Philips 5400 LatteGo Review: Philips nieuwste super automatische espressomachine

Rating: 5 sterren
1 stem
Philips 5400 LatteGo Review

De Philips 5400 is de nieuwste volautomatische espressomachine uit de Philips LatteGo series. Deze machine is uitgerust met:

 • keramische maalsteen,
 • roestvrijstalen druipbak
 • automatische melkschuimsysteem.

 

Wat ik leuk vond aan Philips 5400 waren de vier gebruikersprofielen en het feit dat je 12 verschillende dranken kunt bereiden. De LatteGo-systeem is een automatische melkschuimer die gemakkelijk te gebruiken is. Hoewel de deksel soms problemen veroorzaakte.

 

In mijn Philips 5400 LatteGo review zal ik het hebben over de verpakking en installatie, maar ook alle functies en prestaties. Ik zal ook alle Philips koffiemachines in de LatteGo-serie met elkaar vergelijken. Voor wie op zoek is naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding, raad ik de Philips 3200 aan.

 

Inhoudsopgave

1. Philips 5400 LatteGo Producthoogtepunten en beoordeling

2. Aan de slag met Philips 5400

3. Uitsplitsing van functies

4. Superautomatische espressomachines vergelijken: Philips 2200 versus 3200 versus 4300 versus 5400

5. Wat is de beste Philips-espressomachine?

6. Tot slot


Philips 5400 LatteGo Producthoogtepunten en beoordeling

De Philips 5400 heeft dezelfde interne componenten als andere Philips superautomatische machines. Maar met een opvallend extra voordeel: het volle kleur scherm en de vele drinkopties. Het komt ook met Philips' gepatenteerde LatteGo automatische melkopschuimer. Overweeg of dit extra geld waard is voor je situatie.

 

Philips 5400 LatteGo

serie ep544150

Belangrijke kenmerken van Philips 5400 ep5447/90 LatteGo:

 • Afmetingen: 37.2 × 43.3 × 24.6 cm.
 • Gewicht: 8 kilo
 • Met deze machine kun je 12 verschillende dranken bereiden.
 • LatteGo systeem
 • Keramische molen met 12 maalniveaus
 • Koffie bonen reservoir van 275 gram en bypass klep voor gemalen koffie
 • inhoud waterreservoir : Deze watertank heeft een inhoud van 1.8 liter en is geplaatst aan de voorzijde.
 • Met het AquaClean-systeem hoef je niet te ontkalken tot 5.000 kopjes.

 


Aan de slag met Philips 5400

De Philips 5400 LatteGo wordt verpakt in een mooie kartonnen doos. Met daarop alle functies van de machine vermeld aan de voorkant en achterkant.

 

Vaak als je je nieuwe espressomachine opent, komt er een sterke geur van plastic. Soms ging die plasticgeur pas weg na een paar keer gebruiken. Ik ben blij dat dit niet het geval was met de Philips 5400.

 

Wanneer je de doos opent, is er een extra dikke golfkartonnen doos bovenop die de machine beschermt. Ik verkies karton boven schuim, omdat het beter is voor recycling. Onder het karton zit een doos met:

 • een stroomkabel
 • een afdruiprek
 • een lepel
 • een buisje vet
 • waterhardheidsteststrip
 • handleidingen

Al deze worden afzonderlijk verpakt en slim ingepakt om ruimte te besparen.

 

Philips heeft een unieke manier van verpakken voor hun espressomachines die ik erg handig vind. De voorkant van de machine wordt verpakt in iets wat lijkt op een half boodschappentasje. Er zijn handvatten aanwezig, waardoor je de espresso machine makkelijk en veilig kan tillen uit de doos. Dit maakt het voor mij, als ik meestal alleen ben tijdens het uitpakken, heel gemakkelijk en belangrijker nog: veilig.

 

Aan de voorkant van de Philips koffiemachine zit de LatteGo melksysteem en AquaClean-filter verpakt.

 

Ten slotte is de machine zelf verpakt in een zacht materiaal dat gemakkelijk te verwijderen is.

 

In het algemeen is de machine uitstekend beveiligd en ongecompliceerd in elkaar te zetten. Je bent klaar om te beginnen met installeren in een mum van tijd.

 

De Philips 5400 LatteGo instellen

Zodra je alles uit de doos hebt, is het tijd om deze volledig automatische koffiemachine in te stellen.

