Jura Giga 6 Review | Hoogwaardige keuze

Rating: 5 sterren
1 stem
Jura Giga 6 Review

Veel mensen zeggen dat groter beter is. Maar is dat zo als het gaat om volautomatische koffiemachines?

 

De Giga 6 is de grootste en krachtigste toevoeging aan de Jura line-up van superautomatische espresso machines. Het is ook een van de slimste en gemakkelijkst te gebruiken espresso machines op de markt.

 

In deze Jura Giga 6 review zal ik je door alle functies van deze machine lopen en uitleggen wie precies deze machine moet kopen en wat zijn beste toepassingen zijn. Laten we beginnen!

 


Inhoudsopgave


Jura Giga 6 review | Overzicht

Jura Giga 6 chrome voorkant

De Jura Giga 6 is een machtig sterke volautomatische espressomachine.

 

Het is het grootste en meest geavanceerde model uit de Jura-serie, met enorm grote water- en bonencapaciteit en de mogelijkheid om te koppelen aan je telefoon.

 

De Giga 6 heeft in 2020 de iF Design Award gewonnen.

 

Voordelen Nadelen
De grote opslagcapaciteit voor water en bonen betekent minder tijd om bij te vullen en meer drankjes Grote voetafdruk, het neemt veel tegenruimte in beslag en weegt bijna 18 kg.
Met slimme functies bedien je de apparaten in huis gemakkelijk vanaf je telefoon of smartwatch.
Intelligente pre-verwarmingssystemen staan meteen klaar voor gebruik, waardoor zelfs de eerste espresso warm is.
Koffiemolens met dubbele functie waarmee je kunt kiezen tussen koffiesoorten of zelfs twee soorten koffie mengen.
Intelligent water system
Elektronisch verstelbare keramische schijfslijpmachines

Ontwerp

Het is geen wonder dat de Giga 6 in 2020 de iF Design Award heeft gewonnen. Het is een prachtige machine gemaakt van gepolijst aluminium en verchroomd zink.

 

Het is een schoonheid om naar te kijken. De molen en de lijnen voor accentuering zijn symmetrisch, terwijl de brouwerij- en hete waterspuiten de symmetrie elegant doorbreken.

 

Hoewel aluminium misschien niet zo sterk is als staal, is het nog steeds sterk genoeg om je vele jaren geweldig koffie te geven. Vooral als je het Giga 6 model niet regelmatig beïnvloedt.

 

Een mogelijk nadeel van een apparaat met zoveel functies is de grootte. De Giga 6 is enorm en neemt veel tegenruimte in beslag.

Jura Giga 6 IF Design award 2020

Het is meer dan 30 centimeter breed en 40 centimeter hoog. En het weegt maar liefst 17,7 kilo.

 

Als je niet veel ruimte hebt in jouw keuken, kun je de Giga 6 wellicht beter overslaan. Maar als je meer dan genoeg plaats hebt en graag veel koffie drinkt, kun je er zeker van zijn dat de Giga 6 aan al jouw behoeften voldoet en nog veel meer.

 


Water reservoir

De Jura Giga 6 is uitgerust met een ruim en handig waterreservoir dat ervoor zorgt dat je nooit zonder water komt te zitten tijdens het zetten van koffie.

 

Het waterreservoir bevindt zich aan de zijkant van de machine, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is en eenvoudig kan worden bijgevuld. Met een royale capaciteit kan het een aanzienlijke hoeveelheid water bevatten, waardoor frequente bijvullingen worden geminimaliseerd. Het water reservoir heeft een inhoud van 2.6 liter.

 

Bovendien is het reservoir ontworpen met praktisch gebruik in gedachten, met een top-loading systeem dat het snel en probleemloos bijvullen mogelijk maakt. De Giga 6 heeft ook een waterpeilindicator, zodat je gemakkelijk het waterpeil kunt controleren en weet wanneer het tijd is om bij te vullen. 

 

Jura Giga 6 zijkant met het water reservoir

Hoe open je het water reservoir?

Om het waterreservoir van de Jura Giga 6 te openen, volg je een paar eenvoudige stappen. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de machine is uitgeschakeld en losgekoppeld van de stroomvoorziening. Vervolgens zoek je het waterreservoir aan de zijkant van de machine. Het reservoir heeft een handig ontwerp met een bovenlader, wat betekent dat je het reservoir recht omhoog kunt trekken om het te openen.

