Rating: 5 sterren
1 stem
Delonghi Dinamica Review

DeLonghi staat bekend om het maken van betrouwbare machines voor thuisgebruik. Met de Delonghi Dinamica ECAM 350.55.B hebben ze het nog een stap verder gezet. Dit is de eerste automatische espressomachine die ijskoffie brouwt. Maar is het de investering waard?

 

Als liefhebber van DeLonghi ben ik dolblij om deze automatische koffiemachine in mijn bezit te hebben. De unieke TrueBrew Over Ice-technologie maakt de volle smaak van ijskoffie mogelijk door:

 • de integratie van pre-infusie
 • lagere zettemperaturen
 • Een speciaal vervaardigd recept

Laat je echter niet misleiden door te denken dat de DeLonghi Dinamica alleen geschikt is voor het zetten van ijskoffie. Hij produceert ook hoogwaardige dranken op basis van espresso.

 

In deze DeLonghi Dinamica review zal ik ingaan:

 • op het proces van het maken van ijskoffie
 • het indrukwekkende maalmechanisme
 • het stoompijpje
 • en andere cruciale functies

Ik leg ook uit waarom ik de deksel voor het bonenreservoir niet fijn vond, evenals enkele alternatieve koffiemachines. Laten we beginnen!

 

Beste Deals/verkrijgbaarheid


Inhoudsopgave

1. DeLonghi Dinamica Samenvatting
2. Uitsplitsing van functies
3. Verschillende koffiedranken met de DeLonghi Dinamica
4. Reiniging en onderhoud
5. Verschillende DeLonghi Dinamica-modellen vergelijken
6. Aanbeveling: koop de Dinamica als je verschillende espressodranken maakt
7. Bepaal de perfecte espressomachine voor jou

1. DeLonghi Dinamica Samenvatting


DeLonghi Dinamica

Belangrijkste kenmerken van de Delonghi Dinamica ECAM 350.55.B:

 • Afmetingen: 34.8 × 42.9 × 23.6 cm.
 • Gewicht: 9.5 kilo
 • Geïntegreerde staal braammolen met 13 instellingen
 • Roestvrijstalen kooksysteem
 • 15 bar pomp met druk
 • Koffie bonen reservoir:   400 gram
 • 2 liter watertank
 • Opwarmtijd korter dan 40 seconden
 • Verwijderbare brouwhoofd en vaatwasserbestendige afdruiprek
 • Instelbare melkopschuimer


Over het algemeen heb ik goede dingen te zeggen over de Delonghi Dinamica ECAM 350.55.B. Het ontwerp is een kwestie van voorkeur, maar ik vond het strakke uiterlijk mooi. Ik zou het prettiger vinden als het van roestvrij staal was gemaakt, maar tijdens het gebruik had ik geen problemen met het kunststof.

 

Wat ik minder vond, is dat de bonenhopper niet verwijderbaar is en dat hij losse deksel heeft. Als je bonen blootgesteld worden aan zonlicht en lucht, krijg je geen vers gemalen bonen.

 

De roestvrijstalen koker heeft me bevallen, en het is geweldig dat de machine binnen 40 seconden klaar is om te gebruiken. De stalen bramen molen die hierbij zit is van topkwaliteit. Er zijn hier 13 verschillende standen, dus je kunt er zeker van zijn dat je iets vindt wat voor je werkt.

 

DeLonghi Dinamica is de perfecte koffiemachine voor mensen die hun favoriete koffie met een druk op de knop willen klaar hebben. En die geen probleem hebben met het zelf maken van melk.

 

Voordelen Nadelen
✓ Met de super-automatische espressomachine kun je meerdere dranken bereiden, zoals filterkoffie. ✗ Heeft geen automatische melk stoomfunctie.
✓ Met een topkwaliteit bramen molen met 13 instellingen. ✗ Installeren van de machine kan in het begin lastig zijn.
✓ Met het TrueBrew-systeem kun je ijskoffie bereiden. ✗ Het wordt aangeraden om de handleiding te lezen om te begrijpen hoe de super-automatische espressomachine werkt.
✓ Het is gemakkelijk om de watertank te verwijderen.
✓ Onderhoud en schoonmaken is gemakkelijk.