 

Voordat je de Philips 5400 voor de eerste keer aanzet. Moet je alle losse onderdelen zoals het LatteGo-systeem en het afdruiprek installeren. Als alles is geïnstalleerd, sluit je de machine aan en kies je een taal. Daarna voer je de test voor waterhardheid uit.

 

In de apparaatinstellingen voer je de informatie over de hardheid van het water in. Zodat de koffiemachine de ontkalkingstijd kan berekenen. Daarna installeer je de AquaClean-filter.

 

De Philips 5400 Super Automatic Espresso-machine heeft een AquaClean-filter. Waardoor je 5.000 koppen koffie kunt brouwen voordat je de machine moet ontkalken. Dus als je elke dag twee koppen koffie maakt, hoef je ongeveer zeven jaar niet te ontkalken. Dat is meer dan indrukwekkend en weinig machines in dit bereik hebben deze functie.

 


Handige tip: Plaats een opvangbakje of beter nog, plaats er een glas onder het hete wateruitloop. De machine doet een eerste spoelcyclus als je hem voor de eerste keer inschakelt. Ik heb dit niet gedaan en na afloop moest ik schoonmaken.


Als je de espressomachine voor het eerst gebruikt, zie je een gastprofiel. Je kunt je eigen profiel instellen met je favoriete drankjes – druk op de profielknop links. Je kunt maximaal 4 profiels aanmaken, plus het gastprofiel. Ik hou van mijn latte op een bepaalde manier, de rest van mijn gezin houdt meer van cappuccino of espresso, dus dat is echt handig.

 

Ten slotte vul je het bonen trechter, de watertank en het LatteGo-melksysteem, als je melkdranken wilt maken.

Nu ben je klaar om te brouwen!

 


Uitsplitsing van functies

Hieronder vind je de meest opvallende kenmerken van de Philips 5400 LattoGo espressomachine.

 

Ontwerp en belangrijkste specificaties

De Philips 5400 is een compacte koffiemachine in vergelijking met andere volautomatische espresso machines. Het heeft een afmeting van 37.2 × 43.3 × 24.6 cm. en weegt 8 kilo. Het past onder de keukenkasten, en dankzij de voorlader systeem hoef je het niet vaak naar voren te halen.

 

Philips LatteGo 5400 Afmetingen 24,6 x 37,2 x 43,3 cm

De espressomachine is gemaakt van matte zwarte plastic. De staalaccenten rond het display en de zilveren voorkant geven het een stijlvolle uitstraling. Het apparaat is modern en het plastic is duurzaam. Ik had geen problemen met krassen, zelfs niet toen ik de verwijderbare onderdelen in de afwasmachine waste.

 

De bonen trechter van de Philips 5400 bevindt zich bovenop het apparaat, met een capaciteit van 275 gram. Aan de bovenkant vind je een met UV-filter uitgeruste deksel met rubberen afdichting, die helpen om koffiebonen vers te houden. In het verleden heb ik problemen gehad met deksels die niet goed pasten en koffiebonen blootstelden aan licht en lucht. Dat is bij dit product gelukkig niet het geval.

 

De koffiemolen bevindt zich in de bonen trechter en heeft 12 instellingen. Er is ook een bypass-klep voor voorgemalen koffie. Dit is een goede optie als je of je gasten zin hebben in decafeïnehoudende koffie.

 

Philips LatteGo 5400 Maalinstellingen

12 maalstanden

 

Met de 1.8 liter watertank aan de voorkant heb je nooit meer last om de espressomachine uit te schuiven om er water in te doen. Bovendien is hij groot genoeg om meerdere espresso's, lattes en kopjes koffie te zetten voordat hij weer moet worden bijgevuld.

 

Philips LatteGo 5400 watertank

De lekbak en het opvangbakje voor gebruikte koffiepuck zijn aan elkaar gekoppeld en schuiven samen naar buiten. De gebruikte koffiecontainer kan 12 pucken aan, voordat je het moet legen. De lekbak heeft een rode drijver die aangeeft dat de bak vol zit en geleegd moet worden.

 

De koffieuitloop is verstelbaar, wat handig is omdat hij zelfs geschikt is voor mijn lange macchiato glazen. Daarnaast beschikken veel andere koffiemakers niet over deze eigenschap.

