Sage koffiemachine: welke moet je kopen? Onze top keuzes per categorie

Gepubliceerd op 11 februari 2023 om 15:50

Rating: 5 sterren
1 stem

Als je op zoek bent naar een Sage koffiemachine, dan heb je misschien al onze selectie met de beste koffiezetapparaat bonen bekeken voor inspiratie. De Barista pro van Sage was nummer een in onze topselectie, maar dit is niet de enige geweldige Sage koffiemachine die je kunt kopen. Naast machines die werken met koffiebonen, biedt Sage ook koffiemachines voor gemalen koffie en capsules.

 

Dus, welke koffiemachine is het beste voor jou? Onze selectie van de beste Sage koffiemachines kan je helpen bij je beslissing – en we tonen je ook de beste deals van nu. Bovendien krijg je niet alleen onze expertadviezen, maar ook het oordeel van andere kopers over hun Sage-model.

 

Sage koffiemachine

1. Sage Nespresso creatista uno - Beste Sage cup koffiemachine

SAGE NESPRESSO CREATISTA UNO

Afmetingen: 41 H × 31 L × 14 B centimeter| Gewicht: 5.2 kilo | Watertank: 1.5 liter | Aantal programma's: 6 | Capsules: Nespresso Original  | Melkopschuimer: Stoompijpje | Druk van de pomp: 19 |


De Sage Nespresso Creatista Uno koffiemachine is een fijn apparaat. Het heeft de volgende functies:

Melkschuimer

 

Deze machine beschikt over een automatische stoompijp met maar liefst drie melktemperaturen en drie texturen om uit te kiezen. Daarnaast spoelt de machine na gebruik door, waardoor je geen moeilijke afwasklus meer hebt.

De beste eigenschappen

Deze machine is supersnel, espresso binnen 25 seconden! Er zijn ook verschillende melk temperatuur- en textuuropties, evenals een aanpasbare koffiegrootte. Daarnaast is het ook stil (zodat je vroege koffiedrinkers de rest van het huishouden niet hoeven te storen), en het is makkelijk schoon te maken.

Het oordeel

 

Het een fantastische koffiemachine: "Het maakt geweldige koffie, het is gemakkelijk in gebruik en schoon te maken en het ziet er goed uit op het aanrecht. Als je van de gemakken van een cup machine houdt met ook nog eens goede melkschuim functie, dan is dit de ideale keuze voor jou."

Amazon-kopers hebben hun lof uitgesproken over deze machine. Ze schrijven dat het 'verreweg de beste Nespresso-machine is die ze ooit hebben gehad', en dat de dranken er fantastisch uitzien. Daarnaast is de stoomprocesser snel en efficiënt.

Shoppers bij Bol.com waardeerden deze machine met een 4,3 op 5 als geheel. Betrouwbaarheid en uiterlijk werden in het bijzonder goed beoordeeld. Reviews hierbij waren 'blij met de machine en de koffie' en 'heerlijk'.

 


2. Sage de Barista Pro - Beste Sage bonen koffiemachine

SAGE THE BARISTA PRO

Afmetingen: 40.6 H × 40.6 L × 35.4 B centimeter| Gewicht: 9.08 kilo | Watertank: 2 liter | Koffie bonen reservoir: 250   | Melkopschuimer: Stoompijpje | Druk van de pomp: 15 | Soort koffie: Gemalen koffie, koffiebonen |


De Sage The Barista Pro koffiemachine is niet goedkoop, maar het is de investering waard.

Melkopschuimer

Deze machine is voorzien van een stoompijp waarmee je heerlijk schuim kunt maken die ook geschikt is om zelf latte art te maken – als dat jouw wens is.

 

Functies

Met een opwarmtijd van slechts 3 seconden hoef je niet lang te wachten. De koffiemachine gebruikt versgemalen bonen voor de beste smaak. Daarnaast heeft het een geïntegreerde molen met dosiscontrole, zodat je zeker weet dat de temperatuur optimaal is ingesteld voor extractie van heerlijke espresso.

 

Het oordeel

Dit apparaat is zeker een investering, maar voor koffieliefhebbers is het de prijs waard. Met dit model kun je heerlijke espresso's maken, plus lekkere lattes en cappuccino's. Bovendien heeft het veel verschillende mogelijkheden om te zetten.

 

Klanten die dit apparaat bij Bol.com kochten, gaven het 4.7/5 sterren. Tevreden klanten vertelden: 'We gaan niet meer naar de koffie winkels op de hoofdstraat, want we worden nu altijd teleurgesteld in de smaak.' Het was ook een 'echte genot om te gebruiken'.

 

79% van de Amazon kopers gaf vijf sterren voor het product. Sommigen geven zelfs aan dat ze geen koffie meer kopen bij een shop. De stoompijp is volgens hen erg goed en mensen zijn enthousiast over de mogelijkheid om micro-schuim te maken met latte art.

 

+ Warmt snel op
+ Uitstekende koffie


3. Sage Bambino Plus - beste voor gemalen koffie

Sage Bambino Plus

Afmetingen: 31 H × 21 L × 19 B centimeter| Gewicht: 4.95 kilo | Watertank: 1.9 liter | Melkopschuimer: Stoompijpje | Druk van de pomp: 15 | Soort koffie: Gemalen koffie, koffiebonen |


De Sage Bambino Plus koffiemachine is klein, maar krachtig. Hier is onze beoordeling.

Melkschuimer

Met de ingebouwde stoompijp kun je de melktemperatuur aanpassen en verschillende melkspecialiteiten perfect maken. De textuur van de melk kan zelfs worden gewijzigd, zodat je altijd het juiste resultaat krijgt.