2. Functies uitsplitsing

Kom erachter waar je op moet letten bij het gebruik van de DeLonghi Dinamica. Ik leg uit welke functies de machine heeft en hoe ik gebruik maak van de machine voor mijn koffie-ervaringen in de afgelopen maanden.

 

Ontwerp en specificaties

Met de Dinamica ECAM 350.55.B haal je een mooie, moderne koffiemachine in huis. Ze is verkrijgbaar in twee kleuren, zilver en zwart, je herkent ze aan S/B achteraan de naam.

 

Mijn machine heeft een zwarte afwerking met chroom accenten. Zowel het frame als de behuizing zijn gemaakt van metaal en plastic. Hoewel plastic niet ideaal is, houdt het de prijs laag. Daarnaast voelt het stevig aan. Ik had geen problemen met krassen op onderdelen tijdens het wassen en gebruik van de machine.

 

De display en knoppen zijn goed uitgedacht. Het scherm aan de voorkant is gemakkelijk te gebruiken om het drankje te selecteren dat je wilt. Je kunt kiezen tussen de koffiesterkte (1 tot 5) en het soort drank (meer hierover later). Er is ook een melkschuimknop om latte macchiatto's en cappuccino's te maken.

 

DeLonghi Dinamica touchscreen met espressodranken

DeLonghi Dinamica touchscreen met espressodranken

Onderaan het scherm en de tuit zit een lekbak om water op te vangen. Om gemakkelijk van het afvalwater af te komen, raad ik aan om een glas onder de tuiten te plaatsen. Dinamica heeft ook geen kopjeswarmhoudlade, dus dit is een handige manier om je kopje op te warmen voordat je gaat koffiezetten.

 

Ik waardeerde ook de omvang van Dinamica. Vergeleken met andere superautomaten is het een compacte afmeting, wat belangrijk is als je een klein aanrecht hebt. Zijn afmetingen zijn 34.8 x 42.9 x 23.6 cm, wat klein genoeg is om onder een keukenkast te schuiven. (houd er rekening mee dat je het eruit moet schuiven om koffiebonen toe te voegen).

 

Wat ik het leukste vond aan de Dinamica, was dat de watertank 2 liter is en naar voren glijdt in het apparaat. Er zit ook een waterfilter en een strip bij om de hardheid van het water te testen. Je kunt de molenwiek op de machine instellen op basis van het resultaat van de test. Met een waterfilter hoef je minder vaak te ontvette, omdat er minder calciumafzettingen zijn. Dit betekent minder werk voor jou.

 

DeLonghi Dinamica watertank

Een ontwerpaspect dat ik niet leuk vond, was de kunststof bonencontainer. Deze kan 300 gram koffiebonen bevatten en je laadt ze van bovenaf in de machine. Mijn grootste klacht met de bak is dat hij een losklep heeft, waardoor hij geen lucht en licht afsluit. Dit maakt het moeilijk om verse koffiebonen te gebruiken. Koffiebonen moeten goed afgesloten zijn om versheid te behouden en hier had Dinamica beter mee om kunnen gaan.

 

De waarschuwing dat de bonen trechter leeg is, deed het niet goed. Ik werd me er plots van bewust werd dat de bonen trechter leeg was terwijl ik mijn espresso aan het maken was. Vanaf toen werd ik wat paranoïde en begon elke dag te controleren hoeveel bonen er nog in zaten. 

 

DeLonghi Dinamica bonen maler instellingen

De DeLonghi Dinamica automatische espressomachine beschikt over een geïntegreerde koffiemolen. Voor extra gemak bij het maken van koffie. De molen heeft 13 instellingen die je aanpast door aan de knop op het bonen reservoir te draaien. Hierdoor kun je experimenteren en de beste extractie voor je espresso vinden.

