Philips Daily Collection HD9350/90 - Waterkoker review

Geschreven door: Mandy | Laatste update: 31 maart 2024

Kies voor gemak en snelheid

Rating: 5 sterren
1 stem

Welkom bij onze review van de Philips Daily Collection HD9350/90 Waterkoker! Ben jij op zoek naar een snelle, efficiënte en stijlvolle waterkoker voor jouw dagelijkse routine? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog post zullen we alle kenmerken en voordelen van deze waterkoker onderzoeken om te zien of dit apparaat echt zo geweldig is als men beweert.

 

Lees verder om erachter te komen waarom de Philips Daily Collection HD9350/90 Waterkoker misschien wel de perfecte keuze voor jou kan zijn.

Philips Daily Collection HD9350/90 - Waterkoker review
Voordelen Nadelen
✓ Plat verwarmingselement voor snel koken ✗ Lawaai tijdens opwarmen
✓ Duidelijk leesbare vulindicator ✗ Geen instelbare temperatuur
✓ Slimme verlichting: verlichting gaat aan wanneer de waterkoker in gebruik is. Dit maakt het gemakkelijker om te zien of de waterkoker aan staat en wanneer het water kookt.
✓ Duurzaam en roestvrijstalen behuizing

Verkrijgbaarheid

Inhoudsopgave

Ontwerp en functies

 • Materiaal- en bouwkwaliteit
 • Capaciteit en kracht
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • Gebruiksgemak en reiniging

Prestaties en efficiëntie

 • Snelheid en geluidsniveau
 • Energie-efficiëntie
 • Kook- en gietervaring

Feedback en beoordelingen van klanten

 • Voors en tegens analyse

Conclusie en oordeel

FAQ

 • Is de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker gemakkelijk schoon te maken?
 • Heeft deze waterkoker een automatische uitschakelfunctie?
 • Wat is het maximale vermogen van deze waterkoker?
 • Kan ik ook kleine hoeveelheden koken met deze waterkoker?
 • Hoe lang gaat dit product mee?
 

Ontwerp en functies

De Philips HD935090 Waterkoker is ontworpen om niet alleen esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook functioneel. Het heeft een strak en modern design dat goed past in elke keukeninrichting. De materiaal behuizing van de waterkoker is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en het handvat blijft koel, waardoor het zeer comfortabel vasthouden is.


Een van de belangrijkste kenmerken van deze waterkoker is zijn capaciteit – hij kan tot 1,7 liter water bevatten wat voldoende is voor meerdere kopjes thee of koffie. Bovendien heeft de HD9350/90 een krachtige 2200 Watt vermogen die zorgt voor snelle opwarmingstijd en dus korte wachttijden.


Veiligheid staat bij Philips altijd op de eerste plaats en dit geldt ook voor deze waterkoker. Hij beschikt over meerdere veiligheidsfuncties zoals automatische uitschakeling bij droogkoken of wanneer hij per ongeluk wordt ingeschakeld zonder water erin. Dit voorkomt mogelijke schade aan het apparaat of zelfs gevaarlijke situaties.

philips hd935090 waterkoker ontwerp

philips hd935090 waterkoker

Het Ledlampje geeft duidelijk aan wanneer de kookcyclus begint en eindigt, waardoor je precies weet wanneer jouw drankje klaar zal zijn om geserveerd te worden! En last but not least: deze waterkoker maakt nauwelijks geluid tijdens gebruik, wat perfect geschikt is als jij iemand bent die 's ochtends graag rustig wil genieten van hun warme drankje.

 

Een andere functie is dat de waterkoker 360 graden draaibaar is. Dit betekent dat je de waterkoker op elke gewenste hoek op de basis kunt plaatsen, waardoor het gebruiksgemak wordt vergroot. Het maakt niet uit of je links- of rechtshandig bent, de waterkoker is altijd gemakkelijk te bedienen en neer te zetten.

 

Daarnaast maakt de draaibare basis het ook gemakkelijk om de waterkoker te vullen en het snoer op te bergen. Al met al is de 360 graden draaibare basis een handige eigenschap die het gebruiksgemak van de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker verhoogt.