 

Display en drankopties

Deze volledig automatische espressomachine is gecontroleerd via een kleurenscherm. De aan/uit-knop bevindt zich links. Naast het scherm staan gebruikersprofielen, onderscheiden door kleuren in plaats van namen. Er is een roze, blauwe, gele of groene profielkleur en er staat geen kleur voor het gastprofiel. De pijl- en bevestigingsknoppen staan aan de rechterkant.

 

Op de bovenste rij staan zes koffiedranken: espresso, koffie, Americano, cappuccino, latte macchiato en café au lait. Mijn moeder, die niet zo technisch onderlegd is, vond het fijn dat er echte afbeeldingen van de drankjes te zien waren in plaats van iconen. Er is ook een knop "meer drankjes", waarmee je meer koffiedranken kunt bekijken.

 

Philips 5400 LatteGo kleuren touchscreen-display

Philips 5400 LatteGo kleuren touchscreen-display

 

Met het touchscreen display wordt het gebruik van de espressomachine een moderne ervaring. De intuïtieve eenvoudige bediening is te danken aan de afbeeldingen van dranken.

 

Elk gebruikersprofiel heeft individuele instellingen waarmee je de

 • koffie-intensiteit
 • volume
 • extra espresso
 • en de hoeveelheid melk voor melkdranken kunt aanpassen.

Het koffiesymbool geeft de aromasterkte aan en je kunt kiezen tussen vijf niveaus, van sterk tot zacht.

 

Als je een extra krachtige cafeïne-kick nodig hebt, kan de Philips 5400 je helpen om koffie te brouwen en er een extra shot bovenop te doen. Wat iets is waarvoor niet veel andere volledig automatische koffiemachines geschikt zijn.

 

Philips 5400 touchscreen display

Met de Philips 5400 LatteGo kun je je drankjes personaliseren

 

Met een druk op de knop kun je volgend keer genieten van een heerlijk espresso, macchiato, cappuccino of latte. Je instellingen worden opgeslagen zodat je elk kopje precies zo krijgt als je wilt.

 

Philips 5400 lattego met eromheen 12 verschillende koffiedranken

Met de Philips 5400 LatteGo zet je 12 verschillende koffiedranken

 

Philips 5400 LatteGo kan heel wat drankjes bereiden. Hieronder staat een lijst van alle mogelijkheden:

 


Let op: om kokend water te verkrijgen moet je de LatteGo melkcontainer verwijderen. Je kunt zelf de temperatuur en het water dat je nodig hebt aanpassen.


LatteGo Milk Frothing

Philips 5400 Lattego die een Latte machiato aan het maken is

De Philips 5400 heeft een uniek LatteGo melksysteem. Het bestaat uit twee delen, een transparante container en een uitgang waardoor de melk in je kopje gaat. Het systeem is heel eenvoudig aan te sluiten en weer te verwijderen van de koffiemachine.

 

De Philips 5400 is ook verkrijgbaar met de klassieke melkopschuimer. Waarbij het gaat om een traditionele handmatige stoompijp. Het is goedkoper dan de LatteGo-versies.

 

Om het LatteGo-systeem op te zetten, moet je de melkkan en de houder erop klikken en vervolgens in één keer aan de machine bevestigen. De twee sleuven creëren een buis. Om melkschuim te maken, giet je koude melk in het LatteGo-melkreservoir en druk je op de knop van de machine voor de drank die je wilt maken. Melk en lucht worden met hoge snelheid gemengd in de melkcontainer. Waarna automatisch melkschuim via de buis in je beker wordt gegoten.

 

Je hoeft je geen zorgen te maken als er melk achterblijft; er staan geen buizen in de weg, dus reinigen en onderhoud zijn eenvoudig. Je kunt het LatteGo-melksysteem onder water of in de vaatwasser reinigen.

 

Iemand die het melkreservoir van de Philips 5400 afspoelt onder de kraan

Wees voorzichtig bij het plaatsen van de mok onder het melksysteem. Ik had de mijne te ver achter geplaatst, waardoor er wat lekkage was.

Mijn ouders hadden altijd hulp nodig bij het maken van melkdranken zoals lattes en macchiatos. De melkkan heeft namelijk maatstreepjes, maar die zijn bijna onzichtbaar. Daarom moest ik altijd helpen met de juiste hoeveelheid melk te doseren.