 

Dit is niet de stilste molen die ik tegenkwam, maar het is vergelijkbaar met andere espressomachines.

 

Deze conische stalen molen is sterker en meer duurzaam dan conventionele molens. Waardoor het je bonen fijnmaalt tot een perfecte uniforme grootte. Maar de beste functie van de Dinamica is het koffiemanagementsysteem! Bovendien heeft deze espressomachine een buisloze maalkamer. Die in combinatie met de molen elke keer weer voor de perfecte hoeveelheid koffie zorgt. Er blijven geen of slechts minimale koffiedrab achter voor de volgende shot.

 

Wanneer de machine klaar is met het brouwen, gaat het gemalen koffie in een uitneembare koffiedikbak. Dit maakt het makkelijk te reinigen en je kunt het gebruiken als compost.

 

Gebruik geen oliehoudende bonen in deze molen. Als de bonen glanzen, is dit een teken dat ze oliehoudend zijn. De oliehoudende bonen kunnen restanten achterlaten in de molen, wat op den duur kan leiden tot verstopping.

 

Met deze espressomachine heb je dus de optie om zowel gemalen als ongemalen koffie te gebruiken. De machine is uitgerust met een maatlepel, waarmee je precies de juiste hoeveelheid gemalen koffie krijgt. Dit is een geweldige functie als je even geen cafeïne wil drinken en bijvoorbeeld eens een decaf-kopje wilt uitzoeken.

 

Ketel systeem voor het maken van espresso

 

Door het enkel ketel systeem heeft de DeLonghi Dinamica een kleiner ontwerp. En een lagere prijs dan andere automatisch koffiezetapparaten. Zo krijg je de perfectie espresso met gemak, ongeacht je budget.

 

De ketel doet zijn werk perfect. Uitgerust met Rapid Steam-technologie warmt hij binnen 40 seconden op, vanaf het moment dat je op de knop drukt. Je moet ook even wachten totdat de ketel overschakelt tussen brouwen en stomen, maar Dinamica doet dit binnen enkele seconden.

 

In het algemeen had ik geen problemen met de ketel. Ik vind het ook fijn dat hij van staal is gemaakt, dus hij zal een lange tijd meegaan.

 

Melk Opschuimen

DeLonghi Dinamica melk opschuimen met de stoompijp

Hoewel de DeLonghi Dinamica een automatische espressomachine is. Heeft het geen automatische melkschuimer, maar een handmatige. Dit betekent dat de espressomachine de melk niet voor je zal stoom, dus moet je het zelf doen.

 

DeLonghi Dinamica heeft een Panarello stoompijp, wat perfect is voor beginnende barista's. Deze stoompijp heeft kleine openingen aan de onderkant waardoor lucht kan stromen. En je zo een dikke schuimlaag kunt maken, zonder dat je veel techniek nodig hebt.

 

Met de melkopschuimer van Dinamica kun je twee verschillende dingen doen: heet water en stoom gebruiken. Naast het opschuimen van melk voor cappuccino's en lattes, kun je ook thee of chocolademelk maken met de hete water optie.

 

Met het experimenteren was ik in staat om een goede consistentie van microschuim te bereiken voor mijn lattes. Ik vind het ook fijn dat je kunt kiezen tussen dik, medium en relatief dunne consistenties. Dit stelt je in staat om verschillende consistenties uit te proberen. Hoewel je geen flat whites kunt maken met behulp van deze instellingen is de medium stand perfect voor lattes.

 

Ik merkte ook hoe stil het proces van melkschuim maken is, wat vooral handig is als je 's ochtends vroeg melkschuim maakt.

 

Een fout die ik maakte met de melkschuimer, was dat ik het niet schoonmaakte na elk gebruik. Hierdoor kreeg ik verstopping en korstjes melk in de buis. Om er zeker van te zijn dat dit jou niet overkomt, maak je het pijpje na elke keer schoon.