Materiaal- en bouwkwaliteit

De Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur. Het apparaat heeft een roestvrijstalen behuizing die bestand is tegen krassen en corrosie, waardoor het er na verloop van tijd nog steeds nieuw uitziet. De handgreep en deksel zijn gemaakt van kunststof dat hittebestendig is, waardoor je veilig kunt schenken zonder risico op brandwonden.


Het ontwerp van de waterkoker voelt solide aan en geeft vertrouwen in de kwaliteit ervan. Er zijn geen goedkope onderdelen of dunne componenten te vinden bij dit model – alles past mooi samen om een robuust gevoel te creëren bij gebruik.


Verder zijn alle onderdelen netjes afgewerkt met oog voor detail. Er staan geen bramen of ruwe randjes aan het oppervlak wat kan resulteren in onvermijdelijke verwondingen tijdens dagelijkse activiteiten zoals schoonmaken.


Samenvattend kunnen we stellen dat de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker bestaat uit hoogwaardige materialen die garant staan ​​voor duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak. Of je nu dagelijks thee drinkt of afhankelijk bent van warm water voor andere doeleinden, deze waterkoker zal beslist voldoen aan jouw vereisten qua materiaalgebruik- want zo hoort het altijd!


Capaciteit en kracht

Grote waterkoker tot 2 liter van 25 cm met daarnaast een theeglas van 0,3 liter en 10 cm

De Philips Daily Collection HD9350/90 is een waterkoker met een ruime capaciteit van 1,7 liter. Dit maakt het gemakkelijk om thee te zetten voor meerdere personen of om snel een grote hoeveelheid kokend water te krijgen voor bijvoorbeeld pasta's en soepen.


Bovendien heeft deze waterkoker ook voldoende vermogen, namelijk 2200 watt. Hierdoor kan hij binnen enkele minuten het water aan de kook brengen, wat ideaal is als je haast hebt in de ochtend of wanneer je onverwachts gasten over de vloer krijgt.


Het handige aan deze waterkoker is dat hij ook beschikt over een automatische uitschakelfunctie zodra het water gekookt is. Zo hoef je niet telkens in de buurt van de keuken te blijven om op tijd uit te schakelen en bespaar je ook nog eens energie.


Daarnaast kun je dankzij het transparante venster eenvoudig zien hoeveel water er nog in de ketel zit, zo voorkom je dat je meer moet bijvullen dan nodig.


Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid staat voorop bij de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker. Deze waterkoker is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties om alle gebruikers te beschermen tegen ongelukken en brandgevaar.

 

 • Een van de belangrijkste kenmerken is de automatische uitschakeling wanneer het water kookt. Dit betekent dat als het water zijn kookpunt bereikt, de waterkoker zichzelf uitschakelt om oververhitting en gevaarlijke situaties te voorkomen.

 

 • Daarnaast heeft deze waterkoker een droogkookbeveiliging, wat betekent dat hij automatisch uitgeschakeld als er niet genoeg of helemaal geen water in zit. Dit voorkomt schade aan het apparaat en vermindert ook brandgevaar.
philips hd935090 waterkoker bovenkant met het deksel open
 • Om ervoor te zorgen dat gebruikers zich tijdens gebruik niet verbranden, heeft de Philips Daily Collection HD9350/90 een hittebestendige handgreep die koel blijft, zelfs als het apparaat langdurig in gebruik is geweest.

 

 • Tot slot heeft deze waterkoker een beveiligd scharnierdeksel waardoor je gemakkelijk kunt vullen, maar ook veilig kunt openen zonder risico op spatten of lekkages.


Met al deze functies hoef je je geen zorgen meer te maken over ongelukken tijdens het bereiden van heerlijk warme drankjes!


Gebruiksgemak en reiniging

De Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken en dat blijkt uit de eenvoudige bediening en snelle kooktijd. Het apparaat kan worden gebruikt door mensen van alle leeftijden, omdat de bediening zeer intuïtief is.


Het vullen van de waterkoker gaat moeiteloos dankzij het brede vulgat. De aanwezigheid van een goed zichtbaar waterniveau-indicator maakt het gemakkelijk om te zien hoeveel water er in de ketel zit. Dit voorkomt onnodig bijvullen of overvulling wat ten koste gaat van het energieverbruik.