 

Philips 5400 ingezoomed op het melkreservoir om de markeringen te zien

Het Philips 5400 LatteGo-systeem heeft markeringen voor de hoeveelheid melk die voor verschillende dranken moet worden gebruikt.

 

De koffiemachine maakte een dikke, stevige schuimlaag die bijzonder goed is voor cappuccino's. Helaas heb je geen controle over de schuimlaag en kan het ook geen microschuim creëren voor latte art.

 

Tot slot heb ik dezelfde klacht over het melkreservoir van de Philips 5400 die ik had over andere volautomatische espressomachines in deze serie: het deksel. Er is geen rubber om het op zijn plaats te houden en het vliegt er makkelijk af. Ik moest extreem voorzichtig zijn bij elke keer dat ik hem uit de koelkast haalde en terugbracht. Anders zou hij wegvliegen, en omdat hij gemaakt is van dun plastic, is hij niet erg duurzaam.

Espresso Smaak en Kwaliteit

Ik was tevreden met de smaak en kwaliteit van de espresso.

 

Met de Philips 5400 heb je maar één boiler nodig om water te verwarmen voor zowel het brouwen als stoomwerk. Helaas kun je niet tegelijkertijd brouwen en stomen uitvoeren, maar met dit apparaat zal het wachten minimaal zijn. Eerst wordt de melk gestoomd en een paar seconden later kan er reeds een shot worden getrokken.

 

De Philips 5400 heeft een keramische maler. Ik weet dat het onder koffieliefhebbers een discussie onderwerp is, maar keramiek krijgt wat mij betreft de voorkeur. Het malen van de bonen gebeurt namelijk op lagere temperaturen waardoor de oliën in je koffiebonen behouden blijven. Als resultaat hiervan proef je een heerlijk rijke en volle smaak in je espresso.

 

keramische molen op de Philips 5400

keramische molen op de Philips 5400

 

Bij de Philips 5400 heb je de keuze tussen 12 maalstanden, waarmee je kunt bepalen hoe sterk je koffiedrank wordt. Door de 12 maalstanden had ik altijd de perfecte maalgraad, ongeacht welke bonen ik gebruikte.

 

Een ander aspect dat bijdraagt aan een goede espressokwaliteit is de verwisselbare groepskop. Deze moet van tijd tot tijd worden schoongemaakt om koffiedruppels te verwijderen. Zodat je espresso wordt gezet met de verste bonen.

 

Iemand die de groepshoofd van de Philips 5400 er af neemt

Philips 5400 LatteGo heeft een afneembaar groepshoofd


Superautomatische espressomachines vergelijken: Philips 2200 versus 3200 versus 4300 versus 5400

Philips 2200

Philips 2200

Belangrijkste kenmerken van de Philips 2200 LatteGo:

 • Met deze koffiemachine kun je drie verschillende koffiedranken maken: espresso, gewoon koffie en cappuccino. Daarnaast heb je ook nog heet water beschikbaar.
 • Beschikt over een klassieke melkschuimer
 • Geen gebruikersprofielen
 • Geen optie voor extra shots.
 • Beschikt over een aanraakscherm
 • Deze koffiemolen met 12 instelbare keramische maalschijven is perfect voor het verkrijgen van een optimaal koffieresultaat.
 • Een 1.8 liter watercontainer met AquaClean-filter.

Als eerste in de Philips Latte Go familie biedt de Philips 2200 LatteGo het ultieme koffiegenot. Deze volledig automatische machine maakt tot wel drie verschillende soorten koffie. Evenals heet water, dus iedereen kan genieten van hun favoriete drank.

 

Hoewel de Philips 2200 de meest eenvoudigste is van alle koffiemachines uit de LatteGo-serie. Bevat het toch veel functies die ook in latere versies aanwezig zijn. Zo heeft het:

 • een keramische maal molen met 12 standen
 • een AquaClean waterfilter
 • LatteGo melkschuimfunctie
 • Ook kun je via de display instellen hoe sterk en hoeveel koffie je wilt brouwen.
 • Ten slotte hebben de afneembare onderdelen ervoor gezorgd dat schoonmaken heel gemakkelijk is

 

De Philips 2200 is de perfecte machine voor koffieliefhebbers die net de wereld van volautomatische koffiemachines betreden. Als je een streng budget hebt en niet veel koffieopties nodig hebt, dan is dit de juiste machine voor jou.

