Philips L’OR Barista Sublime review

Geschreven door: Mandy | Laatste update: 26 april 2024

Een compacte cupmachine die in staat is om verschillende soorten koffie te zetten

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen
Philips L’OR Barista Sublime review
Voordelen Nadelen
✓ Compact ✗ Geen geïntegreerde melkschuimer
✓ Gemakkelijk in gebruik ✗ Kan voor sommige te klein zijn
✓ Het is mogelijk om tegelijkertijd twee dranken te maken

Wil je thuis genieten van een heerlijk kopje koffie, maar heb je geen zin om telkens naar de koffietent te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vandaag delen we onze review over de Philips l'or Barista Sublime espressomachine. Deze compacte machine is niet alleen makkelijk in gebruik. Maar biedt ook veelzijdigheid en levert verrukkelijke resultaten op. Je kunt namelijk niet één, maar twee mokken koffie tegelijkertijd maken en zelfs cupjes van Nespresso gebruiken! Benieuwd naar meer details? Lees dan snel verder!

 

Verkrijgbaarheid/Beste Deals

Marktprijs: € 100,-
Inhoudsopgave

1. Philips L'OR Barista Sublime review overzicht

 • Prijs en beschikbaarheid

2. Ontwerp

3. Functies

 • Zet 2 koppen tegelijk
 • Personaliseer je koffie

4. Koffie kwaliteit

5. Prestatie

6. Hoe gebruik je de Philips L’OR Barista Sublime? (video)

7. Schoonmaak en onderhoud

 • Wekelijkse schoonmaak
 • Maandelijkse schoonmaak
 • Ontkalken

8. Is de Philips L’OR Barista Sublime voor mij?

 • Koop het als...
 • Koop het niet als...

Verkrijgbaarheid/Kleuren/Beste Deals

9. Tot Slot

  10. FAQ

  • Wat is de beste koffie die ik kan zetten met mijn L’OR Barista Sublime?
  • Waarom zou ik de L’OR Barista Sublime kopen?
  • Is de L’OR Barista Sublime het waard?
  • Hoe werkt de L’OR Barista Sublime?
  • Welke koffiecapsules zijn compatibel met de L’OR Barista Sublime?
  • Hoeveel verschillende cups kunnen worden gebruikt met de L’OR Barista Sublime?
  • Welke capsules zijn compatibel met de L’OR Barista Sublime koffiemachine?
  • Welke merken koffie kunnen gebruikt worden met de L’OR Barista Sublime?
  • Wat is de druk in bar van de L’OR Barista Sublime?
  • Kan de L’OR Barista Sublime thee zetten?
  • Kan de L’OR Barista Sublime warme chocolademelk maken?
  • Hoe vaak moet ik mijn L’OR Barista Sublime ontkalken?
  • Hoe kan ik mijn L’OR Barista Sublime resetten?

  Philips L'OR Barista Sublime review overzicht

  De nieuwe Philips l’or Barista Sublime coffee machine is gemaakt in samenwerking met de pionier van de cup koffiemachine, Philips. Deze machine heeft enkele handige functies die je niet vaak bij koffiecupsmachines ziet. Het is een populaire keuze onder veel mensen en staat vaak op lijsten met "de beste koffiemachines". Vanwege de gemakkelijke bediening en heerlijke resultaten.

   

  De Philips l’or Barista Sublime is in augustus 2022 op de markt gebracht, in samenwerking met designer Khodi Feiz. Het heeft een uniek dubbel-uitlaat ontwerp waarmee je twee drankjes tegelijkertijd kunt zetten. Daarnaast is het ook compatibel met de nieuwe L'OR Barista XXL capsule. Die twee keer zoveel bevatten als de conventionele capsules. Deze koffiemachine is ook compatibel met L’OR espressocapsules en meeste nespresso originals cups. Waarmee het kan concurreren met sommige van de beste Nespresso-machines.

   

  Gelukkig zijn lor coffee capsules verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Een team van koffiekunstenaars creëert elke L'OR-blend. Zodat alleen de beste bonen worden geoogst voor een kwaliteitskopje koffie. L'OR heeft ook een partnership met een cup-recycling service, om het recyclen van hun cups te vergemakkelijken. We ontvingen geen cuprecycle zakken met onze review-unit, maar de website van L'OR claimt dat je deze wel krijgt.

