Geschreven door: Mandy | Laatste update: 26 april 2024

Wacaco Nanopresso Review: Draagbare espressomachine

Rating: 5 sterren
1 stem

Ben jij een fervent koffieliefhebber en hou je ervan om overal waar je gaat te genieten van een heerlijke espresso? Dan heb ik goed nieuws voor jou! De Wacaco nanopresso is de draagbare espressomachine die jouw leven zal veranderen.

 

Met deze compacte gadget kun je nu overal genieten van een kop koffie die qua smaak niet moet onderdoen voor wat je in het café krijgt voorgeschoteld.

 

Maar is dit apparaat echt zo geweldig als men beweert? In deze blogpost geef ik jou mijn eerlijke review over de Wacaco Nanopresso. Inclusief tips en trucs, recepten en alternatieven. Klaar om alle voordelen en nadelen te ontdekken? Lets go!

 

Wacaco Nanopresso review
Voordelen Nadelen
✓ Gemakkelijk te gebruiken ✗ Duurt wat langer voordat je een espresso hebt
✓ Licht en compact ✗ Vergt meer arbeid
✓ Geen elektriciteit nodig om te werken ✗ Prijs kan voor sommige aan de hoge kant liggen
Verkrijgbaarheid

Inhoudsopgave

Wacaco Nanopresso review overzicht

Wat is de Wacaco Nanopresso?

Hoe gebruik je de Wacaco Nanopresso?

 • Hoe smaakt de koffie van de Wacaco Nanopresso?

Wacaco Nanopresso recepten

Wacaco Nanopresso schoonmaken

De verschillende types Wacaco Nanopresso's

Alternatieven voor de Wacaco Nanopresso

Beste Deals/kleuren en accessoires

Conclusie

FAQ

 • Wat is het verschil tussen Wacaco Nanopresso en Minipresso?
 • Is Nanopresso compatibel met Nespresso?
 • Heeft Nanopresso heet water nodig?

Wacaco Nanopresso review overzicht

Ben jij een fervent koffieliefhebber die ook graag onderweg geniet van een heerlijk kopje espresso? Dan is de Wacaco Nanopresso misschien wel iets voor jou! Deze kleine draagbare espressomachine biedt de mogelijkheid om waar dan ook ter wereld te genieten van een verse kop koffie. Zonder afhankelijk te zijn van grote en dure machines.

 

De Wacaco Nanopresso is eenvoudig in gebruik. Door middel van handmatige druk wordt het water door de gemalen koffie geperst. Waardoor je binnen enkele minuten kunt genieten van een vers gezette espresso. De machine is compact en lichtgewicht, wat hem ideaal maakt voor kampeer- of outdooractiviteiten.

 

Maar hoe smaakt de koffie eigenlijk uit deze kleine machine? Het antwoord: verrassend goed! De espresso heeft een volle smaak en creëert zelfs nog wat crema op de bovenkant. Natuurlijk zal het niet dezelfde ervaring zijn als bijvoorbeeld bij je lokale barista, maar het komt zeker in de buurt.

 

Het schoonmaken van de Wacaco Nanopresso is eveneens eenvoudig. Na gebruik kun je simpelweg water door het apparaat laten lopen om alle restjes eruit te spoelen. Ook kun je verschillende onderdelen loshalen om grondiger schoon te maken.

 

Deze kleine espressomachine biedt veel voordelen voor reizigers en avonturiers die toch willen kunnen genieten van hun dagelijkse dosis cafeïne. Bovendien zijn er verschillende soorten Wacaco Nanopresso's beschikbaar, met elk hun eigen unieke kenmerken.

 

Als je op zoek bent naar een goede, draagbare espressomachine die je mee kan nemen op reis, dan is de Wacaco Nanopresso een uitstekende optie!


Wat is de Wacaco Nanopresso?

De Wacaco Nanopresso is een draagbare espressomachine die ontworpen is voor koffieliefhebbers die onderweg zijn. Het apparaatje weegt slechts 336 gram en past gemakkelijk in je tas. Waardoor het perfect is voor reizen, kamperen of gewoon om te gebruiken op het werk.

 

Het unieke aan de Wacaco Nanopresso is dat hij handmatig bediend wordt. Dit betekent dat er geen elektriciteit nodig is en je dus overal waar je bent van een heerlijke espresso kunt genieten. Het apparaat maakt gebruik van een gepatenteerd pompsysteem. Waarmee water door de koffie wordt gedrukt met een druk tot wel 18 bar, vergelijkbaar met espresso machines.

