Sage Bambino vs Bambino Plus: welke espressomachine is voordeliger?

Geschreven door: Mandy | Laatste update: 26 april 2024

Rating: 5 sterren
1 stem

Het is een grote discussie of je de Sage Bambino of de Bambino Plus moet kopen. Beide machines maken uitstekende espresso's en lijken op elkaar. De vraag is of je wilt betalen voor automatische melkopschuiming op de Bambino Plus. Of dat je het simpele van de Bambino wilt hebben tegen een lagere prijs.

 

Ik heb beide espresso machines getest, en mijn mening is dat de Bambino de beste keuze is. Waarom? Prijs. Ik zou je aanraden om de Bambino te kopen en de besparingen te gebruiken voor een betere molen. Waardoor de verschillen in functies worden opgewogen.

 

Wil je een totaalpakket met gemakkelijke melkschuim? Kies dan de Bambino Plus. De automatische melkschuimfunctie werkt goed en de zelf schoonmaak functie is ook tijdbesparend.

 

De Bambino en de Bambino Plus van Sage laten je thuis genieten van een authentieke koffieshopervaring. Deze twee espresso machines zijn stuk voor stuk fantastisch geprijsd. Ik ga hieronder dieper in op de belangrijkste verschillen tussen de twee in de ultieme Sage Bambino vs Bambino Plus meltdown. Zodat je de best mogelijke keuze maakt.

 

Product Sage Bambino Sage Bambino Plus
Afmetingen 31 × 32 × 19.5 cm 31 × 21 × 19 cm
Melk Opschuim methode Handmatig stoompijpje; 360 rotatie Automatisch melkschuim met vooraf ingestelde temperatuur- en textuuropties
Espresso-prestaties Thermojet heating system (3 seconden opwarmen) Thermojet heating system (3 seconden opwarmen)
Makkelijk te gebruiken Eenvoudige voorinstellingen en gemakkelijk schoon te maken lekbak Melk opschuimen met één knop
Waarde Lagere prijs en betere waarde Hogere prijs voor eenvoudig melk opschuimen en extra accessoires

Inhoudsopgave

1. Sage Bambino vs Bambino Plus: de vergelijking

 • Ontwerp & bouw
 • Stoompijp en melkschuim
 • De Bambino Plus: Automatisch Melk Opschuimen
 • Een handleiding in 4 stappen om automatisch getextureerde melk te maken met de Bambino plus (video)
 • De Bambino: handmatig melk opschuimen
 • Hoe maak je Microschuimmelk als een professional met de Bambino? (video)
 • Conclusie: Welke Stoompijp Is Beter?
 • Espresso kwaliteit
 • Gebruiksgemak
 • Waarde
 • Accessoires

2. Uiteindelijke conclusie: Sage Bambino vs. Bambino Plus

3. FAQ

 • Is Sage een goed merk?
 • Is Sage hetzelfde als breville?
 • Wat is beter DeLonghi of Sage?
 • Is Sage hetzelfde als Solis?

Sage Bambino vs Bambino Plus: de vergelijking

De Sage Bambino is de eenvoudigere versie van de Bambino Plus. Hoewel deze kleine espresso machine de nieuwste Sage-technologieën heeft, zijn er geen instellingsmogelijkheden. Dit maakt de Sage Bambino minder interessant voor ervaren barista's.

 

Als het gaat om de Sage Bambino vs Bambino Plus, komt het erop neer of je flexibiliteit en waarde wilt (Bambino). Of een gegarandeerd resultaat (Bambino Plus). Je kunt de belangrijkste verschillen in onderstaande afbeelding zien:

 

Sage Bambino vs Bambino Plus: de vergelijking

Vergelijking van de belangrijkste verschillen tussen de Sage Bambino vs Bambino Plus

 

Met de Bambino Plus krijg je meer controle door middel van een handmatige stoompijp en minder automatische functies. Deze flexibiliteit ondersteunt ook je controle over de temperatuur, textuur, enz. die je melk geeft. Bovendien beschikt het over geavanceerde functies zoals een automatisch stoommelksysteem met vooraf ingestelde opties zodat je altijd de gewenste resultaten krijgt.