 


3. Verschillende koffiedranken met de DeLonghi Dinamica

Verschillende koffiedranken met de DeLonghi Dinamica

DeLonghi Dinamica geeft je 5 verschillende manieren om heerlijke koffiedranken te maken

 

Met de DeLonghi Dinamica maak je niet alleen espresso, maar ook diverse andere drankjes. De uitsparing is aanpasbaar, waardoor je een lange glazen kan gebruiken voor je favoriete drank.

 

TrueBrew ijskoffie

 

Een van de voornaamste aspecten van de Dinamica is de TrueBrew ijskoffiefunctie. Deze volledig automatische machine gebruikt een koffietechniek die over ijs gebrouwen wordt.

 

De TrueBrew werkt door het brouwproces enigszins aan te passen om een zachte smaak te creëren zonder verdunning door ijs.

 

Het duurt wat langer voordat de koffie uit de uitloop komt, omdat er meer gemalen moet worden. Je moet ook een hogere hoeveelheid koffie gebruiken om te compenseren voor het ijs. Daarnaast is er ook een langere pre-infusie. Wat resulteert in een meer geconcentreerd espresso en een langere extractie.

 

Het resultaat is een kopje koffie verkeerd met een rijke volle smaak!

 

TrueBrew ijskoffie maken met de DeLonghi DInamica

Ik ben nog steeds verbaasd dat ijs het koffiearoma niet beïnvloedt. Dit is een gigantisch voordeel na talloze koppen verdunde ijskoffie te hebben gedronken. We weten allemaal hoe zomerijskoffie of cold brew-koffie eruit ziet: slecht smakende koffiewater. De Dinamica maakt echter een perfecte ijskoffie.

 

Espresso

 

Kies tussen vijf koffie-intensiteiten, variërend van 1 (zeer mild) tot 5 (je zult urenlang op een cafeïne-hoogte zijn). Deze zijn beschikbaar op de koffieknop. Vervolgens druk je op de Espresso knop. Delonghi Dinamica ECAM 350.55.B stopt automatisch met het brouwen wanneer het klaar is, omdat er een vooraf ingesteld volume is.

 

Cappuccino en Latte macchiato

 

Om een cappuccino of latte macchiato te maken, moet je eerst een espresso schotel gebruiken. Dit doet de koffiemachine voor je. Vervolgens moet je zelf de melk opschuimen.

 

Giet koude melk in de gekozen container. Zoals eerder vermeld, kan de DeLonghi Dinamica niet tegelijkertijd koffiezetten en stoom creëren. Wacht ongeveer 20 seconden om over te schakelen van het zetten van koffie naar het opschuimen van melk. Zodra de machine de juiste temperatuur heeft bereikt, drukt je op de stoomknop en begin je met het opschuimen van je melk.

 

Koffie

 

Met een druk op de knop is er ook gewone of filterkoffie beschikbaar.

 

Tot slot kun je kiezen tussen een enkel of dubbel shot espresso voor zowel espresso als lungo (een espresso met twee keer zoveel water).

 


4. Schoonmaak en onderhoud

 

De Delonghi Dinamica ECAM 350.55.B is ontworpen om het brouwproces van koffie makkelijk te maken – dit geldt ook voor het schoonmaken.

 

Het opvangbakje is afneembaar en vaatwasmachinebestendig. Zowel de koffiedoos als het brouwmechanisme zijn afneembaar. Om ze schoon te maken, hoef je ze alleen maar onder stromend warm water af te spoelen. Voordat je het brouw mechanisme verwijdert, moet je de Dinamica uitschakelen en de stekker uit het stopcontact halen.