 

Wat ook erg fijn is aan de Wacaco Nanopresso, is dat het apparaat compatibel is met zowel gemalen koffie als Nespresso capsules met behulp van een speciale adapter. Hierdoor kun je altijd genieten van jouw favoriete soort koffie, waar ter wereld je ook bent!

 

Alhoewel de machine compact en lichtgewicht lijkt, heeft hij toch nog voldoende capaciteit om één shot espresso per keer te maken. Wat betekent dat jij snel van jouw verse kopje kunt genieten zonder tussendoor bij te hoeven vullen.

 

Kortom: De Wacaco Nanopresso biedt het beste van twee werelden. Draagbaarheid en uitstekende smaak – alles in één kleine verpakking.

iemand die koffie inschenkt met de Wacaco Nanopresso

Portable espresso machine


Hoe gebruik je de Wacaco Nanopresso?

De Wacaco Nanopresso is erg makkelijk in gebruik, vooral als je al bekend bent met handmatige espressomachines. Het apparaatje weegt slechts 336 gram en past gemakkelijk in je tas. Hieronder volgen de stappen om een heerlijke espresso te maken met de Wacaco Nanopresso.

 

Als eerste moet je het waterreservoir vullen met heet water tot aan de aangegeven lijn. Vervolgens maal je vers gemalen koffiebonen fijn genoeg dat ze niet door het filter heen komen, maar ook niet te grof zijn, ongeveer tussen maling 1 en 2 bijvoorbeeld.

 

Daarna plaats je het koffiefilter in de capsulehouder samen met de gemalen koffiebonen (Je kunt er natuurlijk ook gewoon een Nespresso capsule in doen). Zorg ervoor dat dit stevig vastzit en draai vervolgens alles goed dicht. Draai nu bovenkant van de machine eraf en pomp deze op totdat er bar druk ontstaat (15 keer pompen is genoeg). Zet vervolgens een kopje onder het tuitje van de uitloop.

 

Druk nu op het knopje bovenin om langzaam hete water door de filter te laten lopen. Waardoor er een perfecte crema laag ontstaat op jouw verse espresso! De smaak zal verrassend lekker zijn voor zo'n klein apparaat!

 

Het reinigen van de Wacaco Nanopresso is eenvoudig; haal alle onderdelen los en was ze af of stop ze gewoon even in vaatwasser. Zo blijft jouw Wacaco Nanopresso altijd schoon en klaar voor gebruiken.

 

iemand die koffie inschenkt met de Wacaco Nanopresso en daarbij een knop aan de zijkant indrukt

Hoe smaakt de koffie van de Wacaco Nanopresso?

De Wacaco Nanopresso is perfect voor koffieliefhebbers die onderweg zijn en niet zonder goede koffie kunnen. Maar hoe smaakt de koffie van deze draagbare espressomachine? Hieronder delen we onze ervaring.

 

Allereerst moeten we zeggen dat de smaak van de koffie afhankelijk is van verschillende factoren, zoals:

 • het type boon
 • de maalgraad
 • de waterkwaliteit

Maar als je alles goed doet met behulp van de Wacaco Nanopresso, dan kun je echt genieten van een heerlijke kop espresso.

 

Eenmaal geproduceerd heeft de koffie een mooie crèmelaag en heeft het aroma zich altijd volledig ontwikkeld. De smaak zelf is rijk en intens, precies wat je zou verwachten bij een goede espresso.

 

Wat ons opviel tijdens het proeven was dat er geen nasmaak of bitterheid was, in vergelijking met andere draagbare espressomachines op de markt. Dit komt omdat er minder druk nodig is om het water door te laten stromen dankzij het innovatieve ontwerp van dit apparaat.

 

Kortom, als je graag geniet van een lekker kopje verse espresso onderweg, dan raden wij aan om te investeren in een Wacaco Nanopresso!


Wacaco Nanopresso recepten

Een van de grootste voordelen van de Wacaco Nanopresso is dat het niet alleen een draagbare espressomachine is, maar ook veelzijdig in gebruik. Je kunt er verschillende soorten koffie mee zetten en experimenteren met recepten om zo je eigen perfecte kopje koffie te creëren.