 

Maar om een ​​beter beeld te krijgen van wat elke machine allemaal biedt, moeten we de details verkennen.

 

Ontwerp & bouw

De Sage Bambino en Bambino Plus zijn beide compact en stevig gebouwd en van hoge kwaliteit. Toch zijn er enkele kleine verschillen tussen de twee. Uiteindelijk ben ik van mening dat de Sage Bambino het beste is, ondanks sommige sterke punten voor de Bambino Plus.

 

Met de Bambino Plus, krijg je nieuwe mogelijkheden wat kleur betreft. Het heeft maar liefst negen verschillende kleuren, terwijl de Sage Bambino slechts in geborsteld staal komt. De Sea Salt en Damson Blue zien er geweldig uit (vind meer kleuropties op de website).

 

Bovendien heeft de Bambino Plus ook een 2-jarige garantie in plaats van de 1-jarige garantie voor de Bambino.

 

In vergelijking met andere espressomachines is de Bambino relatief klein. Voor mij is dat belangrijk, omdat ik een beperkt aanrechtblad heb. Om de afmetingen wat te verkleinen:

 

 

 

 • De Sage Bambino heeft afmetingen van 31 × 32 × 19.5 cm en een water reservoir van 1,4 liter.

 

 • De Bambino Plus heeft afmetingen van 31 × 21 × 19 cm en een water reservoir met een inhoud van 1,9 liter.

 

Hoewel het water reservoir op de Bambino een halve liter kleiner is dan die van de Bambino plus, zal dit nauwelijks merkbaar zijn. Je kunt nog steeds een dozijn espresso's met één vulling maken.

 

Het afdruiprek van de Bambino voelt wat robuuster aan dan die van de Bambino Plus. Beide machines zijn relatief klein, maar de Bambino Plus heeft een temperatuursensor in de basis ingebouwd. Hierdoor is het bovenste stalen afdekblad iets minder stevig.

 

In dit geval is er bijna geen verschil in de grootte en het gevoel. De Bambino wint deze categorie voor mij als de kleinere machine en een iets solidere bouw.

 

Stoompijp en melkschuim

De stoompijp is het belangrijkste verschil tussen de Sage Bambino en Bambino Plus.

 

Ben je dol op melk dranken zoals cappuccino's en lattes? Dan is het hebben van een stoompijp van je espresso machine belangrijk. Dit is waar de twee machines het meest verschillen.

 

De Sage Bambino en Bambino Plus hebben beide stoompijpen van barista-kwaliteit voor microschuim. De twee apparaten maken gebruik van het Thermojet-verwarmingssysteem. Dit zorgt ervoor dat er geen vertraging optreedt tussen het zetten van de espresso en het opschuimen van de melk.

 

De Sage Bambino heeft een handmatige stoompijp. Terwijl de Bambino Plus standaard wordt geleverd met een automatisch melkopschuimsysteem.

 

In dit gedeelte zal ik elke espressomachine apart behandelen omdat ze echt verschillend zijn.

 

De Bambino Plus: Automatisch Melk Opschuimen

De automatische melkschuimfunctie is de magie achter de Sage Bambino Plus. Kortom: je hoeft alleen maar de kan op het platform te zetten met de stoompijp erin, de juiste knop in te drukken en daarna doet de machine alle werk.

 

De Bambino Plus: Automatisch Melk Opschuimen

Automatische melkfunctie op de Bambino Plus

 

Het hoogtepunt van de Bambino Plus is de temperatuurregeling. Sensoren in het lekbakje werken samen met aanpassingen aan de stoompijp zelf om deze functie te realiseren. De Bambino Plus heeft twee extra knoppen voor instelbare melktemperatuur (50, 70 of 90 graden C) en textuur voor gestoomde melk.

 

De Bambino Plus: Temperatuursensor

Temperatuursensor ingebouwd in de lekbak voor het stomen van melk

 

Sage heeft enkele indrukwekkende technologieën toegevoegd aan deze functie. Om te beginnen is de stoompijp van de Bambino Plus groter. Ten tweede heeft de Bambino Plus vier gaten in vergelijking met één gat van de Bambino. Dat betekent dat je melk met de Bambino Plus binnen 30 seconden kunt opschuimen, in vergelijking met 60 seconden voor de Bambino.

