Rating: 5 sterren
3 stemmen

Als je op zoek bent naar een apparaat dat milieuvriendelijk is, technisch revolutionair en bovenal een heerlijk kopje koffie kan zetten, dan is de Philips Senseo Select jouw beste keuze. Met de unieke Intensity Plus functie die drie verschillende smaken aanbiedt voor slechts één druk op de knop, is dit apparaat erg innovatief. Verder springt het in het oog door de gunstige prijs.

 

Philips Senseo Select Review

Philips Senseo Select Overzicht

Philips Senseo Select die koffie zet

Met de Philips Senseo Select-koffiemachine is het gemakkelijk en snel om een perfect kopje senseo koffie te maken. Dankzij de Intensity Plus schuifregelaar kun je de smaak aanpassen zoals jij wilt, of het nu gaat om een normaal kopje koffie, sterke smaak of espresso.

 

Je kunt ook optioneel kiezen voor een lekker crèmelaagje. Met het grote assortiment SENSEO koffiemelanges, is alles mogelijk met de Philips Senseo Select. De geheugenfunctie van dit apparaat maakt het mogelijk om jouw favoriete bakje zwart goud elke keer weer precies volgens jouw smaakwensen te zetten. Voor slechts 77,99 euro!

 


Philips Senseo Select Functies

Met de Philips Senseo Select krijg je meer dan alleen een Intensity Plus smaakregelaar en geheugenfunctie. Deze koffiemaker is zo duurzaam mogelijk samengesteld met vaak gerecyclede materialen en verbruikt slechts weinig energie. Als je voor de Philips Select kiest, kies je dus ook bewust voor het milieu en voor een meer circulaire economie.

 

Met de verstelbare koffietuit van dit Philips Select Senseo apparaat hoeft je nooit meer te wrikken en wringen om jouw favoriete kop of mok onder de schenktuit te krijgen. Bovendien kun je met deze machine profiteren van de startfunctie Onmiddellijk starten, waarmee je nog eerder van jouw lekkere koffiemelange geniet! Dankzij de verstelbare tuit van echt metaal, hoef je je geen zorgen meer te maken over onhandige pasvormen, omdat je het apparaat perfect aan jouw behoeften kan aanpassen.

 

Crema Plus technologie

De Philips Senseo Select is voorzien van de Crema Plus technologie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat je kopje Senseo koffie wordt bekroond met een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje. Het resultaat is een smaakvolle en aromatische koffie-ervaring waar je keer op keer van kunt genieten.

 

Dankzij de Crema Plustechnologie wordt de koffie optimaal gemengd met lucht, waardoor er een rijke en romige crema ontstaat bovenop je kopje koffie. Dit creëert niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar draagt ook bij aan de volle smaakbeleving van de koffie. De Crema Plus technologie zorgt ervoor dat elke kopje Senseo koffie dat je zet een perfecte balans heeft tussen intensiteit, aroma en crema.

 

Of je nu kiest voor een milde koffie, een sterke espresso of iets daartussenin, de Crema Plus technologie in de Philips Senseo Select zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een heerlijke kop koffie met een prachtig crèmelaagje, precies zoals je het wilt.


Voordelen Nadelen
Kies voor een duurzamere senseo machine en milieuvriendelijke optie De Philips Senseo Select CSA240/60 biedt helaas geen mogelijkheid om melk toe te voegen, waardoor je er geen cappuccino of latte macchiato mee kunt maken.
Met de schuifregelaar kun je eenvoudig de smaaksterkte aanpassen en zo je perfecte drankje krijgen Veel koffieliefhebbers zijn niet tevreden met het direct zetten van koffie zodra deze is opgewarmd.
Crèmelaagje voor elk kopje
Geniet in slechts een halve minuut van de perfecte kop koffie
Als je snel koffie wilt drinken, is de direct start-optie ideaal
De scherpe prijs van de Philips CSA240/60 maakt het een ideale keuze voor iedereen op zoek naar een betaalbare productoplossing
Met de lekbak los te halen is deze Senseo gemakkelijk schoon te maken. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over onderhoud

Philips Senseo Select Specificaties

De technische specificaties van de Philips Senseo CSA240/6 zijn onder andere:

 

  • Het heeft een Inhoud waterreservoir van 0,9 liter. en een snoerlengte van 80 cm, terwijl de frequentie ongeveer 55 Hz. schommelt bij 220-240 Volt. Bovendien heeft het een pompdruk van 1 bar en de koffiezettijd is maximaal 30 seconden voor één kopje of maximaal 60 seconden voor twee kopjes.

 

  • Gebruikersspecifieke functies: automatisch uitschakelen, indicator voor ontkalken, afneembare waterreservoir en lekbak. Een geheugenfunctie om een recept precies naar jouw smaak af te stemmen, en intensiteitsverhoging.

 

  • Lager energieverbruik: De milieuspecificaties zijn opvallend: 90 procent van het materiaal is gerecycled, 1450 Watt aan energieverbruik en een maximaal verbruik van 0,5 Watt in de stand-by modus. Met de energiebesparingsmodus bespaar je bovendien 50 procent energie.

 

  • Als het gaat om afmetingen en gewicht, is de Philips 15.5 x 31 x 31 cm (bxdxh) met een gewicht van 2,6 kg inclusief verpakking en 2,12 kg voor het losse apparaat.

 


Wat vind je in de doos?