Schoonmaak en onderhoud van de DeLonghi Dinamica

Verwijder de lekbak om gebruikte koffiepucks weg te gooien

 

De watertank is ook los te maken. Niet alleen komt hij met een filter, maar je hebt ook minder schoonmaakwerk en ontstopping. Dinamica laat je weten wanneer het tijd is om te ontstoppen. Een lampje op het display geeft aan dat het tijd is om de ontstoppingsoplossing toe te dienen. Je hoeft deze taak niet zelf in de gaten te houden. Gewoon de oplossing toevoegen aan de tank en volg vervolgens de instructies uit de handleiding.

 

Maak geen fout zoals ik deed en reinig de melkschuimer na elk gebruik. Wrijf de buis met een vochtige doek en spuit het af met stoom voor een paar seconden om verstopping en bederf te voorkomen.

 


5. Verschillende DeLonghi Dinamica-modellen vergelijken

DeLonghi heeft diverse espressomachines in hun Dinamica-serie:

 

 • Met de DeLonghi ECAM37095TI kun je tot 3 persoonlijke espressorecepten opslaan met behulp van de Coffee Link App. De Smart-One-Touch-functie toont je vaakst gekozen dranken, dus je kunt altijd jouw favoriete koffie maken met slechts één druk op de knop. Daarnaast is er ook een conische maler aanwezig.

 

 • De DeLonghi ECAM35075SI Dinamica kan tot 18 verschillende espresso's en koffiedranken maken. Dit apparaat is uniek door zijn automatische LatteCrema-melkschuimsysteem. Zo heb je altijd de perfecte microschuim voor een cappuccino of latte macchiato.

 

 • Met de DeLonghi ECAM35020W kun je genieten van heerlijke ijskoffie dankzij de TrueBrew-technologie. Het is enigszins compacter dan zijn voorganger (het verschil is amper zichtbaar). En het beschikt over een 15-barpomp, burr-maalder en een manuele melkschuimapparaat.

 

 • De delonghi dinamica ecam 35055b heeft een geïntegreerd maalsysteem, instelbare maalgraad en koffiesterkte, LatteCrema-systeem voor romig melkschuim, intuïtief bedieningspaneel, personaliseerbare gebruikersprofielen en eenvoudig onderhoud. Geniet van een scala aan koffiespecialiteiten met het gemak van one-touch bediening.

 

Verschil tussen DeLonghi Dinamica ECAM 35055B en de Dinamica ECAM 35025SB

Het belangrijkste verschil tussen de Delonghi Dinamica ECAM 350.55.B en de Dinamica ECAM 35025SB is het design en de beschikbare kleuropties. Hier zijn enkele specifieke verschillen:

1. Design: De Dinamica ECAM 35055B heeft een slanker en moderner ontwerp, terwijl de Dinamica ECAM 35025SB een iets robuuster uiterlijk heeft.

2. Kleuropties: De Dinamica ECAM 35055B is verkrijgbaar in de kleur zwart met zilveren accenten, terwijl de Dinamica ECAM 35025SB verkrijgbaar is in het zilver met zwarte accenten.

3. Bedieningspaneel: Beide machines hebben een vergelijkbaar bedieningspaneel met knoppen en symbolen, maar de lay-out kan licht variëren.

 

Het is belangrijk op te merken dat de technische specificaties en functies van beide machines vergelijkbaar kunnen zijn. Het is raadzaam om de specificaties en beschikbare functies van elk model te vergelijken voordat je een beslissing neemt, om ervoor te zorgen dat je de machine krijgt die het beste aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

Product DeLonghi ECAM37095TI DeLonghi ECAM35075SI DeLonghi ECAM35020W DeLonghi ECAM35035SB delonghi dinamica ecam 35055b
Verkrijgbare kleuren Titanium Zilver Zwart & Wit Zilver & Zwart Zwart
Afmetingen 34.8 × 42.9 × 23.6 cm 42.9 × 42.9 × 24 cm 34.8 × 42.9 × 41 cm 46 × 36 × 26 cm 34.8 x 42.9 x 23.6 cm
Gewicht 11.9 kilo 9.8 kilo 9.5 kilo 11 kilo 9.5 kilo
Aantal koffiedranken dat kan worden gebrouwen 16 18 6 10 13
Speciale functies Coffee Link-app Dubbel Thermoblock-systeem TrueBrew Over Ice-technologie TrueBrew Over Ice-technologie LatteCrema Systeem
Melkopschuimsysteem Automatisch met melkreservoir Automatisch met melkreservoir Stoompijpje Stoompijpje Automatisch met melkreservoir