 

Met de Bambino Plus hoef je alleen maar je melkkan te vullen, onder de hendel te plaatsen, de temperatuur en textuur in te stellen, en op de knop te drukken. Er hoeft geen zorg besteed te worden aan het invoegen van andere angsten of hoe ver je de neus naar beneden moet duwen.

 

Nog beter is dat wanneer je de melkkan van de stoompijp afneemt, de machine automatisch wat water spuit om zichzelf te reinigen.

 

Het is voor mij moeilijk om de textuurinstellingen van de Bambino Plus automatische stoompijp te begrijpen. Ik heb verschillende melkkannen geprobeerd. En denk dat een hogere textuur zorgt voor lekker dik melkschuim voor een heerlijke cappuccino. Het kan echter lastig zijn om dit precies te bepalen. Soms lijkt het erop dat de hogere textuurinstellingen geen verschil maken. Maar ook andere factoren kunnen invloed uitoefenen op de textuur, zoals de temperatuur van de melk. Als ik warmere melk in de kan doe, dan heeft het minder tijd om te schuimen en krijgt daardoor minder textuur. Of misschien was ik in een haast toen ik het gebruikte?

 

Er waren een paar nadelen voor mij aan de stoompijp:

 

 • De Bambino Plus is minder geschikt voor niet-zuivelmelk. Ik drink graag havermelk, wat minder proteïne en vet bevat. Hierdoor is het noodzakelijk om meer finesse aan te brengen om de juiste creatie te krijgen voor een goede schuimlaag – wat de Plus helaas niet doet.
 • De stoompijp roteert niet en het is niet makkelijk om de melk manueel te schuimen.
 • De zelfreinigingsfunctie is best heftig. De stoompijp spuit vier keer, wat over het achterplaat en je aanrecht opspat als je het niet bedekt met een handdoek.

 

De Bambino: handmatig melk opschuimen

Met de Sage Bambino krijg je een traditionele stoompijp. De punt heeft één gat met één knop om het stomen te starten en te stoppen. Je zal de kan en melk moeten vasthouden en handmatig moeten voorzien van schuim.

 

Het geweldige aan de stoompijp is dat deze een balpunt heeft en volledig draaibaar is, zodat je hem gemakkelijk in je kan kunt positioneren. De kracht van de stoom kan ik ook niet over klagen.

 

De Bambino: handmatig melk opschuimen

Bambino maakt nog steeds krachtige stoom (minder dan de Bambino Plus) met de stoompijpje (steam wand)

 

Ik ben een beetje ouderwets en verkies het gebruik van een handmatige stoompijp. Ik heb espresso en cafe-achtige drankjes leren maken met een ​​manuele espressomachine. Dus voor mij is het nuttig om de trucs voor het handmatig stoom opschuimen te leren.

 

Als je andere espressoapparaten wilt verkennen, is het belangrijk om de kunst van melkschuimen te leren. Plantaardige melksoorten zoals haver- of amandelmelk moeten anders worden behandeld dan zuivelmelk. De automatische texturing was hier niet hetzelfde.

 

Met de een-gatstang kost het wat langer om te maken en betekent ook dat er meer water in je geschuimde melk zit. Maar het is ook vergevingsgezinder met meer tijd, dus het is geweldig om te leren.

 

Persoonlijk denk ik dat ik met de Bambino een betere microschuim kan creëren dan met de automatische stoompijp van de Bambino Plus. Maar dat is alleen maar mijn mening en met wat oefening zou dat moeten lukken.

 

Conclusie: Welke Stoompijp Is Beter?

De automatische schuimfunctie op de Bambino Plus maakt je leven gemakkelijker en is gewoonweg beter. Dankzij de temperatuur- en textuurregeling hoef je geen vast ritueel meer te volgen om melkschuim te bereiden.

 

Hoewel het wat langer duurt om latte art te maken met de enkele-gat-stang, levert de Sage Bambino hetzelfde resultaat. De Bambino biedt extra flexibiliteit door zijn volledige rotatie. Waardoor je een specifiekere schuimstructuur kunt creëren.

 

Het gebruiken van de Bambino Plus automatische schuimfunctie is net zoals het gebruik van een GPS voor navigatie. Met een GPS kun je je weg vinden als je niet precies weet waar je naartoe moet, maar als je de stad goed kent, dan is het overbodig. Beslis hoeveel gemak jij belangrijk vindt.

 

Espresso kwaliteit

Bij espressomachines is de kwaliteit van de espresso een belangrijke factor om te beoordelen. Sage machines staan bekend om hun goede koffie en de Bambino en Bambino Plus voldoen aan die reputatie door dezelfde ThermoJet-verwarming te gebruiken.

 

De Bambino en Bambino Plus hebben voldoende waterdruk nodig om espresso shot te brouwen. Pompgebaseerde espressomachines leveren betere resultaten dan stoomgebaseerde systemen. Elk model in deze serie beschikt over een Italiaans 15-bar-pompontwerp dat kan concurreren met commerciële machines.

 

Beide machines zijn voorzien van digitale temperatuurregeling (PID) voor precieze temperatuurregeling. Dankzij de PID-regeling stijgt het water snel naar de exacte temperatuur die nodig is voor optimale espresso-extractie.

 

Sage Bambino vs Bambino Plus: Espresso kwaliteit

Beide machines doen het even goed bij het zetten van espresso, dankzij de thermojet heating system van Sage

Beide machines bieden hoge kwaliteit espresso met enkele andere, goed ontworpen functies. Ze bevatten allebei lage druk pre-infusie.

 

Dankzij de ingebouwde lage-druk pre-infusie-instelling, specifiek ontworpen voor espresso-extractie. Wordt gemalen koffie in de portafilter voorafgaand aan het zetten van de espresso kort voorgeweekt. Dit proces helpt de rijke en complexe aroma's in espresso vrij te maken, of je nu versgemalen bonen of voorgemalen espresso gebruikt.

 

Of het nu de Sage Bambino of de Bambino Plus is, allebei hebben ze dezelfde technologie. Dus hier is geen verschil.

 

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak komt voor mij neer op een paar factoren:

 • Het aantal functies dat het heeft
 • Hoe intuïtief de bedieningselementen zijn
 • Of het gemakkelijk te onderhouden is

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de Sage Bambino op dit gebied, hoewel de Bambino Plus wel zijn vooraf ingestelde melkopties heeft. Uiteindelijk komt het neer op uw comfortniveau met een leercurve.

 

Beide machines bieden standaard instellingen voor een 30 ml en 60 ml espresso. U kunt elke optie handmatig programmeren door beide knoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden. Gebruik een schaal om uw instelling aan te passen met een langere pre-infusietijd om overeen te komen met het koffievolume. Werk met een koffie-waterverhouding van 1:2 of 1:3, dat geeft het beste resultaat.

 

Sage Bambino Gebruiksgemak
Sage Bambino Plus Gebruiksgemak

De Bambino heeft geen ingebouwde voorinstellingen om melk te stomen. Je moet leren hoe je de stoompijp en de melkkan kan manipuleren om de juiste resultaten te krijgen en ook leren hoe je de temperatuur in de gaten houdt.

 

Aan de andere kant is de Bambino voor mij de beter keuze omdat het minder knoppen en functies heeft. Training en oefening betekenen dat ik kan horen wanneer de melk correct stoomt. Ik denk dat iedereen het na een paar weken oefening en met behulp van YouTube onder de knie kan krijgen.

 

Een ander belangrijk verschil tussen de twee is dat de Sage Bambino een directe knop voor heet waterfunctie heeft. Dit is een plus voor iedereen die Americano's maakt. De Bambino Plus heeft automatische melkfuncties, maar geen duidelijke uitgang voor heet water.

 

Als je met de Bambino Plus heet water wilt verstrekken, til dan de staaf op en druk tegelijkertijd op de knop voor één kopje en de melkstructuurknop.

 

Ik keur de Sage Bambino goed omdat hij uiteindelijk eenvoudiger en gemakkelijker te onderhouden is.

 

Ben je niet zo zeker van je melkschuim-vaardigheden? Dan is de Bambino Plus de perfecte optie. Met de Bambino Plus maak je professionele melk dranken zonder dat je iets vanaf het begin hoeft te leren.

 

Met de Bambino Plus krijg je niet alleen een enkele espresso-shot of dubbele shot, maar ook perfecte melkschuim met slechts één druk op de knop. Er is geen truc aan te pas gekomen om dit te bereiken: het is gemakkelijk en het resultaat is eersteklas.

 

Uiteindelijk ontdekte ik dat de extra sensoren en bedieningselementen die nodig zijn voor machines zoals de Bambino Plus om met een druk op de knop koffiespecialiteiten te maken, later tot vervelende reparaties leidden. En ze maken het ook moeilijker om schoon te maken en onderhouden. Dus voor mij wint Sage Bambino.

 

Waarde

Als het gaat om het kiezen van een espressomachine, is prijs altijd moeilijk. De vergelijking tussen Sage Bambino vs Bambino Plus is nog moeilijker dan normaal. Omdat er een groot verschil in kosten is, maar ook een grote functie – automatische melkschuimfunctie. Voor mij biedt de Sage Bambino nog steeds meer waar voor je geld.

 

Er is geen twijfel dat de Sage Bambino Plus zijn hogere prijs waard is met alle aanpassingen die eraan zijn toegevoegd.

 • De toegevoegde sensoren,
 • De efficiëntie van het stoompijpje en
 • De automatische voorinstellingen voor temperatuur en textuur

Maken het allemaal waardevoller. Met de melkkan kun je het instellen.

 

Als het om een goed werkende espressomachine gaat, bieden beide machines ongeveer hetzelfde. Beide apparaten beschikken over:

 • een uitstekend verwarmingssysteem
 • Digitale temperatuurregeling
 • Lage druk
 • Italiaanse pompen voor optimale waterdruk zowel voor het brouwen als het stoomgeneratie.
 • Met het thermojet heating system dat deze machines delen, is er geen vertraging. Het water wordt snel warm en schommelt net zo snel tussen temperaturen.
 • Elke machine heeft gemakkelijke voorinstellingen voor de controle van de shot volume.

 

Persoonlijk denk ik dat je beter af bent met het kopen van een Bambino, samen met een geweldige melkschuimer zoals de Aeroccino 4. Of, besteed je spaargeld aan een goede koffiemolen (wat je absoluut nodig hebt) zoals de Bosch TSM6A013B.

 

Laten we eerst kijken naar de accessoires die je bij de Bambino en Bambino Plus krijgt voordat we verder gaan.

 

Accessoires

Om van je koffie-ervaring te genieten, heb je de volgende accessoires nodig die bij beide machines worden meegeleverd:

 

Bambino Bambino Plus
Eenkops en tweekops dubbelwandige filtermanden Eenkops en tweekops dubbelwandige filtermanden
54 mm portafilter 54 mm portafilter
Plastic tamper Metalen tamper
Reinigingshulpmiddel voor het stoompijpje Reinigingshulpmiddel voor het stoompijpje
480 ml roestvrijstalen melkkan 480 ml roestvrijstalen melkkan
Nauwkeurige razor precision ™-doseringstool
*soms inbegrepen* Een- en tweekops enkelwandige filtermanden Eenkops en tweekops enkelwandige filtermanden

 

Je zult enkele verschillen zien: de extra filtermandjes, het razor precision doseringstool en de tamper.

 

Wat me heeft overtuigd om voor deze espresso machine te kiezen, is het tamper-aspect. De plastic tamper is bijna een deal-breaker; deze is goedkoop en schuift tijdens het aanstampen. Waardoor het moeilijk is om platte puck te krijgen. Een ongelijkmatige puck zal leiden tot groeven en slechte extractie van espresso, wat ten koste gaat van de smaak. Je besteedt al veel geld aan een espresso machine, molen en bonen, maar dat kan allemaal negatief beïnvloed worden door een tamper die € 5 goedkoper is!