   

   Philips L'OR Barista Sublime voorkant

  Met de Philips l’or Barista Sublime krijg je negen cupmonsters. Dit is voldoende om mee te beginnen; we hadden echter liever wat meer decaf-opties gezien. Met zo’n € 100 voor het pakket is de prijs van de Philips l’or Barista Sublime niet al te hoog voor wie thuis espresso of koffie wil maken. Als je minder, of zelfs helemaal geen bezoek meer hoeft te brengen aan de koffietent ga je de kosten er snel uithalen. Het was ook een stuk makkelijker dan we verwacht hadden om onze perfecte kopje koffie met dit apparaat te maken.

   

  Philips L'OR Barista Sublime cup erin doen

  Prijs en beschikbaarheid

  • Adviesprijs € 100,-

   

  De Philips l’or Barista Sublime is een betaalbare koffiemachine op basis van capsules. Hij is geschikt is voor de nieuwe L’OR Barista XXL-capsules, de L’OR espresso cups en een scala aan andere merk koffiecapsules zoals Nespresso.

   

  Het is verkrijgbaar bij Bol.com, Amazon, Blokker.nl en BCC.nl.

   


  Ontwerp

  Philips L'OR Barista Sublime zijkant
  • Compact
  • Voorzien van een verwijderbaar opvangbakje en een watertank voor eenvoudig schoonmaken.
  • Dubbele uitloop, zodat je twee drankjes tegelijkertijd kunt maken
  • Mooi design

   

  Wanneer we de Philips L'OR Barista Sublime uit de doos haalden, waren we verrast over hoe licht en compact het was. Met een afmeting van 11 x 13 x 40 cm (hxbxl) en een gewicht van 3,35 kg komt het volledig gemonteerd. Zelfs de afneembare afdruiprek was aanwezig – dus het is klaar om direct uit de doos te gebruiken.

   

  Zowel de verwijderbare opvangbak als de 0,8 liter watertank zijn vaatwasmachinebestendig. En dus ook makkelijk schoon te maken onder stromend water.

   

  Door het verwijderen van het afdruiprek kun je toegang krijgen tot de bak waar gebruikte capsules in vallen. We hebben ontdekt dat deze bak ruimte biedt aan een dozijn capsules. Dus afhankelijk van hoeveel kopjes koffie je drinkt, zul je hem elke dag of elke twee dagen moeten legen.

   

  Wat de Philips l’or Barista Sublime zo bijzonder maakt, is het dubbele uitloopsysteem. Dit betekent dat we twee dranken tegelijk kunnen maken met de XXL dubbele capsules.

  We hebben nog geen andere koffiecupmachine gevonden die is uitgerust met deze ontwerpkenmerken.

   


  Functies

  De Philips L'OR Barista Sublime is een indrukwekkende cupmachine. Die voldoet aan de behoeften van elke koffieliefhebber.

  En biedt de volgende kenmerken:

   

  • Compatibel met L'OR Espresso- en L'OR Barista-capsules
  • Zet 2 kopjes koffie tegelijk of 1 dubbel kopje koffie in één kopje
  • Personaliseer je hoeveelheid koffie van 20 ml tot 270 ml

   

  Zet 2 koppen tegelijk

  De Philips L'OR Barista Sublime koffiemachine is een pareltje voor de echte koffieliefhebber. Door het unieke Barista-systeem is het mogelijk om twee kopjes espresso of één dubbel kopje koffie in één kopje te zetten. Met behulp van de exclusieve L'OR Barista-capsules. Deze functie stelt je in staat om op elk moment te genieten van een heerlijke ristretto voor twee personen of een dubbele espresso voor jezelf.

   

  Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het hoge druk- en temperatuurbereik dat het apparaat biedt. Waardoor alle aroma's uit de bonen worden geëxtraheerd en je drank perfect gebalanceerd smaakt. Bovendien past het elegante ontwerp perfect in elke keuken met veel gebruiksgemak. Totale controle over je eigen barista-kwaliteit koffiemomenten!

   Philips L'OR Barista Sublime koffie schenken in 2 koppen tegelijk

  Personaliseer je koffie

  Met de Philips L'OR Barista Sublime kun je je koffie helemaal personaliseren. Van een kleine 20 ml tot maar liefst 270 ml, de keuze is nu aan jou! De hoeveelheid koffie in je drankje kan makkelijk worden aangepast aan je persoonlijke voorkeur. Zo kun je genieten van een perfect kopje koffie.

