Alles over Filter-koffiezetapparaten

Bekijk hier onze gidsen om de beste filter koffiemachines te vinden! Om het je gemakkelijk te maken hebben we al onderzoek gedaan naar de goedkoopste warenhuis, prijzen worden elke dag bijgewerkt.


Moccamaster KBG Review

Welkom bij onze review van het Moccamaster KBG koffiezetapparaat! Als je op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar koffiezetapparaat dat heerlijke koffie zet, dan is de Moccamaster KBG misschien wel iets voor jou.

Lees meer »

beste koffiezetapparaat met thermoskan

Gecontroleerd en goedgekeurdNa grondig testen verdient de Philips Café Gaia onze hoogste positie. Vanwege zijn vermogen om een heerlijk kopje koffie te maken. Evenals de gemakkelijke bediening, goede warmtebehoud en consistentie. Bovendien is de Philips café Gaia ook gelijk de goedkoopste in onze lijst.

Lees meer »

De beste filter koffiezetapparaat

Of je nu van filter koffie, piston machines of iets daartussenin houdt, er is voor ieder wat wils. Met een espressomachine ben je je eigen barista en de cupmachines bieden gemak. Als je alleen maar een traditionele kop koffie wilt, zijn er genoeg filterkoffiemachines om uit te kiezen en de nieuwere modellen zijn uitgerust met extra functies zoals het maken van ijskoffie en zelfs over giet koffie.

Lees meer »

Douwe Egberts koffiezetapparaat

Liefhebbers van koffie kunnen eindeloos genieten van de beste filterkoffiemachine. Deze machines zijn ontworpen om in enkele minuten hete, verse koffie te zetten. En horen tot de betaalbaarste opties op de markt voor handsfree koffiezetten.

Lees meer »