 

Philips 3200

Philips 3200

Belangrijkste kenmerken van de Philips 3200 LatteGo:

 • Biedt drie verschillende niveaus van aroma-sterkte, koffie-intensiteit en melkschuimlengte.
 • Met deze machine kun je vijf soorten koffiedranken maken: espresso, cappuccino, koffie, latte macchiato, Americano en heet water.
 • Automatische LatteGo melkschuimer
 • Het heeft een touchscreen
 • Handmatige koffiemolen met 12 instelbare keramische maalschijven
 • Met behulp van het aroma-seal deksel worden koffiebonen langer vers gehouden.
 • Deze watercontainer van 1.8 liter is voorzien van een AquaClean-filter.

 

De Philips 3200 koffiemachine is de vervolgmachine in de Philips LatteGo serie. Het is een iets geavanceerde versie van 2200. Het biedt dezelfde functies als 2200, zoals:

 • instelbare aroma-intensiteit en -hoeveelheid
 • een scherpe keramische maler met veel instelmogelijkheden om te experimenteren met koffie smaken.
 • een grote watertank
 • en afneembare onderdelen.

 

Het enige verschil tussen de 3200 en de 2200 is het aantal koffieopties: de 2200 heeft drie, terwijl de 3200 vijf keuzes biedt.

 

Heb je geen zin om je koffiezetapparaat steeds schoon te maken? Dan is de Philips 3200 perfect voor jou. Dit apparaat is ideaal voor koffieliefhebbers die meer variatie in hun drankjes willen en het gebruiksgemak weten te waarderen. Met slechts een druk op de knop kan je verschillende dranken bereiden. En alle belangrijke onderdelen die schoongemaakt moeten worden zijn verwijderbaar.

 

Philips 4300

Philips 4300

Belangrijkste kenmerken van de Philips 4300 LatteGo:

 • Zilvergespoten voorzijde
 • Maakt 8 koffiedranken: espresso, koffie, Americano, cappuccino, latte macchiato, café au lait, caffe creama, ristretto en warm water.
 • Met twee gebruikersprofielen kun je je drankvoorkeuren opslaan voor toekomstig gebruik.
 • Display met aanraakgevoeligheid
 • Deze koffiemolen heeft 12 instellingen en een aanpasbare keramische maalschijf.
 • Aquacontainer met AquaClean-filter van 1.8 liter.

 

De Philips 4300 is de meest geavanceerde koffiemachine in vergelijking met het 2200- en 3200-model. De belangrijkste verschillen zijn dat de 4300 twee koffieprofielen biedt. Dit betekent dat je al je koffievoorkeuren kunt opslaan en met één druk op de knop je favoriete bereiding meteen klaar heeft. Eenmaal ingesteld hoef je geen aanpassingen meer te doen. Ook is de Philips 4300 zilver, terwijl de vorige LatteGo-koffiemachines allemaal matzwart waren.

 

De Philips 4300 is perfect voor koffieliefhebbers die verschillende soorten koffie willen maken. Met deze machine kun je maar liefst acht verschillende drankjes maken, plus heet water. Dit is ook een goede optie als je wil delen met een andere gebruiker. Omdat jullie elk je eigen profiel en voorkeuren hebben waardoor je ieder je eigen kop koffie kunt bereiden.

 

Philips 5400

Philips 5400

Ontdek de voordelen van Philips 5400 LatteGo:

 • Voorkant van het paneel is verzilverd en gechroomd.
 • Met behulp van deze machine kun je 12 verschillende dranken bereiden: espresso, koffie, Americano, cappuccino, latte macchiato, café au lait, caffé crema, espresso lungo, ristretto, caffé latte, geschuimde melk en heet water.
 • Is voorzien van een LCD-scherm met kleuren
 • Biedt vier profielen aan plus één voor gasten.
 • 12 aanpasbare keramische maalschijven voor koffiebonen
 • Veel opties voor het personaliseren van dranken
 • Behoud een uitstekende voorraad schoon water met behulp van deze 1.8 liter AquaClean watercontainer. De filter zorgt ervoor dat het vers en klaar voor gebruik is, zodat je geen last hebt van onzuiverheden of sediment. Het is ideaal voor gebruik thuis of op kantoor.