 

Voor een klassieke espresso hoef je alleen maar gemalen koffie toe te voegen aan de filter basket en heet water in het waterreservoir te doen. Maar als je iets anders wilt dan een standaard espresso zijn er talloze mogelijkheden.

 

Je kunt bijvoorbeeld melkschuim maken voor een cappuccino of latte macchiato. Door warme melk op te schuimen met behulp van een apart verkrijgbare accessoire. Of voeg chocoladesiroop toe voor een smakelijke mochaccino.

 

Als je graag ijskoffies drinkt, kun je ijsblokjes toevoegen aan het waterreservoir en daaroverheen de koffie laten lopen. Voeg eventueel wat suiker of koffiesiroop naar keuze toe en roer goed door.

 

Er zijn zelfs speciale adapters beschikbaar waarmee je thee of losse kruiden kunt gebruiken in plaats van gemalen koffiebonen! Zo kun jij jouw favoriete drankje helemaal naar eigen wens samenstellen met behulp van deze handige kleine machine.

 

Cold brew koffie

De Wacaco Nanopresso is niet alleen te gebruiken met heet water, het is ook geschikt voor het maken van cold brew koffie. Met de Nanopresso kun je een heerlijk verfrissende en smaakvolle cold brew koffie bereiden, zonder dat je hete water hoeft te gebruiken.

 

Om cold brew koffie te maken met de Nanopresso, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Maal je favoriete koffiebonen grof, vergelijkbaar met de maalgraad die je zou gebruiken voor een French press.

2. Vul de watercontainer van de Nanopresso met koud water.

3. Plaats de gemalen koffie in het koffiefilter van de Nanopresso.

4. Schroef de piston los om het drukmechanisme van de Nanopresso te openen.

5. Giet het koude water langzaam in de watercontainer terwijl je de pompknop indrukt om de koffie te extraheren. Herhaal dit proces meerdere keren, afhankelijk van de gewenste sterkte van de koffie.

6. Nadat je alle koffie hebt geëxtraheerd, schroef je het piston weer stevig vast om de druk op te bouwen.

7. Draai de Nanopresso om en pomp de koude koffie uit in een glas of beker.

8. Voeg eventueel ijsblokjes toe en geniet van je heerlijke zelfgemaakte cold brew koffie.

 

Met de Wacaco Nanopresso kun je op een eenvoudige en draagbare manier genieten van heerlijke cold brew koffie, waar je ook bent. Het is een geweldige optie voor koffieliefhebbers die onderweg willen genieten van een verfrissende koffiedrank.


Wacaco Nanopresso schoonmaken

Na een lekker kopje koffie met de Wacaco Nanopresso is het tijd om deze draagbare espressomachine schoon te maken. Het schoonmaken van de Wacaco Nanopresso is eenvoudig en snel.

 

Om te beginnen, haal je de filterhouder uit de machine en spoel je deze af onder warm stromend water. Vervolgens kun je de piston uit elkaar halen door het handvat naar beneden te draaien. Alle onderdelen kunnen worden gewassen met zeepwater of in de vaatwasser.

 

Het reinigen van het waterreservoir kan ook gemakkelijk worden gedaan. Verwijder simpelweg het reservoir en maak deze schoon met warm water en zeep voordat je hem weer terugplaatst.

 

Om ervoor te zorgen dat alle delen van jouw Wacaco Nanopresso grondig gereinigd zijn, raden we aan om dit na elk gebruik te doen. Zo blijft jouw koffiemachine niet alleen hygiënisch, maar behoudt hij ook langer zijn levensduur.

 

Kortom, het schoonmaken van jouw Wacaco Nanopresso duurt slechts een paar minuten na elke gebruiksbeurt. En helpt om optimale prestaties en smaakresultaten bij toekomstige kopjes koffie te garanderen!

Onderdelen van de Wacaco Nanopresso

De verschillende types Wacaco Nanopresso's

Er zijn verschillende soorten Wacaco Nanopresso's beschikbaar op de markt. Elke versie heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Hieronder geven we een overzicht van de belangrijkste kenmerken van elk type machine.

 

De Classic-versie is de standaardversie van de Wacaco Nanopresso. Het heeft een capaciteit om 80 ml espresso te maken. En wordt geleverd met een ingebouwde tamper voor het eenvoudig aanstampen van koffiegrond.