   

  Door deze optie te bieden onderscheidt Philips zich van andere merken op het gebied van coffee machines. Dit geeft de gebruiker nog meer controle over hun eigen smaakbeleving. En verhoogt hierdoor het plezier en comfort bij het zetten én drinken van een kopje koffie.


  Koffie kwaliteit

  Met de Philips L'OR Barista Sublime coffee machine is het mogelijk om professionele espresso's te creëren in het comfort van je eigen huis. Met een druk tot wel 19 bar wordt de juiste hoeveelheid druk toegepast voor het bereiden van elke koffievariant.

   

  Dit betekent dat de koffie altijd op zijn best smaakt, met een rijke en volle smaak die doet denken aan hoge kwaliteit espressobars. De Philips L'OR Barista Sublime heeft ook verschillende functies zoals:

  • Automatische uitschakeling wanneer de machine niet gebruikt wordt. Zodat er energie bespaard kan worden.

  Deze functies maken deze machine perfect voor wie thuis graag geniet van espresso van topkwaliteit. Zonder in te leveren op smaak of gemak.


  Prestatie

  • Kies uit drie instellingen
  • Maakt een mooie crema.
  • Ondersteuning voor verschillende capsules

   

  We waren aangenaam verrast dat de L'OR Barista Sublime coffee machine wordt geleverd met een proef box van negen verschillende capsules. In ons huishouden hebben we een voorkeur voor koffie zonder cafeïne, dus we waren licht teleurgesteld dat in de selectie er maar één cup bevatte. Toch hadden we niet één koffiesoort tijdens onze tests die we niet lekker vonden.

   

  De XXL dubbele capsules bleken het handigst, aangezien we er twee koppen koffie tegelijk mee konden maken. Natuurlijk krijg je meer koffie in je mok als je de inhoud van de grootste coffee capsule gebruikt. Maar we hadden een waterkoker bij de hand om onze dranken aan te vullen met kokend water.

   

  Philips L'OR Barista Sublime schenkt koffie in 2 koppen tegelijk

  De Barista Sublime heeft drie instellingen:

  • Ristretto (een kleine, sterke kop koffie van 15 à 20 ml)
  • Espresso (een kleine hoeveelheid geconcentreerde koffie met een intense smaak)
  • Lungo (Een Lungo is een extra grote kop koffie)

  En de instelling voor elke capsule in de proefdoos was duidelijk aangegeven. Dit is slechts één van de vele redenen dat deze koffiemachine zo geweldig is voor beginners. Het gebrek aan opzet en de eenvoud van het proces betekent dat je een kop koffie binnen mum van tijd zult krijgen.

   

  Tijdens het testen heeft de machine consistent koffie gemaakt met een rijk aroma en dikke crema. Zonder dat er enig teken was dat de koffie verbrand of te bitter smaakte. Het proefpakket was geweldig om erachter te komen welke smaken we het lekkerst vonden, voordat we onze favorieten inslaan. Zoals eerder vermeld, hadden we meer decafe-opties willen hebben.

   

  Philips L'OR Barista Sublime voorkant logo en 2 tuiten

  We merken dat de koffie die wordt geproduceerd precies de temperatuur was die we verwachtten: 77-81ºC.

  Het enige wat je bij kunt stellen is de hoeveelheid water, maar het is niet mogelijk om de temperatuur aan te passen. Je kunt echter de knop indrukken (Ristretto, Espresso en Lungo) om meer of minder water toe te voegen aan je mok. Gelukkig herkent het dubbele capsule herkenning technologie automatisch welke capsule er is geplaatst. Waardoor je niet constant zelf hoeft in te stellen.

   

  Uit onze geluidsmeter bleek dat de L’OR Barista Sublime gemiddeld 52 dB produceert. Dit ligt tussen een zacht regenbuitje en een normaal gesprek.

  Het was niet overdreven luid, maar het komt wel degelijk op in operationele bezigheden. Vooral als er geen andere apparaten aanstaan.