6. Aanbeveling: koop de Dinamica als je verschillende espressodranken maakt

Dit is de juiste machine voor je als je snel, eenvoudig en op een kleine oppervlakte je koffie wilt zetten. Met slechts één druk op de knop kan het apparaat espresso, dubbele espresso en cappuccino brouwen. De korte verwarmingsduur betekent dat je nooit lang hoeft te wachten voordat de koffie klaar is. Ideaal dus als je vaak haast hebt of gewoon niet langer wil wachten voordat je energieke cafeïne binnenkrijgt.

 

Als je de warme maanden niet zonder een heerlijk kopje ijskoffie kunt doorbrengen, dan is Dinamica perfect voor jou. Het maakt een heerlijke hoogwaardige koffie, die niet verdund is. Als je graag druppelkoffie, cappuccino's en lattes maakt, dan is de DeLonghi Dinamica TrueBrew perfect voor jou. Hou er rekening mee dat de espresso automatisch gemaakt wordt, maar je de melk zelf moet opschuimen.

 

Als je je koffievaardigheden wilt verbeteren, is de Dinamica niet de juiste optie voor jou. Je hoeft er minimaal invloed op uit te oefenen. Behalve het testen met verschillende soorten koffiebonen, kun je geen grote aanpassingen doen aan je koffie. Als je meer controle en ruimte wilt om te experimenteren en latte art te leren. Dan is een semiautomatische espressomachine de juiste keuze.

 


Tot Slot

De Dinamica heeft veel te bieden. Goede koffiekwaliteit, een snelle opwarmingstijd en een krachtige stoompijp.

 


DeLonghi Dinamica ECAM35035SB

De DeLonghi Dinamica ECAM35035SB biedt diverse dranken, waaronder gewone koffie en ijskoffie.

 

Hij is makkelijk schoon te maken met een uitneembare zetgroep en vaatwasmachinebestendige lekbak. De machine heeft ook een maler met 13 instellingen en een enkele ketel voor consistente espresso.

 


Als je een machine wilt die je meer controle geeft bij het brouwen en waarvoor je minder betaalt, bekijk dan onze Sage Barista Pro review. Of bekijk hier onze koopgids voor DeLonghi koffiemachines.

 

FAQ

Is de DeLonghi Dinamica beter dan de Magnifica?

Als het gaat om de keuze tussen DeLonghi Dinamica en Magnifica, is het belangrijk om te kijken naar wat beide koffiemachines bieden.

 

Met de prestaties in gedachten, kan worden gesteld dat de DeLonghi Dinamica betere prestaties levert dan de Magnifica.

De Dinamica biedt een uniek LatteCrema-systeem. Waarmee je melkschuim van professionele kwaliteit kunt maken voor diverse dranken.

 

De Dinamica beschikt ook over een geavanceerd bonenmaalsysteem met 13 instellingen. Zodat je zeker weet dat je de juiste maling krijgt voor je smaak.

 

Bovendien wordt de DeLonghi Dinamica geleverd met 5 voorgeprogrammeerde recepten. En heeft zelfs Bluetooth-connectiviteit voor het toevoegen van extra functionaliteit!

 

Kortom, als het gaat om prestaties, is er geen twijfel mogelijk – DeLonghi Dinamica is absoluut beter dan Magnifica!

 

Welke drankopties heeft de DeLonghi Dinamica?