 

Je kunt ook je wacaco nanopresso uitbreiden met de volgende opties:

 

Voor reizigers is er ook een L-Case bundel die naast de Classic-versie, ook nog eens extra accessoires bevat zoals een beschermdraagtas en extra filters.

 

De Elements-serie bestaat uit vier verschillende modellen: Earth, Fire, Ice en Jungle. Elk model heeft zijn eigen kleurthema dat past bij het gekozen element. De Elements-versies hebben dezelfde functies als de Classic-versies, maar hebben wel meer stijlvolle ontwerpen.

De verschillende types Wacaco Nanopresso's

 

Een andere optie is om te kiezen voor een upgrade pakket waarmee je extra accessoires zoals een grotere watertank of filterhouder kan aanschaffen. Dit biedt meer flexibiliteit in gebruik waarbij men onderweg makkelijker meerdere kopjes koffies kan zetten zonder telkens water bij te vullen.

 

Tot slot is er nog het Barista Kit-pakket dat speciaal is ontworpen voor professionele barista's of fervente thuisgebruikers die graag experimenteren met hun espresso's. Dit pakket bevat allerlei handige gereedschappen zoals dubbele espresso shot bakjes en roestvrijstalen filters.

 

Kortom, de verschillende soorten Wacaco Nanopresso's bieden allemaal verschillende voordelen op maat. Welk type je ook kiest, met deze stijlvolle machine zet je altijd een heerlijk kopje espresso!

 

Wacaco Nanopresso barista kit

De Wacaco Nanopresso Barista Kit is een accessoirekit die speciaal is ontworpen om de functionaliteit van de Nanopresso draagbare espressomachine uit te breiden. De kit bevat verschillende accessoires die je in staat stellen om meer koffievariaties te maken en je koffie-ervaring te verrijken. Hier zijn enkele van de belangrijkste onderdelen van de Nanopresso Barista Kit:

 

1. Dubbele espresso-adapter: Deze adapter vervangt het standaard koffiefilter van de Nanopresso, waardoor je twee keer zo veel espresso kunt extraheren in één keer. Dit is ideaal als je van een sterkere kop koffie houdt of als je de koffie wilt delen met iemand anders.

 

2. Groter waterreservoir: De Barista Kit wordt geleverd met een uitbreiding voor het waterreservoir van de Nanopresso, waardoor je meer water kunt toevoegen en meerdere kopjes koffie achter elkaar kunt zetten zonder bij te vullen. Dit is handig als je koffie wilt zetten voor meerdere personen of als je onderweg bent en niet altijd toegang hebt tot water.

 

3. Extra koffiefilters: De kit bevat ook extra koffiefilters, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende soorten koffie of als reserveonderdeel voor het geval dat je ze kwijtraakt.

 

4. Capsulehouder: Naast het gebruik van gemalen koffie, kun je met de Nanopresso Barista Kit ook gebruikmaken van capsules. Met de bijgeleverde capsulehouder kun je compatibele capsules gebruiken om snel en gemakkelijk espresso te zetten.

 

Met de Nanopresso Barista Kit kun je dus niet alleen genieten van de voordelen van de Nanopresso, zoals draagbaarheid en gebruiksgemak, maar ook de mogelijkheid hebben om dubbele espresso's te zetten, meer koffie te zetten zonder bij te vullen en verschillende koffieopties te verkennen. Het is een uitstekende aanvulling op de Nanopresso voor mensen die van de volledige barista-ervaring willen genieten, waar ze ook zijn.


Alternatieven voor de Wacaco Nanopresso

Hoewel de Wacaco Nanopresso een geweldige draagbare espressomachine is. Zijn er ook andere opties om te overwegen als je op zoek bent naar een vergelijkbaar apparaat.

 

Hieronder vind je enkele alternatieven voor de Wacaco Nanopresso.

 

Een populaire keuze onder reizende koffieliefhebbers is bijvoorbeeld de Handpresso Wild Hybrid. Net zoals de Wacaco Nanopresso kan deze machine handmatig worden bediend. En heeft het een compact ontwerp dat gemakkelijk in je bagage past.

 

Een ander alternatief is de Flair Espresso Maker, die wordt beschouwd als een van de beste handmatige espressomachines op de markt. Het heeft echter wel iets meer werk nodig om te bedienen dan sommige andere modellen. En het kan niet zo eenvoudig zijn om dezelfde consistentie te bereiken.

