Philips SENSEO Original Plus Review

Gepubliceerd op 2 april 2023 om 17:48

Rating: 5 sterren
1 stem

Ben je een echte koffieliefhebber? Dan is de philips senseo original plus misschien wel de perfecte aanvulling voor je ochtendroutine. Met de philips senseo original plus zet je snel en gemakkelijk heerlijke koffie met een volle smaak en romige schuimlaag. Maar wat maakt deze nieuwe versie van de populaire Senseo zo bijzonder? In deze review duiken we dieper in op alle functies en voordelen van de philips senseo original plus!


Philips SENSEO Original Plus review Introductie

De philips senseo original plus is een moderne, handige en voordelige koffiemachine waarmee je snel en gemakkelijk heerlijke koffie kunt maken. Met haar volle smaak, romige schuimlaag en veel functionaliteiten zorgt deze machine voor een heerlijke start van je ochtend.


De Philips SENSEO Original Plus is een koffiezetapparaat dat gebruik maakt van cup-systemen. Dit betekent dat er speciale cups (koffiepads) voor dit apparaat verkrijgbaar zijn, die je gemakkelijk in de machine kunt stoppen. Deze cups bevatten al gebrande en gemalen koffiebonen, wat het zetten van een kopje koffie met deze machine erg makkelijk maakt.

 

In deze review zullen we de Philips SENSEO Original Plus nader bekijken en onder andere uitzoeken of het levensonderhoud van de machine redelijk is, of hij eenvoudig te gebruiken is en natuurlijk of de koffie die hij produceert lekker is.

 


Philips SENSEO Original Plus review Wat zit er in de doos?

In de doos vind je de SENSEO® Original Plus koffiemachine, een watertank, een afneembaar afdruiprek en een handleiding.


Philips SENSEO Original Plus review Eerste indruk

Ik was echt onder de indruk van de philips senseo original plus koffiemachine. Het is een geweldige koffiemachine voor thuis of op kantoor. Het maakt heerlijke koffie en ik kan niet wachten om er weer mee te gaan zitten en te genieten van een lekker kopje koffie.
De bediening is eenvoudig en ik heb het gevoel dat het me veel tijd bespaart. De machine is ook gemakkelijk schoon te maken, wat natuurlijk erg belangrijk is.

Al met al ben ik tevreden over de Philips SENSEO Original Plus koffiemachine.

 


Philips SENSEO Original Plus review Gebruiksaanwijzing

De philips senseo original plus is een koffiemachine die je gemakkelijk zelf kunt gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de cup in de machine doen, het waterreservoir te vullen en de machine aan te zetten. De machine zal dan automatisch de koffie maken.


Je moet wel even letten op de hoeveelheid koffie die je toevoegt aan het reservoir, want als je te veel koffie toevoegt, kan het water overstromen en in het apparaat lekken. Als je dat voorkomt, is er verder niets waar je rekening mee hoeft te houden en zal de machine goed werken.


Om de machine te reinigen, kun je het beste een vochtige doek gebruiken met wat afwasmiddel om eventuele koffieresiduen te verwijderen. Daarnaast is het aan te raden de machine regelmatig schoon te maken om ervoor te zorgen dat de koffie op de juiste temperatuur en smaak blijft.


Philips SENSEO Original Plus review Plus- en minpunten

Voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Compact ontwerp
  • Goede koffie
  • Biedt verschillende koffiesoorten
  • Makkelijk schoon te maken

Nadelen:

  • Koffiecups kunnen vastklemmen in de machine
  • Geen ontkalkingsindicator

Philips SENSEO Original Plus review Ontwerp

De Senseo Original Plus is een koffiecupmachine die gebruikers in staat stelt om koffie van hoge kwaliteit te maken met slechts enkele tikjes op de knop. De machine is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en heeft enkele handige functies, waaronder een automatische uitschakeling en een indicatorlampje dat aangeeft wanneer de machine moet worden bijgevuld met water.

 

De machine is ook uitgerust met een dubbele tuit, waardoor twee koppen koffie tegelijkertijd kunnen worden gemaakt. Het ontwerp van de Senseo Original Plus is geïnspireerd op het oorspronkelijke ontwerp van de Senseo dat in 2002 voor het eerst werd gelanceerd. De machine heeft een modern en strak design met glanzende zwarte accenten.

 

De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof en heeft een mooi afgewerkte afwerking. De bovenkant van de machine is voorzien van drukknoppen en LED-indicatoren die aangeven wanneer de machine moet worden bijgevuld of uitgeschakeld. Het interieur van de machine bevat een waterreservoir, filterhouder en zuil voor het plaatsen van koffiecups. De philips senseo original plus is een veelzijdige machine die geschikt is voor het maken van koffie, espresso en cappuccino.


Philips SENSEO Original Plus review Functies

De Philips SENSEO Original Plus is een koffiemachine die geschikt is voor het zetten van espresso, cappuccino en latte macchiato. De machine is voorzien van een dubbele ketel, waardoor je koffie en espresso tegelijkertijd kunt zetten.