 

Trek voorzichtig aan het handvat of de hendel van het reservoir om het omhoog te tillen en te openen. Zorg ervoor dat je voorzichtig te werk gaat om morsen of lekkages te voorkomen. Nadat je het reservoir hebt geopend, kun je het bijvullen met vers water en vervolgens het reservoir weer stevig op zijn plaats terugzetten. Zorg ervoor dat het reservoir goed vastzit voordat je de machine opnieuw inschakelt. Met deze eenvoudige stappen kun je gemakkelijk het waterreservoir van de Jura Giga 6 openen en bijvullen.

 


Gebruikersinterface

De gebruikersinterface van de Jura Giga 6 is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk is om je favoriete koffiedranken te bereiden. Het apparaat is voorzien van een groot kleurendisplay waarop alle opties en instellingen duidelijk worden weergegeven.

 

Met behulp van de draaiknop en de touchscreen kun je eenvoudig door de menu's navigeren en de gewenste drank kiezen. Bovendien biedt de Jura Giga 6 gepersonaliseerde profielen, zodat elk gezinslid zijn eigen voorkeuren kan opslaan. Dit maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk je favoriete koffie te selecteren met één druk op de knop.

 

Daarnaast beschikt de machine over een geavanceerd reinigings- en onderhoudssysteem dat eenvoudig toegankelijk is via de gebruikersinterface. Hiermee kun je de machine schoonmaken en onderhouden zonder gedoe.


Functies

De Giga 6 staat vol met toffe functies die deze volautomatische koffiemachine tot het topsegment maken.

 

Laten we eens naar enkele van die functies kijken en uitleggen wat ze precies doen op deze Jura koffiemachine.

 


Brouw capaciteit

Met de Giga 6 kun je eindeloos brouwen. De machine heeft namelijk een enorm waterreservoir van maar liefst 2.6 liter.

 

Deze machine is sterk en heeft genoeg water voor gebruik over een lange tijd. Het heeft ook twee pompen en spuiten, waardoor je twee verschillende dranken tegelijkertijd kunt bereiden. En waarmee je melkschuim kunt maken naast je shots.

 

De dubbele ketels zijn ideaal als je samenwoont met veel huisgenoten, die allemaal dol zijn op een ochtendje koffie. Zo hoef je niet om de beurt te wachten om je koffie te maken en te wachten tot je melk is opgewarmd.

Jura Giga 6 zijkant met het mechanisme zichtbaar

Maal proces

Het malingproces is erg geavanceerd. De Giga 6 heeft twee trechters en twee maalschijven, wat betekent dat je elke ochtend kunt kiezen tussen twee verschillende koffies.

 

Maar er is meer aan de molen. Je kunt specifieke mengsels programmeren vanuit de linker- en rechterhopper met tussenpozen van 25%.

 

Bijvoorbeeld, je kunt 75% van de blend uit de linker boonhopper gebruiken en 25% uit de rechter, of 50/50 enz., zodat je een blend koffie krijgt die bij jouw smaak past. Braam molens zijn cilindrische stukken die in elkaar passen en de bonen malen. In plaats van bladmolens die de bonen snijden.

 

Een braam molen is de beste keuze als het gaat om het malen van koffiebonen, omdat het een gelijkmatige vermalingsgraad geeft en ervoor zorgt dat je koffie lekkerder smaakt. Met andere woorden, je krijgt precies waar je naar op zoek bent, namelijk een evenwichtigere smaak.

 

Als je dat niet wilt, hoef je geen hele koffiebonen te gebruiken. Er is een aparte opening voor kant-en-klaar gemalen koffie. Perfect als de supermarkt geen hele bonen meer heeft en je in de knoop zit.

 

Met de Giga 6 koffiemolen heb je de mogelijkheid om de maling te verstellen vanaf het controlepaneel. Je kunt gemakkelijk de maalgrootte en melange aanpassen, waardoor je tijd en moeite bespaart.

 

Jura Giga 6, 2 bonenreservoirs met het mechanisme zichtbaar

electronically adjustable ceramic disc grinders

 

De Jura Giga 6 is uitgerust met twee elektronisch verstelbare keramische schijfmolens, die zorgen voor een nauwkeurige en consistente maalervaring. Deze molens zijn gemaakt van een ongelooflijk hard materiaal, waardoor ze in staat zijn om de koffiebonen te malen tot de optimale fijnheid.

 

Het keramische materiaal biedt verschillende voordelen vergeleken met traditionele metalen molens, zoals een snellere maalsnelheid, een stillere werking en een betere consistentie bij het malen van de bonen. Bovendien kunnen de molens elektronisch worden aangepast, wat betekent dat je de maalinstellingen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de gewenste smaak van je koffie. Met de elektronisch verstelbare keramische schijfmolens van de Jura Giga 6 ben je verzekerd van een precieze en hoogwaardige maling, waardoor je telkens weer kunt genieten van koffie van de beste kwaliteit.

 


Bonen trechters

De JURA GIGA 6 is uitgerust met twee bonenreservoirs, waardoor je de keuze hebt uit verschillende soorten koffiebonen. Deze bonenreservoirs bevinden zich aan de bovenkant van de machine en kunnen een aanzienlijke hoeveelheid koffiebonen bevatten.

 

Met het dubbele bonensysteem kun je kiezen tussen twee verschillende soorten koffiebonen of mengsels, waardoor je veelzijdigheid en flexibiliteit hebt in je koffiezetervaring. Deze functie is vooral handig als je graag experimenteert met verschillende smaken of als je gedurende de dag wilt wisselen tussen verschillende soorten koffie.

Jura Giga 6 met de 2 bonenreservoir gevuld met koffiebonen

Bean hoppers / bonen trechters

De bonenreservoirs van de JURA GIGA 6 zijn ontworpen om de versheid en het aroma van de koffiebonen te behouden. Ze zijn luchtdicht afgesloten om te voorkomen dat vocht en lucht binnendringen, wat de kwaliteit van de bonen negatief kan beïnvloeden. Bovendien zorgt de machine ervoor dat de bonen gelijkmatig worden gemalen voor elk kopje koffie, wat resulteert in een consistente en rijke smaak.

 

De bonenreservoirs zijn eenvoudig toegankelijk door het achterpaneel van de machine te openen. Om het bonenreservoir te verwijderen, duw je eenvoudigweg op het rode lipje naar binnen om morsen of knoeien te voorkomen. Het is belangrijk op te merken dat alleen geroosterde, onbehandelde koffiebonen moeten worden gebruikt om de bonenreservoirs te vullen, omdat dit de beste resultaten oplevert en de levensduur van de machine verlengt.

 


Speciale functies

De Giga 6 heeft J.O.E-technologie, ofwel Jura Operating Experience. In feite betekent dit dat je met je smartphone een verbinding kunt maken met deze Jura espressomachine om zo meer controle te krijgen over je kopje koffie.

 

De machine verbindt zichzelf met je WiFi en je kunt het controlepaneel vanaf je telefoon gebruiken.

 

Het kan zelfs drie specialiteitendrankjes aan je smartwatch koppelen voor meer gemak.

 

Vanaf je telefoon heb je volledige controle over elk aspect van de machine, zoals maalkorrelgrootte, koffie-intensiteit en melktemperatuur.

Jura Giga 6 met een smartphone met daarop de JOE app

JOE app: jura operating experience

Bovendien heeft de Giga 6 een intelligent voorverwarmingssysteem, wat betekent dat je niet hoeft te wachten totdat het apparaat opgewarmd is om te kunnen brouwen.

 

Het heeft ook actieve boon monitoring, zodat je altijd weet wanneer je opslagbakken bijna leeg zijn.

 

Ten slotte heeft de Jura Giga 6 een Pulse Extraction Process (PEP) standaard. Dit betekent dat de extractie van je koffie gemonitord wordt om te voorkomen dat je elke keer een uitgebalanceerde en heerlijke kop koffie krijgt.

 


Melkopschuimer

De melkschuimer van de Giga 6 werkt volledig automatisch, net zoals de andere processen. Zo kun je je melk stomen en opschuimen moeiteloos doen, terwijl het ook nog eens melk rechtstreeks toevoegt aan je drankjes en een fijn schuim creëert voor melkgebaseerde koffiedranken.

 

Wanneer je een goede schuimlaag op je koffie zoals latte of cappuccino wilt hebben, is dit type melkopschuimer perfect. Met één druk op de knop krijg je een perfect melkschuim.

 

Deze machine heeft twee melkschuimers, net als de dubbele pompen, wat betekent dat je twee melk drankjes tegelijk kunt bereiden.

 

Als ervaren barista en koffieliefhebber zou ik met vertrouwen de Giga 6 gebruiken voor het maken van lekkere melkschuim voor mijn espressodranken.

 

Jura giga 6  2 espresso kopjes onder de tuit

Welke dranken kan ik maken?

Met de Jura Giga 6 kun je een breed scala aan dranken maken om aan verschillende smaakvoorkeuren te voldoen. Deze volautomatische koffiemachine biedt de mogelijkheid om klassieke zwarte koffiespecialiteiten te zetten, zoals:

Daarnaast kunnen liefhebbers van melkdranken genieten van:

  • cappuccino
  • latte macchiato
  • flat white
  • caffè latte

 

De Jura Giga 6 beschikt over een geïntegreerd melksysteem dat zorgt voor een zacht melkschuim zonder oneffenheden, waardoor je kunt genieten van perfecte melkdranken met één druk op de knop. Bovendien geeft de machine je de vrijheid om de sterkte van je koffie aan te passen naar jouw voorkeur, zodat je altijd de perfecte kop koffie kunt zetten.


Reiniging & Onderhoud

Je zult verbaasd zijn hoe eenvoudig het schoonmaken en onderhouden van de Giga 6 is. Met behulp van de schoonmaakfunctie op het display, laat de Jura machine je stap voor stap door het reinigingsproces gaan.

 

De afneembare afdruiprek maakt schoonmaken een fluitje van een cent.

 

Afhankelijk van het type machine dat je hebt, heb je specifieke reinigingstabletten nodig om de binnenkant volledig te reinigen. Maar het proces is nog steeds heel eenvoudig. Voeg gewoon de tablet toe wanneer de schoonmaakfunctie op het display wordt weergegeven en volg vervolgens de instructies.

 

Het hele proces van het schoonmaken van het koffiesysteem duurt slechts ongeveer 20 minuten. Het reinigen van het melksysteem is nog gemakkelijker en neemt minder tijd in beslag, slechts 3 minuten. Met de Giga 6 krijg je een melkreinigingsbak waarmee je de melkslang kunt aansluiten en het systeem snel kunt reinigen.

melkreinigingsbak van jura

melkreinigingsbak van jura

 

Net zoals het koffiesysteem vereist het ook een specifieke reinigingsoplossing. Maar op het display wordt er stap voor stap aangegeven hoe en wanneer je deze oplossing toevoegt.

 

Maar het beste deel? De machine monitort reiniging en onderhoud en laat je weten wanneer het tijd is om te reinigen. Je hoeft je machine niet meer te controleren om precies te weten wanneer je het moet schoonmaken.


Makkelijk te gebruiken

De Giga 6 is misschien wel een van de gebruiksvriendelijkste espresso machines die ik ooit heb gebruikt.

 

Het heeft een 4,3 inch touchscreen display waarmee je door alle stappen van het brouwproces wordt geleid, van het schuimen tot de maling.  Bovendien voert het je door het onderhoud en de reiniging, waardoor er weinig (of niet) geraden hoeft te worden gedaan in welke richting je verder moet gaan.

 

Deze machine is ook heel slim. Het kan 28 verschillende dranken maken, met instelbare opties om drankjes naar je smaak en stijl af te stellen. Nadat je alle kenmerken van je favoriete dranken hebt ingesteld, zal het je voorkeuren opslaan voor toekomstig gebruik, wat betekent dat je slechts één knop hoeft in te drukken om je gewenste drankje te krijgen.

 

De Pulse Extraction Process, Intelligent Preheating en intelligent water system van Jura, samen met het actieve koffieboon monitoring systeem, maken deze machine consistent en snel in zijn werk.

 

Naast al die functies aan boord heeft de Giga 6 ook wifi. Dat betekent dat je je smartphone kunt koppelen aan je machine, zodat je je koffiedranken vanaf elke locatie in je huis kunt besturen.

 

Met je telefoon heb je de controle. Je kunt tot wel drie persoonlijke drankjes paren met je smartwatch voor nog meer gemakkelijk brouwen. De waarheid is dat deze machine zo dicht bij een professionele barista in je huis komt als mogelijk is.

 


Dingen om rekening mee te houden

De Giga 6 is niet voor iedereen geschikt. Het is een enorm apparaat met veel mogelijkheden. De Giga 6 is geschikt voor jou als je veel koffie tegelijk in korte tijd moet maken.

 

Voordat je een superautomatische koffiemachine koopt, moet je twee dingen overwegen:

  • Hoe vaak ga je het gebruiken?
  • Hoeveel controle wil je hebben over je koffie?

 

Als je koffie tegen industriële hoeveelheden wilt produceren, dan heb je een professionele machine zoals de Giga 6 nodig. Als je van plan bent om deze superautomatische espresso machine bijna constant te blijven gebruiken, is de Giga 6 waarschijnlijk het beste voor jou. Als dat niet het geval is, dan is een kleinere machine met minder functies (en een lagere prijs) waarschijnlijk een betere optie.

 

Als je op zoek bent naar een geweldige super-automatische espresso machine voor thuisgebruik, raad ik de Jura E8 aan. Met een super-automatische espresso machine hoef je je geen zorgen te maken over het extraheren van koffie of het stomen van melk. Ze doen het allemaal voor je, dus als je liever geen portafilter en een stoompijpje wilt gebruiken, is een super-automatische machine de beste optie.

 

Als je zelf je espresso wilt bereiden en zelf melkschuim wil maken, is een espressomachine het meest geschikt voor jou.

 


Jura accessoires

Jura cool control

De Jura Cool Control-accessoires zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Jura GIGA 6 volautomatische espresso machine. Een van deze accessoires is de draadloze Cool Control kan, die een capaciteit heeft van 0,6 liter. Deze kan is bedoeld om melk op de ideale temperatuur te bewaren voor het bereiden van melkdranken zoals cappuccino, flat white en lattes.

 

Het draadloze ontwerp maakt het gemakkelijk om de kan naast de machine te plaatsen zonder dat er kabels of snoeren in de weg zitten. De Cool Control kan is stijlvol vormgegeven en past perfect bij het moderne design van de Jura GIGA 6. Het is een handige accessoire voor koffieliefhebbers die graag genieten van perfecte melkspecialiteiten met hun Jura GIGA 6 espresso machine.


Vergelijking met andere Jura koffiemachines

In de wereld van hoogwaardige koffiemachines neemt de Jura Giga 6 een prominente plaats in. Deze volautomatische espressomachine belooft een ongeëvenaarde koffie-ervaring, maar hoe onderscheidt de Giga 6 zich van andere Jura koffiemachines?

 

Door een combinatie van geavanceerde functies, gebruiksgemak en innovatief design onderscheidt de Jura Giga 6 zich als een opmerkelijke keuze voor koffieliefhebbers. Laten we deze machine nader bekijken en de unieke eigenschappen ontdekken die het onderscheiden in vergelijking met andere Jura-modellen.

 


Jura e6

De Jura Giga 6 en Jura E6 zijn beide hoogwaardige koffiemachines, maar ze verschillen op verschillende gebieden. De Giga 6 is een krachtige en geavanceerde machine met een breed scala aan functies, waaronder de mogelijkheid om meerdere gebruikersprofielen op te slaan en een uitgebreide selectie koffiedranken te bereiden.

 

Het modelnummer van de Giga 6 geeft aan dat het een topmodel is met geavanceerde technologieën en functionaliteiten. Aan de andere kant is de Jura E6 een meer toegankelijke optie, geschikt voor thuisgebruik.

 

Het biedt nog steeds uitstekende prestaties en de mogelijkheid om heerlijke koffie- en melkdranken te bereiden, maar met een eenvoudiger ontwerp en minder geavanceerde functies dan de Giga 6. De keuze tussen de Jura Giga 6 en Jura E6 hangt af van je budget, behoeften en de gewenste functies in een koffiemachine.

 


Jura ena 8

De Jura Giga 6 en Jura Ena 8 zijn beide hoogwaardige koffiemachines, maar ze verschillen op verschillende belangrijke aspecten. De Giga 6 is een zeer geavanceerde en krachtige volautomatische machine die perfect is voor liefhebbers van koffie met veel functies en opties. Het biedt een breed scala aan drankkeuzes, personaliseerbare gebruikersprofielen en geavanceerde technologieën zoals elektronisch verstelbare keramische schijfmolens.

 

De Giga 6 is ontworpen voor zowel thuis- als professioneel gebruik en biedt een ongeëvenaarde koffie-ervaring. Aan de andere kant is de Jura Ena 8 meer gericht op compactheid en eenvoud. Het is een slankere machine die perfect past in kleinere keukens en biedt toch een uitstekende kwaliteit van koffie. Hoewel de Ena 8 misschien minder functies en personalisatiemogelijkheden heeft dan de Giga 6, biedt het nog steeds een geweldige smaakervaring en gebruiksgemak. De keuze tussen de Jura Giga 6 en Jura Ena 8 hangt af van je voorkeuren, budget en de gewenste functionaliteiten in een koffiemachine.

 


Jura z8

De Jura Giga 6 en de Jura Z8 zijn beide hoogwaardige koffiemachines, maar ze hebben enkele belangrijke verschillen. De Giga 6 is het vlaggenschipmodel van Jura met een indrukwekkende reeks functies en mogelijkheden. Het heeft twee thermoblokken en twee keramische maalwerken, wat zorgt voor een snellere en efficiëntere bereiding van koffie. Bovendien beschikt de Giga 6 over een volledig automatische melkopschuimer, waardoor je moeiteloos heerlijke cappuccino's en latte macchiato's kunt maken.

 

Aan de andere kant is de Jura Z8 ook een krachtige machine met geweldige functies, maar het heeft slechts één thermoblok en maalwerk. De Z8 is echter uitgerust met het Pulse Extraction Process (P.E.P.) systeem, wat zorgt voor een optimale extractie van smaak en aroma. Bovendien heeft de Z8 een intuïtief touchscreen display voor gemakkelijke bediening. Kortom, als je op zoek bent naar de ultieme veelzijdigheid en capaciteit, dan is de Giga 6 de ideale keuze. Maar als je de voorkeur geeft aan het P.E.P. systeem en een gebruiksvriendelijke interface, dan is de Z8 een uitstekende optie.

 


Jura z10

De Jura Giga 6 en Jura Z10 zijn beide indrukwekkende koffiemachines, maar ze hebben enkele verschillen. Wat betreft formaat nemen ze allebei behoorlijk wat ruimte in beslag, met beide machines een breedte van 32 cm. De Jura Giga 6 bevindt zich echter in een categorie tussen een consumenten- en professioneel gastro-apparaat, met een ongelooflijk aantal functies.

 

De Jura Z10 daarentegen zit op de top van de thuis-espresso en bonen-tot-kop ervaring, met een gebruiksvriendelijk touch-interface en hoogwaardige prestaties. Het modelnummer van de machines hangt samen met de functies, waarbij hogere nummers betere functionaliteiten bieden. Een ander verschil is dat de Giga 6 een grotere waterreservoircapaciteit heeft dan de Z10. De uiteindelijke keuze tussen de Jura Giga 6 en Jura Z10 hangt af van jouw specifieke behoeften en voorkeuren.


Conclusie

Eerlijk gezegd is de Giga 6 waarschijnlijk te veel voor standaard thuisgebruik. Tenzij je een groot gezin hebt dat allemaal koffie drinkt. Deze machine is waarschijnlijk beter geschikt voor een kantooromgeving, aangezien deze twee pompen, molen en melkschuimers heeft.

 

Hoewel WiFi-compatibiliteit een leuke functie is, heeft Jura andere apparaten met dezelfde functie die beter geschikt zijn voor gebruik thuis. Hoewel er veel volautomatische koffiemachines zijn, is Giga 6 een uitzonderlijk model voor kantoren. Het produceert jarenlang heerlijke koffie!


FAQ

Hoe maak je gebruik van Jura GIGA 6?

De Giga 6 is heel gemakkelijk in gebruik. Het heeft een aanraakscherm dat je stap voor stap begeleidt bij het maken van drankjes.

 

Vul gewoon het waterreservoir, melkkan en hoppers in. De rest doet de machine!

Is het mogelijk om gemalen koffie te gebruiken in de Jura Giga 6?

Ja, dat kan! Er is een speciale bypass voor gemalen koffie in plaats van koffiebonen.

Kan de Jura Giga 6 een caffè latte bereiden?

Zeker. Bovenop de latte macchiato kan de Giga 6 nog veel meer dan 27 andere dranken maken.

 

Met de Giga 6 ben je in staat om bijna elke koffiedrank te maken die je maar kunt bedenken, van Cappuccino's tot warme melk.

Kan de Jura GIGA 6 cold brew dranken bereiden?

Nee, de Jura GIGA 6 is niet specifiek ontworpen om cold brew dranken te bereiden. Het apparaat is voornamelijk gericht op het zetten van hete koffiedranken en het opschuimen van melk voor cappuccino's en lattes.


Meer lezen over Jura Giga 6 Review? Misschien vind je dit ook interessant:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.