 

Als je geen fan bent van handmatige machines, kun je overwegen om een Nespresso machine mee te nemen op reis. De Nespresso Essenza Mini met Aeroccino melkopschuimer biedt bijvoorbeeld goede prestaties in combinatie met gemak en gebruiksgemak.

 

Kortom, terwijl er veel geweldige alternatieven zijn voor de Wacaco Nanopresso. Hangt jouw keuze af van jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften tijdens het reizen of kamperen.


Wacaco nanopresso vs wacaco Minipresso

De Wacaco Nanopresso en de Wacaco Minipresso zijn beide populaire draagbare espressomachines, maar ze hebben enkele verschillen. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen de twee:

 

1. Formaat en gewicht: De Nanopresso is iets kleiner en lichter dan de Minipresso, waardoor hij nog draagbaarder is. Dit kan een belangrijke factor zijn voor mensen die veel onderweg zijn en een compacte koffiemachine willen.

2. Maximale druk: De Nanopresso bereikt een maximale druk van 18 bar, terwijl de Minipresso een maximale druk van 8 bar heeft. Dit betekent dat de Nanopresso in staat is om een hogere druk te leveren, wat resulteert in een potentieel sterkere en vollere espresso.

3. Watercapaciteit: De Nanopresso heeft een iets grotere watercapaciteit dan de Minipresso. Dit kan handig zijn als je meerdere kopjes koffie achter elkaar wilt zetten zonder tussendoor water bij te vullen.

4. Schoonmaken: Over het algemeen wordt gezegd dat de Minipresso gemakkelijker schoon te maken is dan de Nanopresso. Dit kan te maken hebben met het ontwerp en de toegankelijkheid van de onderdelen.

 

Het is belangrijk op te merken dat beide machines in staat zijn om kwalitatieve espresso te produceren en dat persoonlijke voorkeur en behoeften een rol spelen bij het kiezen tussen de Nanopresso en de Minipresso. Het is raadzaam om te overwegen hoe vaak en waar je de machine zult gebruiken, evenals de specifieke functies die voor jou belangrijk zijn bij het maken van je keuze.


Beste Deals/kleuren en accessoires
Wacaco Nanopresso + NS Adapter

Wacaco Nanopresso + NS Adapter

Wacaco Nanopresso Chill White - draagbare espressomachine

Wacaco Nanopresso Chill White - draagbare espressomachine

Wacaco Nanopresso Lava Red - draagbare espressomachine

Wacaco Nanopresso Lava Red - draagbare espressomachine

Wacaco Nanopresso Artic Blue - draagbare espressomachine

Wacaco Nanopresso Artic Blue - draagbare espressomachine

Wacaco Nanopresso moss green - draagbare espressomachine

Wacaco Nanopresso moss green - draagbare espressomachine

Wacaco - Nanopresso - Koffie Machine - Draagbaar - Fall Break

Wacaco - Nanopresso - Koffie Machine - Draagbaar - Fall Break

Wacaco Nanopresso - Draagbare Espressomachine - Met Beschermhoes - Dark Souls Grey

Wacaco Nanopresso - Draagbare Espressomachine - Met Beschermhoes - Dark Souls Grey

Wacaco Nanopresso - Draagbare Espressomachine - Met Beschermhoes - Dark Souls Pink

Wacaco Nanopresso - Draagbare Espressomachine - Met Beschermhoes - Dark Souls Pink


Wacaco - Nanopresso Barista Kit - Grotere Waterreservoir en 3 Filtermanden - Zwart

Wacaco - Nanopresso Barista Kit - Grotere Waterreservoir en 3 Filtermanden - Zwart

Wacaco Nanopresso NS-adapter

Wacaco Nanopresso NS-adapter


Conclusie

Al met al is de Wacaco Nanopresso een fantastische draagbare espressomachine die perfect is voor koffieliefhebbers onderweg. Het biedt een uitstekende smaak en creëert heerlijke koffie, waar je ook bent.

 

Hoewel het misschien niet zo krachtig is als sommige van zijn concurrenten, maakt het nog steeds indruk op veel gebruikers door zijn compacte formaat en gebruiksgemak.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en handige manier om je koffie-fix te krijgen tijdens het reizen, dan is de Wacaco Nanopresso zeker iets om te overwegen. Het heeft talloze voordelen, weinig nadelen en biedt goede prestaties tegen een betaalbare prijs.

Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor! Je kunt nu genieten van heerlijke espresso's terwijl je onderweg bent met de Wacaco Nanopresso!


wacaco nanopresso FAQ

Wat is het verschil tussen Wacaco Nanopresso en Minipresso?

De Wacaco Nanopresso en Minipresso zijn draagbare espressomachines die koffie voor onderweg mogelijk maken. Hoewel beide machines vergelijkbare functies hebben, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen hen:

 

 1. Afmetingen: De Nanopresso is compacter en lichter dan de Minipresso, waardoor hij gemakkelijker in een tas of rugzak kan worden meegenomen.

 2. Pompmechanisme: De Nanopresso heeft een nieuwere en verbeterde pomp, waardoor je met minder kracht een hogere druk kunt opbouwen. Dit resulteert in een betere extractie van de koffie en een rijkere smaak.

 3. Watercapaciteit: De wacaco Minipresso heeft een grotere watertank dan de Nanopresso, wat betekent dat je meer espresso's kunt zetten voordat je het water moet bijvullen.

 4. Compatibiliteit: De Nanopresso is compatibel met zowel gemalen koffie als Nespresso-capsules, terwijl de Minipresso alleen geschikt is voor gemalen koffie.

 5. Onderhoud: Beide machines zijn gemakkelijk schoon te maken, maar de Nanopresso heeft een verbeterd ontwerp dat de reiniging nog eenvoudiger maakt.

 

Het uiteindelijke verschil tussen de twee hangt af van je persoonlijke voorkeur en behoeften. Als draagbaarheid en compactheid belangrijk voor je zijn, dan is de Nanopresso wellicht de betere keuze. Als je daarentegen de voorkeur geeft aan een grotere watertank en alleen gemalen koffie gebruikt, dan kan de Minipresso geschikter zijn.

Is Nanopresso compatibel met Nespresso?

Ja, de Wacaco Nanopresso is compatibel met Nespresso-capsules. Dit betekent dat je zowel gemalen koffie als Nespresso-capsules kunt gebruiken om espresso te zetten met de Nanopresso. Hierdoor heb je meer flexibiliteit bij het kiezen van je koffiebron en kun je genieten van een breed scala aan smaken.

Heeft Nanopresso kokend water nodig?

Ja, de Wacaco Nanopresso heeft heet water nodig om espresso te zetten. Je moet het water voorverwarmen voordat je het in de watertank van de Nanopresso giet. Dit kan worden gedaan door bijvoorbeeld heet water uit een waterkoker, thermoskan of andere warmtebron te gebruiken. Het is belangrijk dat het water heet genoeg is om een optimale extractie en smaak te garanderen.

Is Nanopresso compatibel met Dolce gusto cups?

Ja, de Nanopresso is compatibel met Dolce Gusto cups door gebruik te maken van de Wacaco Nanopresso DG Capsule Kit adapter. Met deze adapter kan de Nanopresso espresso en andere koffiedranken bereiden, zoals latte, cappuccino en macchiato, met behulp van Nescafé Dolce Gusto capsules. De DG Kit maakt het mogelijk om de DG capsules te gebruiken in combinatie met de Nanopresso, waardoor je onderweg kunt genieten van je favoriete Dolce Gusto drankjes.

Wat is een ns adapter?

Een NS Adapter is een accessoire voor de Wacaco Nanopresso espressomachine. NS staat voor Nespresso, wat verwijst naar het feit dat de adapter speciaal is ontworpen om de originele Nespresso-capsules en de meeste compatibele producten te kunnen gebruiken met de Nanopresso.

 

Met de NS Adapter kun je gemakkelijk Nespresso-capsules gebruiken in plaats van gemalen koffie. Je plaatst eenvoudigweg de gewenste capsule in de adapter en bevestigt deze aan de Nanopresso. Vervolgens kun je met de handpomp van de Nanopresso druk opbouwen en een espresso bereiden met een rijke crema.

 

Dankzij de NS Adapter kun je onderweg genieten van espresso van hoge kwaliteit, waarbij je profiteert van het gemak en de verscheidenheid aan smaken die de Nespresso-capsules bieden. Het is een handige optie voor Nespresso-liefhebbers die graag hun favoriete koffie willen zetten met de draagbare Nanopresso.


Meer lezen over Wacaco Nanopresso Review: Draagbare espressomachine? Misschien vind je dit ook interessant:


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.