   

  Het regelmatig legen van het opvangbakje voor gebruikte capsules is belangrijk. Hoewel dit afhankelijk is van je dagelijkse koffieverbruik; deze kan 12 capsules bevatten. Zowel de capsulebak als de lekbak hebben baat bij een periodieke reiniging, net als het waterreservoir. Als je ervoor kiest om je koffiemachine op het aanrecht te plaatsen, hou dan het oppervlak schoon met een vochtige doek.

   

  Philips L'OR Barista Sublime 2 mensen drinken koffie

  Net als bij elke koffiemachine wordt ook ontkalking aangeraden. Hoe vaak dat nodig is kan je niet afleiden uit de gebruiksaanwijzing. Maar je weet wel wanneer de koffiemachine er klaar voor is om ontkalkt te worden. Want na het zetten van een kop koffie knipperen de Ristretto- en Lungo-knoppen. L’OR raadt aan om hiervoor de L'OR Barista CA6530/00 Koffiemachineontkalker te gebruiken. Waarbij het volledige proces ongeveer 40 minuten duurt.

   


  Schoonmaak en onderhoud

  Wil jij genieten van de beste kwaliteit koffie. En de levensduur van jouw L'OR BARISTA Sublime koffiemachines verlengen?

   

  Door regelmatig schoon te maken blijf je zo lang mogelijk genieten van je favoriete drankjes. Het schoonhouden van je L'or Barista Sublime is belangrijk voor een goede werking van de machine en al zijn onderdelen.

   

  Hier vind je stap-voor-stap instructies hoe jij jouw machine kunt reinigen. Om jouw L'OR BARISTA-koffiemachine dagelijks goed schoon te houden, raden we het volgende aan:

   

  1. Verwijder de onderste druipbak en spoel deze samen met het kopjesplateau af met lauw water.
  2. Trek de gebruikte capsule lade omhoog en maak deze leeg.
  3. Spoel alle onderdelen af ​​met lauw water en droog ze daarna af met een zachte doek.
  4. Plaats alles terug in de machine en maak elke week de buitenkant schoon met een zachte doek.

   

  Wekelijkse schoonmaak

  Je L'or Barista heeft wekelijkse en maandelijkse onderhoud nodig. Een korte, snelle schoonmaak neemt slechts 2-3 minuten in beslag. Na gebruik, veeg je je koffiemachine af met een zachte, schone doek.

  • Reinig het exterieur van de machine met een zachte, vochtige doek.

  Houd er rekening mee dat schurende reinigingsmiddelen, zeep of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton niet mogen worden gebruikt om de machine schoon te maken.

  Let op: steek geen vingers in de capsule-afdeling om verwondingen te voorkomen. Het bevat een onzichtbare scherpe stans.

   

  • Maak de voorkant van de machine schoon met een zachte, vochtige doek. En reinig vervolgens de twee delen van de koffieuitgiftepijp met lauw water of in de afwasmachine.
  • Maak de watertank schoon door hem onder lauwwarm stromend water uit te spoelen. Let op: de tank is niet vaatwasmachinebestendig. Spoel de tank daarom minimaal elke 24 uur uit en vul hem vervolgens opnieuw met vers water.

   

  Maandelijkse schoonmaak

  Het is belangrijk dat je elke maand de binnenkant schoonmaakt om koffiedeeltjes te verwijderen. Om ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit en smaak hebt.

  Haal je apparaat uit het stopcontact en verwijder alle losse onderdelen. Spoel daarna alle onderdelen af. Volg de onderstaande instructies om de interne reinigingscyclus te starten:

  1. Zet een kopje onder de koffieuitloop.
  2. Duw de hendel naar beneden om de laatste bijgevulde capsule in het vak voor gebruikte capsules te laten vallen.
  3. Plaats geen nieuwe capsule, sluit de hendel en druk op de lungo-knop.
  4. Als de waterstroom gestopt is, leeg dan de kop.
  5. Trek de hendel omhoog en herhaal stappen 3 en 4 om ervoor te zorgen dat het koffiecircuit correct wordt schoongemaakt.