 

Functies

Met zijn kleine voetafdruk is dit een geweldige machine in professionele stijl voor een kleinere keuken – hij meet 31 H × 21 L × 19 B centimeter. Gemaakt van roestvrij staal past het ook bij het ontwerp. Net als andere Sage-koffiemachines is hij klaar om in een oogwenk te starten (namelijk in 3 seconden). Het wordt ook geleverd met een melkkan van roestvrij staal.

 

Oordeel

Ben je bekaf van die kostbare trips naar je lokale koffiehuis? Met deze mooie en handige machine kun je in 25 seconden twee heerlijke kopjes koffie bereiden. De nadelen voor echte koffieliefhebbers? Het maalt geen bonen, maar als je een aparte maalmolen aanschaft, ben je goed op weg.

 

Op Amazon krijgt deze compacte machine een waardering van 4,3 uit vijf. Kopers hebben barista-skills ontwikkeld: 'het duurde een paar koffies en een paar YouTube-video's, maar ik heb een klein hart gemaakt!', en prijzen zijn "geweldige espresso" en dat het "een geweldig werk doet".

 

Kopers op Bol.com waardeerden het algemeen met een 4,9 op 5. De machine kreeg lof voor de goede kwaliteit en voor het feit dat hij eenvoudig in gebruik is. Ook werd er lovend gesproken over de 'zelfreinigende stoompijp na terugplaatsing' en de vermelding dat het even duurde voordat de maalinstellingen correct stonden, maar de resultaten uiteindelijk waren uitstekend.

 


4. Sage Nespresso Creatista Plus - De (andere) beste Sage cupkoffiemachine

SAGE NESPRESSO CREATISTA PLUS

Afmetingen: 41 H × 31 L × 14 B centimeter| Gewicht: 5.2 kilo | Watertank: 1.5 liter | Melkopschuimer: Stoompijpje | Druk van de pomp: 19 | Soort koffie: Cups |
Aantal programma's: 6 |


Als je op zoek bent naar een koffieapparaat van hoge kwaliteit, is de Sage Nespresso Creatista Plus een perfecte keuze. Hier is waarom.

 

Melkschuimer

Dit model heeft een volledig automatische stoompijp en maar liefst 8 texturen en 11 temperaturen voor de melk. Met Auto Purge hoef je bovendien minder schoon te maken.

 

Functies

De Sage-machines hebben allemaal een verwarmtijd van slechts drie seconden, ook deze. Hij kan kopjes maken in drie maten: 24, 40 en 110 ml. De display begeleidt je door koffierecepten, maar je kunt ze persoonlijk aanpassen om het perfecte brouwsel te maken.

Het oordeel

als je de voorkeur geeft aan een simpel proces om koffie te maken met een capsule, maar wil je ook dat het er mooi uitziet op je keukenblad? Dan hebben we goed nieuws voor je: dit model past precies in die categorie. We vinden het fijn hoe gemakkelijk hij in gebruik is en dat het heel veel verschillende soorten koffie kan maken, evenals melk opschuimen.

Deze machine kreeg een gezond cijfer van 4,7 op vijf bij Amazon. 86% van de reviewers gaven de machine bovendien 5 sterren. De reviews waren lovend; 'consistent in hoeveelheid, flexibel in wat je ermee kan doen', en 'het melkschuim is glad en lijkt veel op die uit koffiebarretjes'. En niet te vergeten: het ziet er ook nog eens fantastisch uit op het aanrecht!

Klanten van Bol.com waren enthousiast over de perfecte koffie elke keer, vermeldden dat de stoompijp goed werkte en zeiden dat het een lekkere professionele koffie maakte zonder gedoe.

 

+ Warmt snel op


5. Sage Duo-temp Pro - De (andere) beste Sage piston koffiemachine

SAGE DUO-TEMP PRO

Afmetingen: 45 H × 39.5 L × 34 B centimeter| Gewicht: 9.06 kilo | Watertank: 2 liter | Melkopschuimer: Stoompijpje | Druk van de pomp: 15 |
Soort koffie: Gemalen koffie | Koffiebonen |


Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat dat goed is voor je portemonnee, dan is de Sage Duo-Temp Pro espresso-automaat een geweldige optie!  meer informatie hieronder.

 

Melkschuimer

Deze koffiemachine heeft een stoompijp en wordt geleverd met een melkkannetje van roestvrij staal dat ermee kan worden gebruikt.

 

Functies

Volgens Sage is de sleutel voor een perfecte espresso gelijkmatige extractie die begint met een lage voor druk, dat is precies wat deze machine doet. Je kunt op je gemak het volume aan espresso shots handmatig regelen. Handig is ook dat hij je laat weten wanneer hij gereinigd moet worden.

 

Oordeel

Sage heeft deze espresso machine als instapmodel. De prijs is nog steeds een beetje aan de hoge kant, maar als je thuis goede espresso wilt maken, is dit een machine om in overweging te nemen. Omdat deze machine minder geavanceerd is dan andere modellen als het gaat om het bereiden van melk, is het waarschijnlijk niet de beste optie als je van melkdranken houdt.

Een kijkje op Amazon geeft aan dat deze espresso machine een algemene score van 4,3 uit vijf heeft gekregen. Gemakkelijk te reinigen en fantastische smaak waren twee belangrijke punten waarom de mensen de koffiemachine zo goed beoordeelden. Volgens de reviews: 'Het ziet er geweldig uit en maakt fantastisch koffie', en ‘Het maakt de beste shot Americano qua smaak die ik ooit heb gehad’.

Bij Bol.com krijgt de machine een  gemiddeld een 4 van 5. De commentaren bevatten 'maakt sublieme espresso', 'compact, maar heeft toch een groot waterreservoir' en 'het stoompijpje vereist oefening, maar is vervolgens uitstekend'.

 

+ Een geweldige budgetaankoop


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.