 

De Philips 5400 is de meest recente en modernste koffiemachine in de LatteGo-collectie. Vergeleken met eerdere modellen heeft het wat kleine verschillen in het ontwerp. Zo heeft 5400 een voorpaneel van roestvrij staal dat ervoor zorgt dat hij er hoger af ligt. We zien ook dat 5400 tot wel vier drankprofielen kan onthouden. Wat handig is als je veel gezinsleden hebt met verschillende smaakvoorkeuren.

 

Ten slotte heeft de LatteGo koffiemachine 5400 niet alleen een kleurenscherm in plaats van zwart-wit. Maar ook de meeste drankopties – 12 in totaal.

 

Als je op zoek bent naar een volautomaat met veel drankopties die gemakkelijk te gebruiken is, dan zul je dol zijn op de Philips 5400. Als het apparaat door meer dan één persoon zal worden gebruikt. Moet je ook kiezen voor deze koffiemachine, aangezien het vier drankprofielen heeft.

 

Wat is de beste Philips-espressomachine?

Wij zijn van mening dat de Philips 3200 de beste philips machine is, omdat het de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Volgens ons is het niet waard om 200 extra te betalen voor 12 drankopties en vier drinkprofielen. Met de Philips 3200 krijg je even goede espresso als met de 5400.

 

Philips 3200 LatteGo Espresso Machine

De Philips 3200 LatteGo Espresso Machine is een perfecte machine voor beginnende barista's. Met het helder verlichte display kies je uit 5 verschillende espressodranken. En heb je controle over temperatuur, aroma, koffiehoeveelheid en melkschuim. De LatteGo melkopschuimer maakt cappuccino's. En de machine is gemakkelijk te onderhouden met het AquaClean-systeem. Philips koffiemachines hebben keramische slijpschijven die van betere kwaliteit zijn dan vergelijkbare machines.

 

Met Philips 3200 heb je de keuze uit een gevarieerd aanbod van dranken, omdat het vijf verschillende dranken brouwt, plus heet water. Dankzij het LatteGo-systeem kun je een breed scala aan melkgebaseerde dranken maken.

 

Net als bij de andere LatteGo-machines heeft de Philips 3200 alle features die je wil. Je krijgt een volautomatische koffiemachine die makkelijk schoon te maken is. Met een AquaClean filter en een keramische maalkop.

 

Lees hieronder onze volledige beoordeling van de Philips 3200 LatteGo.

 

Tot Slot

In feite was ik heel tevreden met de Philips 5400 super-automatische espressomachine. Het brouwde steeds smakelijke koffie, het is extreem gemakkelijk in gebruik en onderhoud. En ik kon het delen met anderen in mijn familie zonder onze voorkeursdrinkinstellingen te verstoren. Er waren slechts een paar kleine nadelen, zoals de flodderige melksysteemdeksel.

 


Philips 5400 super-automatische espressomachine

De Philips 5400 is een geweldige alles-in-één oplossing. 12 drankopties en vier verschillende gebruikersprofielen. Het heldergekleurde LCD-scherm is simpel te bedienen. Perfect voor een groot huishouden of kantooromgeving. Met AquaClean kan het 5.000 koppen aan, waardoor onderhoud sterk wordt verminderd. De keramische molen is van hoge kwaliteit en nauwelijks te vinden in deze prijsklasse. Over het algemeen een topkwaliteit super-automatische espressomachine.

 


FAQ

Kan de Philips 5400 LatteGo-serie worden verbonden met een app via Bluetooth, en is het mogelijk om de machine te bedienen met de app?

Nee, de Philips 5400 LatteGo-serie ondersteunt geen Bluetooth-connectiviteit en kan niet worden verbonden met een app. De bediening van de koffiemachine gebeurt rechtstreeks via het ingebouwde bedieningspaneel op het apparaat zelf. Hoewel de Philips LatteGo 5400-serie geavanceerde functies biedt, zoals het bereiden van diverse koffiedranken, het aanpassen van de sterkte en temperatuur, evenals het onderhoud van het apparaat, gebeurt dit alles lokaal via de bedieningsknoppen.

 

Als je op zoek bent naar koffiemachines met app-connectiviteit, moet je mogelijk andere modellen overwegen die specifiek zijn ontworpen met deze functie in gedachten.

Is de Philips 5400 LatteGo geschikt voor het zetten van gemalen koffie of alleen voor koffiebonen?

De machine is ontworpen om zowel koffiebonen als gemalen koffie te gebruiken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.