   

  Ontkalken

  Om de L'or Barista koffiemachine te ontkalken heb je een speciale Koffiemachine ontkalker nodig. En water en een kom met een minimuminhoud van 1,5 liter. Het ontkalken van je apparaat kan tot 40 minuten duren. Volg hieronder de instructies om dit te doen:

  1. Activeer je L'OR BARISTA koffiemachine en verwijder de watertank.
  2. Vul de watertank met ontkalkingsvloeistof voor L'OR BARISTA. Het vereiste aantal staat vermeld op de verpakking. Vul de watertank nu tot het maximum met water.
  3. Vervang de watertank op de machine.
  4. Maak de capsule compartiment van je L'OR BARISTA leeg.
  5. Vervang de druppelbak met een bak die minstens 1,5 liter kan vasthouden, zodat hij het water dat vrijkomt kan opvangen. Je koffieapparaat is nu klaar om het ontkalkingsproces te beginnen.
  6. Om te beginnen met ontkalken, druk je tegelijk op de knoppen ristretto en lungo. Dit zijn de links en rechts knoppen.
  7. Als het lichtje links van de knop Ristretto begint te knipperen, druk dan op deze knop. Hiermee start je het ontkalkingsproces. Dit proces duurt ongeveer 30 minuten.
  8. Zodra de watertank leeg is, maak dan eerst de waterbak schoon voordat je deze weer terugplaatst. Spoel vervolgens de watertank uit en vul hem opnieuw met vers water.
  9. Druk op de knipperende longo-knop (rechts) om het spoelprogramma te starten. De machine zal water spuiten en uitschenken totdat de watertank bijna leeg is. Deze laatste stap duurt ongeveer 3 minuten.
  10. Het ontkalkingsproces is voltooid wanneer de ristretto- en lungotoetsen meerdere keren knipperen. De koffiemachine schakelt automatisch uit. Nu is het weer klaar voor gebruik.

   


  Is de Philips L’OR Barista Sublime voor mij?

  Koop het als...

  Je snel koffie wilt

  Met de L'OR Barista Sublime heb je binnen een fractie van de tijd waarop je een kopje koffie zou maken, al een verrukkelijkekop koffie. Bovendien gebruikt hij precies de juiste hoeveelheid water.

   

  Je weinig ruimte hebt 

  Met afmetingen van slechts 11 x 13 x 40 cm (h x b x d), heeft de L'OR Barista Sublime een behoorlijk compact formaat.

   

  Je weinig geld hebt 

  Met koffiecapsules van rond de 30 cent per stuk en een verkoopprijs van € 100,-. Verdien je je investering snel terug door minder of minder naar de coffeeshop te gaan.

   

  Koop het niet als...

  Je liever lattes hebt 

  Als je geen melkopschuimer nodig hebt, is de L’OR Barista Sublime perfect voor het maken van cappuccino's en lattes. Overweeg in plaats daarvan de Nespresso Gran Lattissima.

   

  Je geen fan bent van koffiezetapparaten uit een cup

  L’OR biedt een recyclingprogramma voor capsules, maar het is nogal vervelend om dat te hoeven sorteren. Als je liever zelf koffie zet, bekijk dan de beste bonen koffiemachines voor een meer persoonlijke ervaring.

   

  Niet genoeg hebt aan twee koppen koffie.

  Als je veel koffie moet maken, dan is een druppel koffiemachine misschien meer geschikt voor een drukke huishouding.

  Verkrijgbaarheid/Kleuren/Beste Deals
  Philips L'OR Barista Sublime LM9012/00 - Koffiecupmachine - Satijnwit
  Capsule koffiezetapparaat L'Or Barista Sublime LM9012/40 Midnight Blue PHILIPS
  Philips L'OR Barista Sublime LM9012/20 - Koffiecupmachine - Grijs
  Philips L'OR Barista Sublime LM9012/50 - Koffiecupmachine - Rood
  Philips L'OR Barista Sublime LM9012/60 - Koffiecupmachine - Zwart

  Tot Slot

  Kwaliteiten Opmerkingen
  Waarde Dit product is breed verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs
  Ontwerp Het is erg gemakkelijk in gebruik en de dubbele uitloop is ideaal om meer dan één kopje koffie tegelijk te maken. Een ingebouwde melkschuimer zou echter ook wel handig zijn geweest.
  Prestaties De prestaties van deze koffiemachine zijn goed. Hij maakt koffie met een prachtige, dikke crema en op een consistente temperatuur. Hoewel meer temperatuurcontrole handig zou zijn.

  FAQ

  Wat is de beste koffie die ik kan zetten met mijn L’OR Barista Sublime?