 

Er zijn veel verschillende tampers op de markt voor minder dan € 30. De meeste daarvan zijn beter dan de metalen tamper van Sage, die relatief eenvoudig is. Ik raad aan om de deze 53mm tamper te kopen. Die heeft wat gewicht en is goedkoop.

 

Een ander belangrijk hulpmiddel is het precisiedoseerhulpmiddel. Dat het espressodik gelijkmatig in de portafilter verdeelt met de juiste hoeveelheid ruimte. Het is een beetje behulpzaam om mee te beginnen, maar je hebt het niet nodig als je leert hoe je de dosis in moet stellen. Koop een basisweegschaal zoals de Imtex, die veel nuttiger zal zijn.

 

nauwkeurige Razor ™-doseringstool

Als laatste zijn er de enkelwandige filterkorven, ook wel drukloze filterkorven genoemd. Deze kunnen een betere espresso extractie opleveren, maar ze vereisen meer vaardigheid om te gebruiken. We zullen hier verschillende soorten manden bespreken. Begin met dubbelwandige filters en stap geleidelijk over naar enkelwandige filtermanden terwijl je je vaardigheden in het maken van espresso aanscherpt.

 

dubbelwandige filtermanden vs enkelwandige filtermanden

Filter mand opties

 

Hoewel de verschillen klein zijn, kan het na verloop van tijd irritant worden. Maar gelukkig kun je voor een schappelijke prijs van € 50 alle drie krijgen met de Sage Bambino. Zo bespaar je geld!

 

Na mijn persoonlijke ervaring is de Sage Bambino de betere waarde voor het geld. Beide machines presteren op hetzelfde niveau wat basisfuncties betreft (lees: maken uitstekend espresso). En ik kan de extra's van de Bambino Plus aanvullen.

 

Uiteindelijke conclusie: Sage Bambino vs. Bambino Plus

Naar mijn mening is de Bambino de betere optie. Hij is eenvoudig te bedienen en te onderhouden. En levert tegelijkertijd de hoge kwaliteit die je van een espressomachine mag verwachten. Ook is hij flexibeler en steviger dan de Bambino Plus, maar ook nog eens goedkoper.

 


Sage Bambino

De Sage Bambino is de beste espressomachine binnen zijn prijsklasse. Het gebruikt Sage's Thermojet-technologie:

 • Die in slechts drie seconden verwarmd,
 • Een uitstekende espresso levert en
 • Geen stilstand heeft tussen stoom en melkschuim.

De handmatige stoompijp met een 360-graden rotatie zorgt voor meer flexibiliteit en kan ook heet water afgeven.

 


Als je een machine met een extreem gemakkelijke melkschuimer wilt, is de Bambino Plus de betere aankoop, zelfs als hij wat duurder is. De hogere kosten voor de machine gaan direct naar kwaliteitskenmerken, dus het is nog steeds een goede waarde voor het geld.

 


Sage Bambino Plus

Met de Sage Bambino Plus kun je genieten van het gemak en comfort van een high-end espresso machine, zonder al te veel uit te geven. Hij beschikt over een automatische melkopschuimer waarmee je de perfecte temperatuur en textuur voor je melk kiest. Daarnaast is de Bambino Plus uitgerust met Thermojet technologie, wat betekent dat hij in slechts 3 seconden opwarmt. Ideaal voor iedereen die houdt van een perfecte espresso!

 


FAQ

Is Sage een goed merk?

Het merk Sage is absoluut een vooraanstaand merk binnen de keukenapparatuur.

 

Met innovatieve en hoogwaardige producten zoals blenders, koffiezetapparaten en broodroosters heeft het zichzelf gevestigd als een belangrijke speler op de markt.

 

Het bedrijf stelt hoge eisen aan de functionaliteit van hun apparaten en hecht veel belang aan duurzaamheid. Waardoor zij streven naar langdurige relaties met hun klanten.

 

Bovendien evolueert Sage altijd door te luisteren naar feedback van consumenten en deze op te nemen in nieuwe productontwikkelingen.

