Koffiemachines

Bekijk hier onze gidsen om de beste koffiemachine te vinden! Om het je gemakkelijk te maken hebben we al onderzoek gedaan naar de goedkoopste warenhuis, prijzen worden elke dag bijgewerkt.


De 10 beste kleine koffiemachines van 2023

Als je een kleine keuken hebt of weinig koffie drinkt, dan heb je de juiste pagina gevonden. Hier vergelijk ik de beste kleine koffiemachines, waaronder filter-koffiezetapparaten, Nespresso-cupmachines, volautomatische koffiemachines en pistonmachines.

Lees meer »

Beste WMF Koffiemachines Review | 2023

Niets is zo lekker als een goed gemaakt kopje koffie; een duivels kleine shot energie en vreugde die je het turbo kick van een Porsche geeft, met de input-vereisten van een Smart Car. Als dat geen teken is van hoe ver de wetenschap is gevorderd, wat dan wel? En wat is er beter om naar over te denken dan met een vers bekertje van je favoriete koffie? Dit is je uitgebreide gids voor de WMF koffiemachines!

Lees meer »

Melitta koffiezetapparaat kopen? Beste getest 2023

Laat je niet overweldigen door alle opties als je denkt aan het kopen van een Melitta koffiezetapparaat. Op deze pagina vergelijken we verschillende Melitta koffiezetapparaten om erachter te komen welke het beste bij jou past. Zo geef je jouw keuze enige richting.

Lees meer »

Sage koffiemachine: welke moet je kopen? Onze top keuzes per categorie

Als je op zoek bent naar een Sage koffiemachine, dan heb je misschien al onze selectie met de beste koffiezetapparaat bonen bekeken voor inspiratie. De Barista pro van Sage was nummer een in onze topselectie, maar dit is niet de enige geweldige Sage koffiemachine die je kunt kopen. Naast machines die werken met koffiebonen, biedt Sage ook koffiemachines voor gemalen koffie en capsules.

Lees meer »

De Beste Inbouw Koffiemachine van 2023

Als je 's ochtends niet kunt functioneren zonder een hete kop koffie, heb je misschien een inbouw koffiemachine nodig. Waarom? Omdat een ingebouwde koffiemachine in de muur van de keuken geïntegreerd kan worden. Waardoor er meer ruimte aan het aanrecht ontstaat voor andere apparaten. Daarnaast is deze machine ook ideaal om je dagelijkse kopje koffie mee te upgraden. Met een inbouw koffiemachine krijg je een breder assortiment aan verschillende soorten koffie, van espresso tot cappuccino, latte en filterkoffie. Daarnaast heeft de machine ook een compartiment dat gevuld kan worden met bonen die de machine vers maalt voordat hij brouwt.

Lees meer »

Top 8 beste espressoapparaat | volgens onze testen

Met de beste espressoapparaat in je keuken kun je eenvoudig zelf je espresso, Americano, latte of cappuccino klaarmaken. Koffiemachines kunnen erg groot en ingewikkeld lijken, maar met een thuis espressoapparaat ben je binnen no-time een heerlijke koffie met een goede crema aan het drinken. Sommige espressoapparaten malen de bonen voor je en bereiden je kopje met slechts één druk op de knop. Andere vereisen dat je leert om een hopper (ook wel portafilter genoemd) te vullen met gemalen bonen en ze te stampen, (wat betekent dat je de bonen moet samenpersen tot koffiedik zodat het hete, onder druk staande water veel smaak kan opnemen).

Lees meer »

Beste Smeg koffiezetapparaat

Koffie is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine. En het hebben van het juiste koffiezetapparaat kan het verschil maken. Smeg is een high-end fabrikant van elektronische apparaten. En heeft een goede reputatie opgebouwd voor het maken van topproducten. Variërend van ovens en koelkasten tot vaatwassers en koffiezetapparaten.

Lees meer »

Beste DeLonghi koffiemachine (2023) - De ultieme koopgids

Wil jij je dag beginnen met de geur van een heerlijke espresso of een cappuccino?Om deze heerlijke koffiedranken perfect te maken heb je een goede koffiemachine nodig. Er zijn talloze merken en modellen op de markt, maar een van de beste zijn de DeLonghi koffiemachines. DeLonghi is een Italiaans merk en een van de beste merken die je kunt krijgen in de koffiewereld.

Lees meer »