  De Sublime koffiemachine is perfect voor het bereiden van espresso, filterkoffie en elk ander type koffie.

   

  Waarom zou ik de L’OR Barista Sublime kopen?

  Ben je op zoek naar een compacte koffiemachine die met één druk op de knop verschillende soorten espressodranken kan bereiden? Dan is de L'OR Sublime absoluut de machine voor jou.

   

  Is de L’OR Barista Sublime het waard?

  Als je van verschillende koffievarianten houdt, is L'OR Sublime echt de moeite waard. Bovendien is het ook goedkoper om een koffiezetapparaat te kopen dan om elke dag koffie buiten de deur te halen. Je kunt altijd zelf een kopje bereiden met je persoonlijke koffiemachine, wanneer je maar wilt!

   

  Hoe werkt de L’OR Barista Sublime?

  Met de L'Or Sublime-machine is het zeer eenvoudig om koffie te maken. Om te beginnen, til je de hendel op en voeg je jouw losse of dubbele koffiecapsule toe. Sluit vervolgens het compartiment voor capsules.

  De machine detecteert automatisch of je een single of double capsule hebt ingevoegd en met welke soort drink je wilt maken. Nadat de juiste knop is ingedrukt, start de machine meteen met maken van je koffie.

   

  Welke koffiecapsules zijn compatibel met de L’OR Barista Sublime?

  Alle L'OR capsules zijn compatibel met de L'OR Barista koffiemachines, waaronder de L'OR Sublime machine.

   

  Hoeveel verschillende cups kunnen worden gebruikt met de L’OR Barista Sublime?

  Met de L'OR Sublime machine kun je zowel enkele als dubbele capsules gebruiken. Je kunt kiezen uit meer dan 27 verschillende cups met variërende smaken en sterktes. Van een zoete, fruitige of bloemige smaak tot intensieve, pittige varianten. Ontdek alle koffiecups.

   

  Welke capsules zijn compatibel met de L’OR Barista Sublime koffiemachine?

  De L’OR Barista Sublime koffiemachine is compatibel met zowel L'OR classic espresso capsules als L'OR BARISTA® XXL capsules (voor het bereiden van een dubbele espresso of twee koffie's tegelijk).

   

  Ook Nespresso capsules en andere compatible capsules, zoals Café Royal, Carte Noire, Grand'Mère, illy, Lavazza, Senseo, en de meeste supermarktmerken.

   

  Welke merken koffie kunnen gebruikt worden met de L’OR Barista Sublime?

  Alle L'OR capsules zijn geschikt voor de L'OR Barista koffiemachines, waaronder de L'OR Sublime.

   

  Wat is de druk in bar van de L’OR Barista Sublime?

  Met de L'or Sublime zet je dankzij het druksysteem van 19 bar in slechts enkele seconden professionele koffiedranken. Geniet net als in je favoriete koffiezaak van eenvoudig perfecte dranken!

   

  Kan de L’OR Barista Sublime thee zetten?

  Met de L'OR Sublime zet je vele koppen heerlijke en perfect uitgebalanceerde koffie, maar heb je niet de mogelijkheid om thee te zetten.

   

  Kan de L’OR Barista Sublime warme chocolademelk maken?

  De L'OR Sublime machine biedt de mogelijkheid om heerlijke koppen perfect in balans gebrachte koffie te bereiden. Helaas kan je er geen heerlijke warme chocolademelk mee maken.

   

  Hoe vaak moet ik mijn L’OR Barista Sublime ontkalken?

  Als de ristretto en lungo knoppen op je L'OR Sublime machine na het zetten van koffie gaan knipperen, is het tijd om je machine te ontkalken. Door de machine te ontkalken kun je een optimaal resultaat behalen op het gebied van smaak, temperatuur en volume.

   

  Hoe kan ik mijn L’OR Barista Sublime resetten?

  Wil je je L'OR Sublime terugzetten naar de standaardinstellingen? Volg dan deze stappen:

  1. Zet je L'OR BARISTA Sublime aan en wacht totdat de machine is opgewarmd.

  2. Houd alle bovenste knoppen tegelijk ingedrukt (ristretto, espresso en lungo knoppen).

  3. De machine is nu teruggezet naar de standaardinstellingen.

   


  Meer lezen over Philips L’OR Barista Sublime review? Misschien vind je dit ook interessant:


  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.