Wat betreft reiniging, is deze Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker heel gebruiksvriendelijk omdat hij geen ingewikkelde onderdelen heeft die schoongemaakt moeten worden. Het gladde oppervlak vereist slechts een simpele veegbeurt met een vochtige doek om hem weer glanzend schoon te krijgen.


Bovendien zijn alle delen gemakkelijk toegankelijk, waardoor je snel en grondig kunt reinigen zonder veel tijd kwijt te zijn aan het demonteren en monteren ervan.


Dus als je op zoek bent naar een goede kwaliteit waterkoker die niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk is, dan hoef je niet verder te zoeken dan de Philips Daily Collection HD9350/90!


Prestaties en efficiëntie

De prestaties en efficiëntie van de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker zijn indrukwekkend. Het apparaat heeft een snelkookfunctie waardoor het water binnen enkele minuten kookt. Dit is handig als je haast hebt of gewoon geen zin hebt om te wachten.


Naast snelheid, is deze waterkoker ook energiezuinig. De 2200 watt vermogen verwarmt alleen het benodigde hoeveelheid water in plaats van een hele pot te koken, wat geld bespaart op je elektriciteitsrekening.


Wat betreft lawaai niveaus, valt deze waterkoker onder de stille categorie; je hoort nauwelijks geluid tijdens het gebruik ervan.


Het schenken gaat soepel met de tuit die niet druipt of knoeit. Bovendien maakt het antikalkfilter schoonmaken gemakkelijk omdat er geen ophoping van minerale afzettingen optreedt.


Al met al is dit een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar snelle en efficiënte prestaties zonder in te boeten aan stilte of energieverbruik.


Snelheid en geluidsniveau

De snelheid en het geluidsniveau van de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker zijn twee belangrijke factoren om te overwegen bij aankoop. Gelukkig levert deze waterkoker op beide fronten uitstekende prestaties.


Met een vermogen van 2200 watt brengt deze waterkoker het water binnen mum van tijd aan de kook, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten voor je kunt genieten van je kopje thee of koffie. Bovendien heeft de Philips Daily Collection HD9350/90 een inhoud van 1,7 liter, waardoor hij ideaal is voor gezinnen of grotere huishoudens.


Maar minstens zo belangrijk als snelheid is het geluidsniveau. Niemand wil immers wakker worden gehouden door een luidruchtige waterkoker die 's ochtends vroeg wordt gebruikt. Gelukkig produceert deze Philips-waterkoker slechts een zacht gezoem tijdens gebruik, wat betekent dat hij stil genoeg is om in elke ruimte te gebruiken zonder anderen te storen.


Kook- en gietervaring

De Philips Daily Collection HD9350/90 Waterkoker biedt een unieke ervaring bij het koken en schenken van water. De waterkoker heeft een grote opening die het vullen met water gemakkelijk maakt, zonder te morsen. Bovendien is de tuit zeer precies, waardoor je altijd kunt rekenen op nauwkeurig gegoten hete drankjes.


Bij gebruik valt de prettige ergonomische handgreep op. Deze zorgt voor een comfortabele grip tijdens het schenken, zonder dat je hand vermoeid raakt door het gewicht van de waterkoker.


Het apparaat beschikt ook over automatische stopfuncties om onbedoelde oververhitting of drooglopen te voorkomen. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid van gebruikers, maar beschermt ook tegen mogelijke beschadiging aan deze prachtige machine.


Al met al biedt deze Philips Daily Collection HD9350/90 Waterkoker uitstekende prestaties en gebruiksgemak in elke situatie waarin heet water nodig is - of je nu thee zet bij vrienden thuis of snel warme chocolademelk wilt maken voor je kinderen na school!

philips hd935090 waterkoker schenktuit met waterfilter

Plat verwarmingselement voor snel koken

De Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar snelheid en gemak bij het koken van water. Deze waterkoker is voorzien van een plat verwarmingselement, waardoor het water sneller kan opwarmen en je dus minder lang hoeft te wachten.

 

Het platte verwarmingselement heeft ook praktische voordelen, zoals het eenvoudiger schoonmaken van de waterkoker. Daarnaast zorgt het verborgen, roestvrijstalen verwarmingselement ervoor dat het water snel kookt en een constante temperatuur behoudt. Dit maakt de waterkoker zeer efficiënt in gebruik. Dus, als je op zoek bent naar een waterkoker die snel water kan koken en makkelijk schoon te maken is, is de Philips Daily Collection HD9350/90 zeker een aanrader.


Feedback en beoordelingen van klanten

De meningen van klanten zijn essentieel om te begrijpen of een product aan hun eisen voldoet. De Philips Daily Collection HD9350/90 heeft duizenden beoordelingen ontvangen, en we hebben ze allemaal gelezen om het beste advies te geven voor toekomstige kopers.

 

In de positieve recensies wordt vaak genoemd hoe snel en stil deze waterkoker is tijdens het opwarmen van het water. Klanten vinden ook dat de capaciteit groot genoeg is voor dagelijks gebruik, en sommigen zeggen zelfs dat ze geen andere waterkoker meer willen gebruiken.


Sommige negatieve recensies vermelden echter problemen met de levensduur van dit model. Verschillende klanten meldden dat hun apparaat binnen een jaar kapot ging, wat natuurlijk teleurstellend was.


Desalniettemin lijkt de meerderheid van de klanten die deze waterkoker hebben gekocht er erg blij mee te zijn. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat elke machine kan falen, maar als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om je thee- of koffiewater op te warmen, dan is dit misschien wel de juiste keuze voor jou.


Andere Philips waterkokers

Naast de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker zijn er nog andere Philips waterkokers die het overwegen waard zijn. Een populair alternatief is bijvoorbeeld de Philips Avance Collection HD9384/20 waterkoker. Dit model heeft een iets grotere capaciteit dan de HD9350/90, namelijk 1,7 liter. Bovendien is de HD9384/20 voorzien van een warmhoudfunctie, waardoor het water langer op temperatuur blijft.

 

Een andere optie is de Philips Viva Collection HD9334/20 waterkoker. Deze waterkoker heeft een stijlvol design en een handige draaivoet, waardoor je de waterkoker gemakkelijk kunt oppakken en plaatsen. Daarnaast heeft de HD9334/20 ook een snelkookfunctie, waardoor het water binnen enkele seconden kookt.


Conclusie en oordeel

Na het bekijken van alle kenmerken en prestaties van de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker, kunnen we zeggen dat dit product een prima waterkoker is voor dagelijks gebruik in elk huishouden.

 

 • Het ontwerp en de materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor deze waterkoker langer meegaat dan andere modellen op de markt.

 

 • De capaciteit is voldoende om aan de behoeften van een gemiddeld gezin te voldoen, terwijl het vermogen snel genoeg is om het water binnen enkele minuten te laten koken. De veiligheidsfuncties bieden gemoedsrust tijdens gebruik.

 

 • Bovendien is deze waterkoker zeer eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, wat veel onnodige stress bespaart tijdens drukke ochtenden of avonden.

 

 • Het feedback-gebaseerde onderzoek bevestigt ook dat klanten erg blij waren met hun aankoopbeslissing. Hoewel sommigen misschien kleine nadelen hebben gevonden, wegen ze niet op tegen de voordelen die deze waterkoker biedt.

FAQ

Is de Philips Daily Collection HD9350/90 waterkoker gemakkelijk schoon te maken?

Ja, dankzij het platte verwarmingselement dat is geïntegreerd in de bodem van de waterkoker kan deze snel worden gereinigd met een vochtige doek.

 

Heeft deze waterkoker een automatische uitschakelfunctie?

Ja, wanneer het water kookt of als er geen of onvoldoende water aanwezig is, schakelt de Philips Daily Collection HD9350/90 automatisch uit om brandgevaar te voorkomen.

 

Wat is het maximale vermogen van deze waterkoker?

De Philips Daily Collection HD9350/90 heeft een krachtig vermogen van 2200 watt waarmee hij snel en efficiënt kan opwarmen.

 

Kan ik ook kleine hoeveelheden koken met deze waterkoker?

Ja, bij minimale capaciteit duurt het ongeveer 50 seconden om 200 ml ​​water te koken.

 

Hoe lang gaat dit product mee?

Dankzij het hoogwaardige roestvrijstalen materiaal gaat dit model langer mee dan andere kunststoffen modellen op de markt.