De DeLonghi Dinamica is een hoogwaardige koffiemachine met veel drankopties voor elke smaak. Je hebt de keuze uit verschillende soorten koffie, waaronder espresso, americano en lungo.

 

Bovendien kun je genieten van heerlijke cappuccino's en latte macchiato's dankzij de stoompijp.

 

Voor wie liever geen koffie drinkt, biedt de machine ook warm water voor thee of andere dranken zoals warme chocolademelk. Gebruik het intuïtieve bedieningspaneel om eenvoudig je favoriete drankje te selecteren en naar wens aan te passen. Je kunt factoren zoals maling en temperatuur aanpassen totdat het precies goed voor je is.

 

Kortom, de DeLonghi Dinamica kan iedereen tevreden stellen met zijn brede scala aan drinkopties!

 

Wat is het verschil tussen Delonghi dinamica en plus dinamica?

De Delonghi Dinamica en Dinamica plus verschillen op enkele belangrijke punten van elkaar.

 

Zo heeft de Plus Dinamica bijvoorbeeld wel een melkbeker voor het automatisch opschuimen van melk. Terwijl dit bij de standaard Dinamica niet mogelijk is.

 

Daarnaast biedt de Dinamica Plus nog meer mogelijkheden voor personalisatie. Waardoor je jouw koffie precies zet zoals jij dat wilt met extra instellingen voor temperatuur, maling en watervolume.

 

Daarnaast heeft de Plus ook een groter bonenreservoir dan de standaard versie, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen.

 

Beide machines zijn voorzien van hoogwaardige technologieën die zorgen voor perfect gemalen bonen en een heerlijk aroma in je kopje koffie.

Maakt Delonghi dinamica gewone koffie?

Ja, De'Longhi Dinamica kan gewone koffie zetten naast verschillende andere koffievarianten. Met instelbare maalgraden en koffiesterktes kun je de machine aanpassen aan jouw voorkeuren voor een klassieke kop koffie.

Wat is het verschil tussen Delonghi Magnifica en Dinamica?

De belangrijkste verschillen tussen De'Longhi Magnifica en Dinamica zijn:

 • Functionaliteit:

  • Magnifica: Gericht op eenvoud en gebruiksgemak, biedt basale functies voor espresso en koffie.
  • Dinamica: Meer geavanceerd, met extra mogelijkheden zoals geïntegreerde melkopschuimer voor diverse melkdranken.
 • Koffievarianten:

  • Magnifica: Geschikt voor espresso en koffie.
  • Dinamica: Biedt een breder scala aan koffievarianten, waaronder cappuccino, latte macchiato en meer.
 • Maalmolen:

  • Magnifica: Voorzien van een eenvoudige maalmolen.
  • Dinamica: Heeft vaak een meer geavanceerde maalmolen met aanpassingsmogelijkheden.
 • Bedieningspaneel:

  • Magnifica: Mogelijk eenvoudiger bedieningspaneel.
  • Dinamica: Kan een geavanceerder en intuïtiever bedieningspaneel hebben.

Het specifieke model en de versie kunnen variëren, dus het is raadzaam om de productinformatie van elk model te vergelijken voor de exacte verschillen.

Is het de moeite waard om een ​​Delonghi-koffiezetapparaat te kopen?

Ja, voor veel koffieliefhebbers is het de moeite waard om een De'Longhi-koffiezetapparaat te overwegen. De'Longhi staat bekend om betrouwbare koffiemachines met diverse functies en mogelijkheden. De waarde hangt af van jouw specifieke behoeften en budget. Het merk biedt een scala aan modellen, van eenvoudige machines tot geavanceerde espressomachines. Het is raadzaam om beoordelingen te lezen, functies te vergelijken en jouw koffievoorkeuren in overweging te nemen om de beste De'Longhi-machine voor jou te vinden.


Meer lezen over DeLonghi Dinamica Review: superautomatische espressomachine met ijskoffie? Misschien vind je dit ook interessant: