Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 review

Geschreven door: Mandy | Laatste update: 31 maart 2024

Rating: 5 sterren
1 stem

Ben je op zoek naar een waterkoker die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook nog eens stijlvol en praktisch? Zoek dan niet verder dan de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10. Deze innovatieve waterkoker heeft alles wat je nodig hebt voor het perfecte kopje thee of koffie, zonder dat je daarbij het milieu belast.

 

In deze review zullen we de belangrijkste kenmerken van deze geweldige waterkoker bespreken en vergelijken met andere modellen van Philips. Lees verder om te ontdekken waarom de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 echt een must-have is voor iedereen die geeft om onze planeet én heerlijke drankjes!

Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 review
Voordelen Nadelen
Duurzaam ontwerp Geen instelbare temperatuur
Stamppot van zoete aardappel
Frikandellenbroodje

Verkrijgbaarheid

Inhoudsopgave

Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 Review Overzicht

 • Kenmerken en functies
 • Technische specificaties

Vergelijking met andere Philips-waterkokers

 • Philips HD9339/80
 • Philips HD9351/90
 • Philips HD9359/90
 • Philips HD9350/90

Voordelen van Philips Eco Conscious Edition HD9365/10Reviews en beoordelingen

Conclusie

FAQ

 • Is de waterkoker BPA-vrij?
 • Kan ik de temperatuur instellen?
 • Hoeveel capaciteit heeft het reservoir?
 • Is er een automatische uitschakelfunctie?
 • Wat is het wattage van deze waterkoker?

 


Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 Review Overzicht

De Philips Eco Conscious Edition is een waterkoker van topkwaliteit die ontworpen is met het oog op duurzaamheid. Deze waterkoker heeft een capaciteit van 1,7 liter en biedt voldoende ruimte voor alle warme dranken die je maar kunt bedenken.


Het unieke aan deze waterkoker is dat hij speciaal ontworpen is om energie te besparen. De Eco-mode-functie zorgt ervoor dat de temperatuur wordt aangepast aan de hoeveelheid water in de koker, waardoor er minder energie verbruikt wordt dan bij traditionele modellen.


Daarnaast beschikt de Philips Eco Conscious over een handige snelkookfunctie waarmee het water binnen enkele seconden op temperatuur gebracht kan worden. Het strakke design past bovendien perfect in elke moderne keuken, terwijl de ergonomische handgreep zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik.

Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 waterkoker

Kenmerken en functies

De Philips Eco Conscious Edition waterkoker heeft tal van geweldige functies en eigenschappen die hem onderscheiden van andere merken op de markt. Om te beginnen is deze waterkoker ontworpen met een eco-bewust oogpunt, waardoor hij energiezuiniger is dan traditionele waterkokers. Dit betekent dat je minder elektriciteit verbruikt en dus geld bespaart op je energierekening.


Een ander voordeel van deze waterkoker is het feit dat hij een snelle kooktijd heeft. Met zijn krachtige vermogen van 2200 watt kan deze koker tot wel 1,7 liter water in slechts enkele minuten aan de kook brengen! Zo hoef je nooit lang te wachten voordat je kunt genieten van een heerlijke kop thee of warme chocolademelk.


Daarnaast beschikt de Philips Eco Conscious Edition over handige functies zoals automatische uitschakeling en droogkookbeveiliging, wat ervoor zorgt dat jouw keuken veilig blijft tijdens het gebruik. Ook heeft deze waterkoker een uitneembaar antikalkfilter om er zeker van te zijn dat er geen ongewenste stoffen in jouw drankjes terechtkomen.

Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 waterbereik van max 1,7 liter

Technische specificaties

De Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 waterkoker heeft een aantal indrukwekkende technische specificaties die hem onderscheiden van andere waterkokers op de markt. Dit apparaat is ontworpen met het oog op efficiëntie en duurzaamheid, waardoor hij niet alleen betrouwbaar is, maar ook ecologisch verantwoord.


Deze waterkoker heeft een capaciteit van 1,7 liter en kan in slechts enkele minuten tot wel 7 kopjes thee of koffie zetten. De HD9365/10 beschikt over een vermogen van 2200 watt, wat resulteert in snel kokend water voor je dagelijkse warme dranken.


Bovendien bevat deze waterkoker ook een automatische uitschakelfunctie wanneer het kookpunt bereikt wordt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over eventuele veiligheidsrisico's terwijl je bezig bent met andere taken of afgeleid raakt.


Een ander geweldig kenmerk van de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 is zijn verbeterde filtertechnologie. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen kleine stukjes vuil of kalk uit de kraan terechtkomen in je drinkwater.


Ten slotte maakt dit model gebruik van voorgevormde verwarmingselementen om energieverlies tijdens het verwarmingsproces te minimaliseren, wat betekent dat hij één van de milieuvriendelijkste opties op de markt is!

 

Toon alle specificaties


Vergelijking met andere Philips waterkokers

In vergelijking met andere Philips waterkokers heeft de Eco Conscious Edition HD9365/10 unieke functies en specificaties die het onderscheiden van zijn concurrenten.


Philips HD9339/80

De Philips HD9339/80 is een waterkoker die net als de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 gebruik maakt van duurzame materialen voor het milieu. Deze waterkoker heeft ook een capaciteit van 1,7 liter en kookt snel water dankzij de krachtige verwarmingselementen.

Wat deze waterkoker onderscheidt van de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 zijn voornamelijk het uiterlijk en enkele extra functies. De behuizing is gemaakt van geborsteld roestvrij staal in plaats van kunststof, wat hem stijlvoller maakt, maar ook zwaarder dan zijn duurzamere tegenhanger.

Een andere toevoeging aan deze waterkoker is dat hij beschikt over verschillende temperatuurinstellingen om precies te kunnen bepalen hoe warm je jouw drankje wilt hebben. Dit kan handig zijn, bijvoorbeeld voor thee drinkers die weten welke temperatuur hun specifieke thee nodig heeft.

Over het geheel genomen biedt de Philips HD9339/80 veel kwaliteit en functionaliteit zoals we gewend zijn van Philipsproducten. Als je op zoek bent naar een luxe uitziende waterkoker met extra functies dan is dit apparaat wellicht iets voor jou.


Philips HD9351/90

De Philips HD9351/90 is een andere waterkoker van hetzelfde merk. In vergelijking met de Eco Conscious Edition HD9365/10, heeft deze waterkoker een iets kleinere capaciteit van 1 liter en minder vermogen met slechts 2200 watt.

Net als de HD9365/10 beschikt ook deze waterkoker over een filter dat kalkdeeltjes uit het water filtert voor betere smaak. Er zijn verschillende temperatuurinstellingen mogelijk, maar in tegenstelling tot de Eco Conscious Edition zijn er geen speciale opties voor groene thee of babyvoeding.

Een groot pluspunt van dit model is echter dat het ontwerp meer opvallend en kleurrijk is dan die van de HD9365/10. De keuze om al dan niet te gaan voor dit model hangt daarom voornamelijk af van persoonlijke smaak en behoeften.

Het schoonmaken van deze waterkoker is gemakkelijk dankzij de brede opening aan de bovenzijde en het verwarmingselement onderaan kan worden bedekt met roestvrij staal om oxidatie te voorkomen.

Over het algemeen lijkt dit model geschikter voor mensen die op zoek zijn naar een kleurrijker ontwerp zonder compromissen te hoeven maken wat betreft kwaliteit en functionaliteit in hun dagelijkse theemomenten thuis of op kantoor.


Philips avance HD9359/90

De Philips avance HD935990 is een andere waterkoker uit de Philips-collectie die ook populair is bij consumenten. Het heeft een inhoud van 1,7 liter en kan in slechts enkele seconden worden gevuld met water. De koker heeft verschillende handige functies, zoals automatische uitschakeling wanneer het water kookt of als er geen water meer in zit.


Eén van de unieke eigenschappen van de HD9359/90 is dat het apparaat zichzelf uitschakelt wanneer je hem van zijn basis haalt. Dit draagt niet alleen bij aan veiligheid, maar vermindert ook nog eens energieverbruik.


Daarnaast heeft deze koker een mooi design met roestvrijstalen afwerking waardoor hij niet misstaat op elk aanrechtblad. De brede opening maakt het gemakkelijk om schoon te maken en te vullen zonder morsen.


Het nadeel vergeleken met de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 is echter dat dit model niet beschikt over dezelfde eco-bewuste functies zoals automatisch instellen tot optimale temperatuur afhankelijk van hoeveelheid water of warmhoudfunctie waarbij warmteverlies wordt tegengegaan door isolatie.


In conclusie zou ik stellen dat de Philips HD9359/90 weliswaar goed presteert voor dagelijks gebruik, maar toch tekortschiet vergeleken met vernieuwende modellen zoals Phillips Eco Conscious Edition HD9365/10 die meer aandacht besteden aan duurzaamheid en efficiënter energieverbruik.


Philips HD9350/90

De Philips HD9350/90 is een van de waterkokers uit het assortiment van Philips. Dit model heeft een inhoud van 1,7 liter en kan binnen enkele minuten voldoende water koken voor meerdere kopjes thee of koffie. De strakke en moderne uitstraling past in vrijwel elke keuken.


Het apparaat wordt geleverd met handige functies zoals automatische uitschakeling wanneer het water gekookt is en droogkookbeveiliging om schade aan de koker te voorkomen. Ook beschikt deze variant over een afneembaar filter dat gemakkelijk schoon te maken is.


Wat betreft energieverbruik presteert dit model redelijk goed, maar er zijn andere Philips-waterkokers die nog zuiniger zijn. Het ontwerp maakt echter veel goed: het gebruikte materiaal voelt stevig aan en zorgt ervoor dat de koker lang mee zal gaan.


Hoewel de HD9350/90 niet zo'n lange levensduur heeft als sommige duurdere modellen, biedt hij toch waar voor zijn geld – vooral als je op zoek bent naar een eenvoudig maar stijlvol apparaat zonder al te veel toeters en bellen.


Reviews en beoordelingen

Reviews en beoordelingen zijn belangrijke factoren bij het kopen van een nieuw product. Het is altijd verstandig om de ervaringen van andere gebruikers te bekijken voordat je een aankoop doet. Voor de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 waterkoker zijn er talloze beoordelingen en reviews beschikbaar.


Expert reviews geven vaak inzicht in de technische specificaties en prestaties van het product. Uit deze reviews blijkt dat de HD9365/10 uitstekend presteert op het gebied van energiebesparing, wat precies past bij de eco-bewuste filosofie die Philips nastreeft.


Daarnaast zijn er ook veel positieve klantreviews te vinden voor deze waterkoker. Gebruikers prijzen vooral het strakke design, gebruiksgemak en snelle kooktijd. Sommige gebruikers wijzen wel op een aantal kleine nadelen, zoals dat er geen instelbare temperatuur mogelijk is.


Over het algemeen kunnen we concluderen dat de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 zeer goed wordt beoordeeld door zowel experts als gebruikers. De combinatie van duurzaamheid, efficiëntie en stijlvol design maken dit tot een topproduct onder waterkokers!


Conclusie

Na het schrijven van deze Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 review, kunnen we concluderen dat dit een uitstekende waterkoker is voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en milieuvriendelijke optie. Met zijn automatische uitschakelfunctie en energie-efficiënte werking zorgt deze waterkoker niet alleen voor gemak in de keuken, maar ook voor minder verspilling van stroom en geld.


Bovendien biedt de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 veel handige functies zoals het verwijderbare kalkfilter en droogkookbeveiliging. Dit maakt hem niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook veilig in gebruik.


We hebben ook gezien hoe deze waterkoker zich verhoudt tot andere modellen van Philips, waarbij we concludeerden dat hij qua prestaties vergelijkbaar is met sommige andere modellen, maar uniek is door zijn focus op eco-bewustheid.


Ten slotte hebben we beoordelingen gelezen van experts en klanten die zeer tevreden waren over hun aankoop. Al met al lijkt de Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 een solide investering te zijn voor wie wil genieten van warme drankjes zonder nadelige gevolgen voor onze planeet.


FAQ

Is de waterkoker BPA-vrij?

Ja, deze waterkoker is volledig vrij van BPA.

 

Kan ik de temperatuur instellen?

Nee, er is geen mogelijkheid om de temperatuur in te stellen op deze waterkoker.

 

Hoeveel capaciteit heeft het reservoir?

De Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 heeft een capaciteit van 1,7 liter.

 

Is er een automatische uitschakelfunctie?

Ja, deze waterkoker heeft een automatische uitschakelfunctie zodra het water kookt en als er geen of te weinig water in zit.

 

Wat is het wattage van deze waterkoker?

Het wattage van deze Philips-waterkoker is 2400 W.

 


Meer lezen over Philips Eco Conscious Edition HD9365/10 review? Misschien vind je dit ook interessant: