Delonghi Magnifica Start ECAM220.21.B Review

Gepubliceerd op 12 april 2023 om 15:22

Rating: 5 sterren
1 stem

Ben je op zoek naar een espressomachine die jouw ochtendritueel naar een hoger niveau tilt? Dan is de Delonghi Magnifica Start ECAM220.21.B misschien iets voor jou! In deze blogpost vertellen we je alles over deze geweldige machine en delen we onze ervaringen met het gebruik ervan. Of je nu een beginnende koffieliefhebber bent of al jarenlang geniet van heerlijke espresso's, de DeLonghi Magnifica Start ECAM220.21.B zal zeker indruk maken op jou én je gasten. Lees snel verder voor onze uitgebreide review!

Beste Deals
  • Marktwaarde € 400,-


Delonghi Magnifica Start ECAM220.21.B - Functie details

Hier is een volledig overzicht van alle functies van de DeLonghi Magnifica Start ECAM220.21.B Je kunt alles ook zien in deze video:

Ontwerp

De Delonghi Magnifica Start ECAM220.21.B is een professioneel ontworpen koffiemachine met een intuïtief bedieningspaneel en soft-touch knoppen. Het beschikt over 4 zwart-witte iconen die het makkelijk maken koffie te zetten met slechts één druk op de knop. Daarnaast is het lekbakje gemaakt van anti-kras en vaatwasserbestendig plastic voor maximale hygiëne. Product hoogte 35 cm product lengte 20 cm product breedte 24 cm product gewicht 8,8 kg.

De metalen maalschijven en behuizing geven hem een strak uiterlijk en de touchscreen bediening maakt hem makkelijk te bedienen.

Stoompijpje

Delonghi Magnifica Start ECAM220.21.B heeft een Manueel stoompijpje om makkelijk melk op te schuimen voor melkdranken of om heet water voor thee te zetten.

 

Dit handmatige stoompijpje is heel eenvoudig in gebruik. Doe de melk in de beker en plaats deze onder de pijp. Draai vervolgens de pijp naar rechts totdat je een harde klik voelt en wacht tot er stoom uitkomt. Als je klaar bent, draai je de pijp weer naar links en druk je op de releaseknop om de beker los te koppelen.


Koffie kwaliteit

De Delonghi Magnifica Start ECAM220.21.B is de perfecte machine voor elke koffie-liefhebber. De machine maalt de bonen vlak voor het brouwen, zodat je altijd geniet van de verste koffie. Je hebt keuze uit 4 verschillende koffierecepten: espresso, cappuccino, latte en doppio+. Daarnaast kun je het aroma en temperatuur van je drankjes aanpassen, zodat je altijd geniet van een perfecte kop koffie of espresso.

 

 


Tot slot

De DeLonghi Magnifica Start ECAM220.21.B is een geweldige koffiemachine met veel geavanceerde functies en een uitstekende smaak in de koffie die het produceert. Het ontwerp maakt het ook erg interactief voor gebruikers, waardoor mensen zich niet alleen comfortabel voelen om te bedienen, maar ook hem gemakkelijk schoon te maken bij elke sessie die ze ermee hebben doorgebracht. Als je naar iets zoekt dat duurzaamheid combineert met innovatieve technologie en perfect gestileerde espresso's levert, dan ben je bij de DeLonghi Magnifica aan het juiste adres!


«   »