In de doos van de Philips Senseo Select vind je niet alleen de koffiemachine zelf, maar ook twee verschillende padhouders. De eerste is de 2kops padhouder, waarmee je snel en gemakkelijk twee koffiepads of één grotere variant kunt plaatsen in het apparaat. Deze padhouder is perfect als je bijvoorbeeld bezoek hebt en meerdere kopjes tegelijk wilt zetten.

 

Daarnaast is er ook een padhouder voor 1kops pads inbegrepen. Deze padhouder biedt ruimte aan één koffiepad en is geschikt voor de Senseo Select. Dit is handig als je maar één kopje koffie wilt zetten of als je graag verschillende smaken wilt uitproberen. Met beide padhouders heb je de flexibiliteit om jouw koffiebeleving aan te passen aan jouw voorkeuren.

 

Daarnaast bevat de doos uiteraard ook de benodigde accessoires zoals het waterreservoir, de lekbak en een handleiding om je op weg te helpen. Kortom, met de inhoud van de doos van de Philips Senseo Select ben je volledig uitgerust om jouw favoriete koffie te zetten, of je nu één kopje wilt of meerdere.


Hoe zet je een koffie met de Philips Senseo Select

Om een kopje koffie te zetten met de Philips Senseo Select volg je deze eenvoudige stappen. Begin door water in het waterreservoir te gieten. Zorg ervoor dat je de gewenste koffiesterkte selecteert met behulp van de schuifregelaar aan de voorkant van de machine. Plaats vervolgens een koffiepad naar keuze in de padhouder en sluit het deksel goed. Plaats je kopje onder de koffie-uitloop en druk op de 1-kops knop. Je zult merken dat de 1-kops knop kort knippert, wat betekent dat de machine aan het opwarmen is. Dit duurt ongeveer 60-90 seconden.

 

Nadat de machine is opgewarmd, is het zetten van een kopje koffie met één druk op de knop heel eenvoudig. Nu ben je klaar om je koffie te zetten. Druk simpelweg op de gewenste knop - of het nu gaat om een milde koffie, een intense, rijke of een sterke kop koffie - en de Senseo Select begint direct met het zetten van jouw favoriete koffie. Met deze handige functie kun je snel en gemakkelijk genieten van een heerlijke kop koffie met de perfecte smaaksterkte.


Philips Senseo Select Prijs en Beschikbaarheid

Koffieliefhebbers, blijf op de hoogte! De Philips Senseo Select is een van de beste koffiepadmachines die je kunt krijgen, en als bonus is het ook nog eens erg betaalbaar. Voor slechts 77,99 euro kun je jouw koffiedranken opmerkelijk simpel en gemakkelijk bereiden. Wees er snel bij, want je zult moeilijk een andere topkwaliteit machine vinden met zo'n lage prijs.
Tot slot

Philips heeft hiermee een uitstekend koffiezetapparaat geïntroduceerd dat duurzaam en multifunctioneel is. Vooral de instelbare smaakintensiteit en het energiezuinige ontwerp zijn voordelen van de Select Senseo.

 


FAQ

Hoeveel kopjes per zetbeurt kan ik maken?

De Philips Senseo Select heeft de mogelijkheid om 1 tot 2 kopjes koffie per zetbeurt te maken. Hiermee kun je flexibel kiezen tussen het zetten van een enkel kopje of twee kopjes koffie, afhankelijk van je behoeften.

 

Wat is Senseo Select?

Senseo Select is een koffiezetapparaat van Philips dat zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid. Met een intuïtief touchdisplay biedt het verschillende koffieopties, waaronder espresso, lungo en americano. De machine heeft ook een intensiteitsregelaar waarmee je de sterkte van je koffie kunt aanpassen. Dankzij de innovatieve Crema Plus-technologie geniet je van een zijdezachte crema-laag op je koffie. Met de Senseo Select kun je genieten van heerlijke koffie met een druk op de knop, aangepast aan jouw voorkeuren.

Wat kost Senseo Select?

De adviesprijs voor Senseo Select is 94,99 €.

Hoe werkt intensity select Senseo?

Met de Intensity Select-functie van Senseo Select kun je de intensiteit van je koffie aanpassen. Hiermee kun je kiezen uit verschillende koffiesterktes, zoals mild, normaal, sterk of een intense espresso. Je kunt de gewenste intensiteit selecteren met een druk op de knop, waardoor je de flexibiliteit hebt om de smaak van je koffie aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. De Intensity Select-functie biedt een eenvoudige en handige manier om de koffiesterkte te regelen tijdens het zetten van je favoriete kopje koffie met Senseo Select.

Hoe ontkalk je een Senseo Select?

Ontkalken van je Senseo Select is een eenvoudig proces. Volg deze stappen:

 

  1. Vul het waterreservoir met een mengsel van water en ontkalkingsvloeistof volgens de instructies op de ontkalkingsvloeistof.

  2. Plaats een leeg kopje onder de koffietuit.

  3. Druk op de aan/uit-knop om de machine aan te zetten.

  4. Houd de knop voor een grote kop ingedrukt en druk op de aan/uit-knop totdat het ontkalkingslampje begint te knipperen.

  5. Laat het ontkalkingsmengsel door de machine lopen totdat het reservoir leeg is.

  6. Herhaal het proces met schoon water om de machine grondig te spoelen.

 

Nu is je Senseo Select ontkalkt en klaar voor gebruik.


Meer lezen over Philips Senseo Select Review? Misschien vind je dit ook interessant:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.