Is Sage hetzelfde als breville?

De vraag of Sage hetzelfde is als Breville is een interessante. Hoewel beide merken zich richten op hoogwaardige keukenapparatuur, zijn er enkele verschillen tussen de twee.

 

Sage is inderdaad eigendom van Breville, maar het bedrijf heeft nog steeds een eigen identiteit en produceert unieke productlijnen die niet onder de naam Breville vallen.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van Sage-producten is hun focus op precisie en controle bij het koken, terwijl Breville iets meer gericht lijkt te zijn op gemak en veelzijdigheid. Als je geïnteresseerd bent in hoogwaardige apparaten die je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau kunnen tillen, zul je waarschijnlijk merken dat zowel Sage als Breville uitstekende opties bieden – uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren!

 

Breville Group Europa verkoopt koffiemachines onder de naam Sage.

 

Wat is beter DeLonghi of Sage?

Als we kijken naar de kwaliteit van espressomachines, kunnen we concluderen dat beide merken, DeLonghi en Sage, hoge eisen stellen.

 

Echter zijn er enkele belangrijke verschillen tussen deze twee merken. Zo focust het Italiaanse DeLonghi op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Tegenover het Britse Sage die zich meer richt op innovatie en design.

 

Het is dan ook afhankelijk van wat voor jou als consument belangrijk is: Wil je graag gemakkelijk koffie zetten zonder al te veel poespas? Dan is DeLonghi misschien een betere keuze met hun intuïtieve bediening en efficiënte systemen zoals automatische ontkalking.

 

Ben je echter geïnteresseerd in avant-garde technologieën om zo de perfecte smaak te verkrijgen? Dan kan Sage's precisiecontrole over temperatuur tijdens extractieprocessen misschien beter bij jou passen.

 

Is Sage hetzelfde als Solis?

Sage en Solis zijn twee verschillende merken die beide gespecialiseerd zijn in de productie van huishoudelijke apparaten. Ondanks dat ze elk hun eigen unieke stijl hebben, bieden ze wel vergelijkbare producten aan. Het keyword 'verschil' heeft betrekking op het feit dat Sage zich voornamelijk richt op de productie van keukenapparatuur. Terwijl Solis zich wat meer richt op koffiemachines en kleinere keukenapparatuur zoals waterkokers en broodroosters.

 

Beide merken staan bekend om hun hoge kwaliteit van hun producten. En streven er allebei naar om innovatieve technologieën te gebruiken bij het ontwikkelen van nieuwe apparaten voor thuiskoks of professionele chefs.

 

Al met al biedt elke fabrikant een breed scala aan apparaten die geschikt zijn voor verschillende behoeften in de moderne keuken. Maar hebben beide hun eigen uniek karakteristieke eigenschappen waardoor ze verschillend blijven ten aanzien elkaar.

 

Is Breville bambino hetzelfde als Sage bambino?

Ja, de Breville Bambino is in feite hetzelfde als de Sage Bambino. Het merk Breville wordt gebruikt in de Verenigde Staten en sommige andere landen, terwijl het merk Sage wordt gebruikt in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Beide merken zijn eigendom van dezelfde moedermaatschappij en bieden dezelfde espressomachines aan met dezelfde specificaties en functies.

 

Dit betekent dat de Breville Bambino en de Sage Bambino in wezen identiek zijn, zowel qua prestaties als qua ontwerp. Als je bijvoorbeeld een recensie of vergelijking vindt tussen de Breville Bambino en de Sage Bambino, kun je verwachten dat de informatie van toepassing is op beide machines.

 

Het enige verschil dat je mogelijk zou kunnen tegenkomen, is de benaming en de beschikbaarheid van bepaalde modellen in verschillende markten. Maar over het algemeen zijn de Breville Bambino en de Sage Bambino dezelfde machine met dezelfde kenmerken en mogelijkheden.

 


Ben je op zoek naar een breder assortiment piston koffiemachines? Bekijk dan onze koopgids voor beginners en kies de perfecte machine voor jou.

 

Meer lezen over Sage Bambino vs Bambino Plus? Misschien vind je dit ook interessant:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.