Barista Pro vs Barista Express. Jarenlang was de Sage Barista Express het vlaggenschipmodel en een bestseller om een reden. Daarna lanceerde Sage de Barista Pro met een hogere prijs, ondanks een zeer vergelijkbaar ontwerp. Beide zijn automatische machines met ingebouwde molen, maar hoe vergelijken we de Sage Barista Pro tegenover de Barista Express?

Lees meer »

Solis Barista Perfetta Review - We hebben het geprobeerd en vonden het geweldig

Ben je een echte koffieliefhebber en altijd op zoek naar de perfecte kopje koffie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij hebben de Solis Barista Perfetta koffiemachine getest en waren er helemaal weg van. In deze blog delen we onze ervaringen met deze geweldige machine en waarom het zo'n goede investering is voor elke thuisbarista. Lees snel verder om erachter te komen waarom deze koffiemachine zo speciaal is!

Lees meer »

Beste Piston koffiemachine voor thuis in 2023

De meeste mensen hebben moeite met het kiezen van de beste piston koffiemachine. Daarom heb ik verschillende piston koffiemachines getest om de beste te vinden. Deze gids geeft je een overzicht van merken, modellen en types, zodat je makkelijk een model kan kiezen.

Lees meer »