 

De philips Senseo Original Plus beschikt over de volgende functies:

Direct starten en uitschakelen
Met de functie Onmiddellijk starten wordt je koffie direct gezet nadat de machine is opgewarmd. Na het koffiezetten schakelt het SENSEO® apparaat automatisch uit om energie te besparen.

 

Koffieboosttechnologie
Koffieboost-technologie levert het hete water via 45 aromagaatjes, gelijkmatig door elk SENSEO® koffiepad. Haal het meeste uit je koffiepad voor de allerlekkerste SENSEO® koffie.

 

Crema Plus-technologie
Crema Plus-technologie zorgt voor en een heerlijk zacht en fijn crèmelaagje. Voor elke kopje SENSEO® koffie.

 

Intensity select
Heerlijke koffie lungo of sterkere recepten met één druk op de knop.


Philips SENSEO Original Plus review Prestaties

Als je koffie wilt zetten met de Philips SENSEO Original Plus, hoef je alleen maar water en koffiecups in de machine te doen. Deze combinatie koffiemachine is eenvoudig te bedienen met slechts één druk op de knop. Je kunt kiezen uit verschillende koffievariëteiten, zoals koffie of lungo.


De Philips SENSEO Original Plus heeft ook een automatisch uitschakelsysteem dat het apparaat na ongeveer 30 minuten uitschakelt als er geen gebruik van wordt gemaakt. Het apparaat is voorzien van twee verschillende kopjes, waarmee je zowel een grote als een kleinere kop koffie kunt zetten. Daarnaast heeft het systeem ook een dubbele watertank, waardoor je niet steeds opnieuw hoeft te vullen als je meer dan één kopje koffie wilt maken.


Al met al is de Philips SENSEO Original Plus een veelzijdige koffiemachine die gemakkelijk te bedienen en duurzaam is. Het apparaat maakt heerlijke kopjes koffie, zodat je altijd geniet van de perfecte smaak.

 

De Philips SENSEO Original Plus is een koffiemachine die je voorziet van lekkere koffie met een perfecte crema-laag. Deze koffiemachine is eenvoudig te gebruiken en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende koffiesoorten, of de koffie extra sterk of zacht maken. Ook heeft de machine een automatische uitschakeling, zodat je geen energie hoeft te verspillen.


Philips SENSEO Original Plus review Gebruiksgemak

De Philips SENSEO Original Plus is een koffiezetter die je gemakkelijk kunt gebruiken. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en heeft slechts één knop. Je kunt de koffiezetter ook gemakkelijk verplaatsen, want het is licht van gewicht en heeft een handige draagbeugel.


Het waterreservoir is eenvoudig te vullen. De philips senseo original plus heeft ook een automatisch uitschakelfunctie na 30 minuten, wat energie bespaart.


Met de philips senseo original plus kun je gemakkelijk twee koppen koffie of thee per keer bereiden. Er zijn ook enkele speciale functies, zoals de Intensiteit- en aroma-instellingen. Je kunt hiermee de sterkte en het aroma van de drank aanpassen.


Kortom, de Philips SENSEO Original Plus is een gemakkelijk te gebruiken en energiezuinige koffiezetter die je eenvoudig kunt verplaatsen. Met de speciale instellingen en functies kun je perfecte kopjes koffie of thee bereiden.


Philips SENSEO Original Plus Reinigen

Als je de philips senseo original plus sowieso al regelmatig gebruikt, is het niet nodig om de machine elke keer na gebruik te reinigen. Het is echter aan te raden om de machinedeeltjes (zoals de filter of de zetkamers) wel regelmatig te reinigen. Dit voorkomt verstoppingen en vermindert kalkaanslag.


Gebruik om de machine te reinigen, een vochtige doek en een mild afwasmiddel. Gebruik geen sterk schurende schoonmaakmiddelen of scherpe voorwerpen, omdat dit de kunststof oppervlakken kan beschadigen. Als je de zetkamer schoonmaakt, probeer dan geen water in het apparaat te laten lopen. Verwijder het overtollige water met een droge doek.


Daarnaast is het ook belangrijk om de binnenkant van de koffiezetter zo nu en dan te reinigen. Haal hiervoor het filter uit het apparaat, verwijder eventuele resten koffie en maak de binnenzijde schoon.


philips senseo original plus Conclusie

In deze Philips SENSEO Original Plus review hebben we gekeken naar enkele van de unieke kenmerken van dit koffiezetapparaat. We hebben getest hoe goed de machine werkt en of hij echt lekker koffie kan zetten.

 

Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat dit een geweldig koffiezetapparaat is voor thuisgebruik. Het maakt perfecte koffie, is makkelijk te bedienen en heeft enkele handige functies.


Al met al is de Philips SENSEO Original Plus een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kwaliteitsvol koffiezetapparaat dat bovendien lekker veel mogelijkheden biedt. Het maakt heerlijke, smaakvolle koffie en is ook nog eens erg betaalbaar.

 

blogwolke.de - Das Blog-Verzeichnis

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.